Jaooop

Jaooop idag vaknade man tidigt för att en viss Alva skulle komma men dom gröna trollen gjorde henne försennad. efter att hon hade kommit gick vi ner på marknaden och spenaderade pengar på godis. jag köpte dock ett par örhängen,en leksak och så köpte jag rosa vatten pårlor av något slag:S efter att vi hade inhandlat onödiga grejer,skrikit när vi gått ner för trappan och nästan halkat i leran gick vi hemmåt. Väll hemma kollade vi på life of Brian och Alva bet mig+ några nyp;( Men efter att vi hade ätit började jag nynna på en låt och det var ju inte den finaste precis;P men sedan när pappa o jag skjusa hem Alva skulle hon pronto börja sjunga på den:I haha men sedan när jag kom hem igen tog jag ett bad och läste lite:)

Pappas datorn:/

Ni sitter jag vid pappas dator och tänkte skriva en liten truddelutt;) Tyvärr kan jag inte logga in på msn eftersom min fader tog bart det när jag fixade virus på hans dator genom msn:/ Men jag får väll logga in på ebuddy och chatta lite me Alva som är hemma efter en långtid i kreta=) Men idag vaknade jag och tog ett varmt bad och sedan ett dopp i den 18 gradiga poolen fråga mig inte varför:S Efter det "uppfriskande" doppet satte jag på mig lite kläder och snart ska jag väll ner till marknaden och slösa bort pengar på onödiga grejer:) Men lite pengar får jag spara för jag ska in till stan och handla upp barnbidragetX) Men nu ska jag väll gå ner till marknaden och be dom dämpa sin skitmusik-.- Men men om jag inte skriver igen skuller jag på dom gröna små trollen eller att gubbarna och gummorna som spelar på marknaden har mig inlåst och tvingar mig äta godis varge dag

=(

Ett ord räcker.... STÄDA!=(

Dagen

Heejsan=) Tänkte bara skriva och tacka Alle för att hon tårkar tårarna och suddar ut min sura min och ersätter den med ett leende. Undrar vad jag skulle göra utan mina underbara vänner<3

Men nu sitter jag här vid datorn medan familjen hämtar brosan och handlar mat och kollar lite på Ghost Whisper och tänker infomera alla om att Linas kvällsbok går på 5an bara så ni vet. Tyvärr är det reklam på G´host Whisper men jag hoppas min önska om att det börjar ska slå in. Vad gör ni en tisdagskväll? Men idag var det skola men jag fick ass ont i magen och huvudet så på SOn tog jag min väska pratde lite me Lotta och kramade många innan jag gick. Det var nog tillfäligt så jag ska till skolan imorgon. Men när jag kom hem sov jag en skvätt och hjälpte pappa att skruva plank jobbigt var det så jag gick in och tog en salamimacka och vips så mådde jag lite bättre. Efter att mamma kommit em ch vi hade ätit mat åkte familjen och jag satte mig här.


Ondagen

Först cyklade jag hela vägen till boda! Det var super jobbigt så när jag äntligen kom fram tog jag det lungt ocg små snackade lite med Alle,Emmy,Elinoch Míster G såklart. Det blev väldigt mycket kubb spelande måste tillägga att jag fick ner kungen 2 gånger, en gång nör jag skulle få ner den och sedan en gång med dom där fyrkantiga grejsa mojserna. Sedan åkte jag vattenrunchen ett antal gånger efter att jag ätit lite grillkorv:) Efter en paddling tur som slutade ganska blöt satt jag på bryggan och kollade på när hemlig persin nr 1 och 2 badade. Efter att ha tagit på sig varma kläder åkte jag hem med Alle,Emmy,Elin,míster G och Ante. Tyvärr var Alle tvungen och åka hem ganska fort :(
Sedan satte Ante igång ett vatten krig genom att hälla vatten över Emelie. Det slutade uppe vid poolen då Míster G kastade i alla medans vi tappert försökte få omkull honom. Vi lyckades tyvärr inte utan blev bara blöta. Men efter att Míster G och Ante hade åkt hem gick jag,Emmy och Elin ner och tittade på en kickboard som satt upp hängd i ett träd. När jag sedan hade sagt hej då till Emmy och följt Elin på cykel så kom dagens visdom: cykla inte i högklackat på en smal väg med vatten på enna sidan och brännäslor på andra för man trilllar väldigt lätt och får ont i benet.

.

Jag tänker inte skriva om dom 2 eller om det är 3 senaste dagarna för tillfälet kanske dom dyker upp någon gång nästa vecka. Tänlte bara skriva något som har surrat runt i mitt huvud hela dagen så....

Jag är så trött men kan inte sova pågrund utav rösterna som ekar i mitt huvud och tankarna som surrar som ilskna bin.  Allt jag ber om är tysnad men inte äns det kan jag få. Jag får känslan av att mitt huvud kommer explodera och resterna kommer torkas upp och glömas om jag tar ett steg fel eller säger en sak fel. Antagligen överreagerar jag bara eller så ligger det något i det vem vet?


Super dagen!

Dagen började med att man vakande försent kom till Anna försent men till skolan kom man lagom så man hann den där härliga stunden när alla står och trängs,svettas och skriker som apor. Min favorit tid på dygnet. Efter att vi äntligen hade blivit insläppta och haft lite k-tid kom den efterlängtaderasten=) Efter det hade vi engelska och mitt brev blev på en hel sida hör och häpna! Efter att vi fått rast började vi med ett grupparbete som kallas ön. Jag var lagledare för min assbraiga grupp och efter luncen fortsatte vi med gupparbatet,det hela slutade med att vi var på uppgift 6, Emelie assgarvade, Lucas skyddade sitt penskrivn för allt han var värd, jag hade allsång men låtarna : Om du ha ett äpple,Nu är det slut och Tack och adjö. Sedan hoppade jag runt lite i korridoren och var allmänt irreterande/förgulde korridoren med min vakra sång innan vi slutade skolan=) Efter skolan bar det av till Alva och sedan hem til mig där jag byte namn till prinssesam Olga och jag och Alva spelade in en film:) Alva stanade på lite tacos och sedan gjorde vi "Heta stolen" där jag som hade bytt namn till Ragnar Svensson var gäst. I programet sjöng jag min/Martins Svenssons "nya" hit Yhea Yhea Wow Wow. Sedan blrev det en musik video oxå. Efter det skulla Alva hem och jag följde henne en bit. På vägen hem kom jag på att man inte ska springa i "hög"klackat på en jätte jätte jätte smal stig med en bäck på ena sidan och brännässlor på andra.


Skoldag#1

Tyvärr vaknade jag kl 6 ush!X( Men somnade om till klockan 7 och gick sedan till frukostbordet och gjorde en salami macka. När den var uppäten och alla kläder var på gick jag mot skolan med mina hörlurar i öronen och musiken på högsta volym. När jag var nära såg jag Emelie och vi kramades efter en jävligt lång tid ifrån varandra:) Sedan fick Alle och det kändes som halva 7an en kram med. Sedan gick vi in och fick väldigt mycket info om våra lärare:) När vi fick rast var det att äta pocorn,dricka cider och prata som gällde. Efter det fick vi böcker och sedan gå hem:) Hemma gick jag ner till mormor och åt chokladpannkakor:) Och nu sitter jag här och skriver och kollar på tv:)


Hos Alva

Nu sitter jag i Alvas bekväma snurrstol och tänkte skriva några rader om gårdagen och idag.

Igår:
Hängde jag tvätt:( ush och fy och blä på kläder som blir smutsiga. Efter det tog jag på mig lite kläder, hälsat på min kusin,moster och morbror bar de av till hotellet skogsviken med familjen,mormor,och moster,morbror,kusin Där var det Morrison kykligspett som jag fick sätta tänderna i och kladkaka till efterrätt. Maten kan bara beskrivas med två ord fan tastiskt ;P Sedan åkte jag hem o gick o la mig tidigt.

Idag:
Städade jag nästan hela dageen enligt mig. Det tog längre tid än väntat eftersom jag chattade med Míster G o Ante. Ante hade webb och visade sin ass söta hund. DSedan åt jag och helt plötsligt satt jag här. Men nu får jag sluta för Alva springer nerför trappan.


Gårdagen

Får ni inte veta något om! MohahaXD


:(

Sitter och funderar på om jag skulle passa i glasögon. Vad tycks?

Men det var inte det jag ville skriva=) Utan jag undrar lite över  dom här "storbloggarna" som jag har besökt den senaste veckan. Det var specielt en som jag fasnade för www.foki.blogg.se =) Sedan fanns det en blogg som skrev om andra bloggar, en med en ganska kaxig "blondin" (hon hade färgat), en väldigt klok tjej/smurf  och slutligen en som hängde med "kändisar". Men alla var tjejer:O Jag undrar om det finns manliga bloggare för tillfället är ja osäker. En till sak som jag har förstått är att bloggvärlden är en värld full utav lögner svek och allt annat. Och det enda man får är läsare. Tur att jag är en små bloggare som nöjer mig med 1 komentar om ens det. Fattar inte varför alla skriver skit om alla och komentarar skit om alla. Vilken värld vi levar i. Fy fan

Gurkans inte klara novell...

Hon kände hans andedräkt bredvid hennes högra öra, den luktade svagt av alkohol. Hon villa bra springa men han armar höll hennes midja i ett stadigt grepp. Hans andetag ökande ju mer hon försökte fly, efter någon minut drog han henne tätare till sig fast hon säga nej och sluta.  Hon började skrika men han la en hand hårt över hennes mun.  Hon fick svårt att andas och började hyperventiler sedan kände hon en smärta o minns inget mer än att hon vaknar upp på sjukhuset och hans kalla andedräkt finns kvar i hennes näsa.


Mia blinkar när hon öppnar ögonen och ser det starka ljuset. Hennes första tanke är om hon har dött. Men när hon hör ljuden om kring sig försttår hon att hon är på sjukhuset. Efter några minuter kommer en sköterska in och går fram till hennes säng. Utan ett ord kollar hon till maskinen som Mia är kopplad till.  Sköterskan går sedan ut och efter några minuter kommer en läkare in och ler. Mia försöker fråga vad som har hänt men får inte fram ett ord. Det förblir tyst någon minut innan läkaren öppnar munnen och säger att Mias föräldrar kommer om ett tag. Mia känner efter och känner en liten smärta i högra höften och nickar när läkaren frågar om hon har ont. När läkaren frågar vart kan hon bara peka. Hon kollar på läkaren förskräckt och han läkaren ger henne papper och penna. Hon skriver och vill ha svar på varför hon inte kan tala. Läkaren ler o säger att hon måste vila för att få kraft för att kunna tala efter som hon är utmattad. Det där sista hör hon inte får då har redan hennes tunga ögonlock slagit igen. Och under de stängda ögonlocken upprepar hon scenen för sig själv när hon glidit in i den djupa sömnen.


Hon känner hans andetag öka ju mer hon försöker riva och slå undan hans händer som kryper som slemmiga sniglar över hennes kropp. Hon försöker skrika men han har på något vänster knutit en trasa eller något över hennes mun.


När hon slår upp ögonen står hennes mamma böjd över henne och trycker hennes hand hårt i hennes.  Hon säger hej och hennes mamma kastar sig över henne i en varm kram. Den första kramen sedan hennes pappa lämnat hennes mamma gråtande den där kvällen för tre år sen.  Mia har lovat sig själv att inte tänka på att han finns men ibland när herrparfymen som var hans favorit når hennes näsborrar rinner det en eller två tårar ner för hennes kalla kind.  Och när någon frågar om hennes pappa upprepar hon svaret som hin har sagt i tre år nu, Nej han har inte stuckit utan har var tvungen att flytta på grund av jobbet och jag ville inte byta skola och mamma ville inte byta jobb. Men han skickar jämt presenter till mig och vi pratar jätte mycket i telefon. Hon vet att det är fult och ljuga men vem vill säga att ens pappa hade stuckit för han hade hittat en blond 27 åring med kortkort kjol och alltför mycket smink? Mia väcks ur sina tankar när en ung kvinna i vit rock kommer in och ställer sig och pratar med hennes mamma.  Hennes mamma nickar förstående och mumlar något upprört så att Mia inte ska höra.


Kräftskiva:)

Hihi ikväll blir det o cykla till Kalle o Annas land och ha kräftskiva så det stänker om det:) hihi. Men innan familjen och jag drar iväg blir det väll att städa efter igår=)

Haha

Det blev film maraton tror vi såg 4 filmer på kvällen och 2 på morgonen. Sen blev det ju såklart kuddkrig då jag vann *host host* :) Men men

Film

Hejsan nu ligger jag här mellan Alle och Julia och snaskar godis, chips och nördar film. Filem förtilfället heter Drillbit Taylor:) Alle vill att jag sak tillägga att det är hennes film:) Haha och nu har vi ca bara 5 filmer kvar och kl är bara halv 11:)

Mackor

 Japp som ni ser har jag gjort mackor:)

=)

Hejsan vill bara säga att jag har tråkigt:)


Till Gurra:)

Hejsan jag har lovat min käre vän Gurra att skirva något om honom:) Så här kommer några rader.

Gurra du är bäst om man inte räknar med mig förstås och du vet att jag är starkare än dig. Du har bara uppblås bara armar som gör att dina muskler ser stora ut! Mohaha jag har avslöjat dig:) Men du är jätt snäll och fär jämt ett leende på mina läppar förutom när det börjar regna inom hus och min mascara börjar rinna på något mystiskt sätt. (varning endas jag Gurra,Ante o halva 6a som fattar) menmen

Det var väll allt


?

Om det bubblar i magen när personen ler är man då kär eller dålig i magen?
Om man ler fånigt när personen pratar med en är man då kär eller har bara dålig humor?
Om man blir röd om kinderna när personen säger något till en är man då kär eller är det bara varmt i rummet?

Gud vad jobbigt det är med kärlek. funderar på att bli nunna eller lägga all min kärlek i en låda och sälja för några hundralappar. 
Men nu måste jag ta och sova lite;)

Puss och snö
Månen är inte dö=)

=)

Japp tyvärr har jag inte blivit uppäten av dom gröna trollen men man vet ju aldrig när något sådant händer:) Men ialla fall:) Efter att jag kom hem från stan skulle jag och Nils ner till mormor och borsta/tvätt Molly resultatet blev en sur och blöt Agnes, en skrattande bror, en glad mormor och en ren och blöt hund. Men men jag gick upp till köket och åt mat medan jag blängde på min kära bror som att med ett flin upp till öronen. Om bara blickar kunde mörda haha:) men sedan satte jag mig vid datorn och bevisade för en míster G att jag är jätte stark:) För det är jag ju eller hur?^.0  Sedan loggade jag ut och gick till min kära fader konugen och kollade lite på tv innan jag borstade tänderna och satte mig här. Och efter som mina kära vänninor komemr komma imorron och ska äta tacos,kolla på film,fisa,rapa och allt annat tänkbart måste jag sova en liten stund ialla fall:)

Puss i stora lass
det är gott med glass

Stan

Om ni är msarta nog har ni nog räknat ut att mitt inlägg kommer handla om stan på något vänster:) Men men idag var jag på stan med min mor,bror,mors mor:) (mormor), Kuusin och moster. På stan inhandlades tre par leggins (rosa,bruna,svarta var färgerna om jag inte är färgblind:D) och en mascara:) Min är gamla är på väg att gå mot sitt slut (papperskorgen) men men:) Sedan har det inte hänt något mer så jag skriver mer i kväll om inte dom gröna trollen äter upp mig


Flum utan skum?:S

Jag vaknade som vanligt men orkade inte fixa pannkaor till frukost jag jag ät lite brunch nere hos min räddare i nöden mormor;) Efter det blev det att försöka fixa mitt hår i en rosett men misslyckades dock:( men men håret blev istället uppsatt i två tofsar med en sjal runt :) Sedan kom Stina efter att jag hade hängt upp tvätten:( Jag är en arbetande dam:( Efter att ha pratat lite med henne gick jag in och lagade pannkakor till kvällsmat:) Mammao Pappa år gravad lax:( BLÄ. Jag kollade lite på datorn men gick sedan upp till familjen som hyrde en film via datorn. Teknologin nu för tiden WOW säger jag bara:) Tyvärr valde pappa en dram/fantasy med 15årsgräns. Så frågan är om jag kommer somna ikväll den hete typ Pans labyrint eller något liknande och var ass sorlig. Men men.

Nu ska jag gå och lägga mig och om jag inte skriver imorron har jag blivit uppäten av några gröna små troll eller orar bara inte skriva:)

Puss i Kör
Ät en korv med brö


Datum: ?/?-0?

Dagen spenderades inte bara med Alle utan Alva oxå:) som gärna påminnde mig om att hon skulle åka iväg om 11 dar:( Men ialla fall så var vi vid böka och badade. Jag vill gjärna skräma er så jag måste säga att vi såg två ormar o en litet barn blev uppäten av orm nr två. (det sista var inte sant). (Men det skulle ha kunnat varit=D)
      Sedan efter att ha badat och ätit lite munkar (mums=D) Åkte jag och Alle hem till mig och kollade på Grease:) Jag som redan hade sätt filem ett antal gånger målade naglarna istället:) Resultatet blev efter många om målningar det här Vad tycks?

Sedan innan vi skulle äta mat gick jag o Alle ner till jordkällaren! (för att hämta dricka) Alle vågade inte gå in för det var en jätte stor spidel utanför dörren så jag tog några skakiga steg in i jordkällaren medan jag sjön: Bam bam bam bamabam! för att sräma alla mördare som satt och gömde sig för polisen där inne ( jag måste nog sluta ljuga snart. Eller så blir jag författare och får betalt för mina lögner;D) Sedan åt vi pomme och inte tvätt eller fett utan kött:) Efter det hoppade Alle och jag på våra cyklar o plötsligt var vi hos Alva och plötsligt (igen) satt vi på skolgården o snackade:) Efter det var Alle o jag tvungna och åka hem. Och när jag sladdat in lite fint med min cykel tog jag och familjen ett nattdopp:) Efter en varm dush satte jag på mig morgonrocken och satte mig framför datorn och skrev allt det här. Och nu tycker jag att mina fingrar ska få sin efterlängtade skönhets sömn:)

Pussilur
Ät en gnu


Ligger i min säng i mitt vitarum.....

Japp  nu har jag vaknat för ovanlighetens skull:) Sen blir det nog att steka pannkakor till frukost för jag är bäst och skithungrig:D Sedan blir det nog ett hopp i poolen o en varm dush. Och sedan ska jag förhoppnings vis möta Alle:)


Men magen ropar på mina ben o röra sig mot köket


Puss o gurk

ät en smurf?


...

Julia fick Romeo
Eva fick Adam
Prinssesan fick Prinsen
Men vem fan får jag?

:)

Japp som jag misstänkte misslyckades jag med o skriva. Men nu gör jag ju det;) Hihi men sen senast jag skrev har det väll inte hänt allt för mycket. Jag har ju slutat på simhoppet eftersom jag tappade "glöden" och sen har jag varit och badat med Alva:) Men tyvärr har det blivit ganska mycket jobb med poolen som är färdig:) Men det är dock "bara" 23 grader;D Och på kärleksfronten har det väll stått stilla som den ha gjort i typ ett år nu:) Menmen som jag har listat ut är killar roligare att vara med och att man kan pussa dom är bara en bonus;) Men jag kan meddela att jag inte har tappat några mer trosor i vattnet vad jag vet och ganska mycket tid går åt att hoppa bomben i poolen o skvätta ner min kära mor som ger men kärleksfull mordisk blick:) Och solbrännan har väll gått åt "pipsvängen" Jag kommer till och med att få socker att se färgstarkare ut än mig.  Och det skyller jag min bok/novell som aldrig vill bli färdig på:) Här har ni ett smakprov:


Hon kände hans andedräkt bredvid hennes högra öra, den luktade svagt av alkohol. Hon villa bra springa men han armar höll hennes midja i ett stadigt grepp. Hans andetag ökande ju mer hon försökte fly, efter någon minut drog han henne tätare till sig fast hon säga nej och sluta.  Hon började skrika men han la en hand hårt över hennes mun.  Hon fick svårt att andas och började hyperventiler sedan kände hon en smärta o minns inget mer än att hon vaknar upp på sjukhuset och hans kalla andedräkt finns kvar i hennes näsa.



Va tycks?

Men nu ska jag ta ett till dopp i poolen

So long suckers:)<3


...

Japp kanske ska fundera på att börja skriva igen men tror dock att det inte kommer fungera så värst bra. Men ni får väll se resultatet i kväll.


RSS 2.0