Fläskläpp -.-

Oj jag glömde ju berätta om min fläskläpp som jag fick när jag råkade smälla en grej på min läpp... Men här kommer en bild man kasnke inte ser så bra men det är bättre än inget...


Aaw vad glad jag blir ^^

Hejsan nåste bara tacka för era kommentarer, jag blev jätte glad när jag läste dom. Men idag så var jag jätte trött på morgonen, jag kunde inte somma förens klockan 4 och det är ju inte så bra när man ska up vid 7. Men men efter mycket om och men kom jag till skolan och så började vi med svenska, men eftersom Alle och Max är sjuk så satt jag själv men vände mig om och pratde en hel del med Lucas,Oskar ooch Virre. Efter svenskan så kommer jag inte rikigt ihåg vad vi hade men sedan på gymnsatiken körde jag fys med ett par till och usch vad jobbigt det var, jag kommer ha världens träningvärk men men det var värt det.

Efter gymnastiken hade vi lunch och sedan so. Sedan på Livskunskapen var våran lärare sjuk så vi skulle igentligen ha läst men det ville vi inte så vi pratde med läraren och hon frågade vad vi ville göra, alla började prata så jag började läsa för Angelika ur en bok som heter Tjej&Kille, en bok som man får i mellanstadiet och som handlar om purbeteten. men när jag läst ett tag så märkte jag hur plötsligt hela klassen satt tyst och lyssnade på mig, men jag fortsatte och läsa så det var en väldigt rolig Livskunskaps lektion. Men sedan på franskan kollade vi på Flyga drake, jag skulle ha börjat tjuta om jag inte redan hade sätt den, den är hur sorlig som helst. Det är en såndär måstes se film. Men men nu när vi ändå pratar om film kom jag på att jag lånade filmen Prinsessa på biblan idag. Får ta och se den imorrn.

Men efter franskan så slutade vi och jag tog mina kära vänner Elin och Julia och så gick vi hem till Julia där det blev mycket flum i köket och sedan gick vi upp till Julias rum och jag låg på någon spikmatta. Usch vad det gör ont, fattar inte riktigt varför man tillverkar såna. Men men efter ett tag ringde Eric och vi pratade lite på östgötska haha. men sedan skulle jag hem och efter att jag ätit lite hamburgare satte jag mig här och just nu webbar jag med alva som suktar mig med sina nybakade Mockarutor. Haha men nu ska jag nörda lite facebook innan jag ska krypa ner i min säng och försöka somna lite tidigare än igår. Vi får väll se om jag lyckas^^ 

Jag hittade en Daim


 Jag äter jämt upp chokladen först ^^


GE MIG PÅSKLOV!

Jag vill ha påsklov nu! Och så vill jag ha godis! Jag har varit godis sugen hela dan... Usch och så luktade popcorn när jag kom hem men jag tror vi har någon chokladbit gömd i vårat skafferi, tror jag ska bli ljudlös och smyga ner och hämta den innan den försvinner ner i någon annans mage ^^


Grattis mormor♥

Hejsan idag så började dagen med att jag fick stressa men kom ändå försent till kyrkan där jag mötte Anna, men sedan gick vi tillsamans till skolan och fick skjus utav hennes mamma den sista biten. När vi sedan kom till skolan märkte jag att Alle inte var där så jg smsade och då sa hon att hon var sjuk. Usch på det men hon kommer antagligen imorrn. Man får hålla tummarna, men sedan på matten satte jag mig hos Anna och Lisa och vi pratade och skrattade en hel del. Men sedan efter matten så hade vi engelska och då gick jag in i ett annat rum och läst ur Forest Gump eller vad boken nu än heter.

 Och helt plötsligt var det lunch och då satt jag med Lucas,Oskar,Virre,Oskar och Elin. Elin ville inte ha sin potatis så jag satt och åt upp den. Haha men sedan så gick jag upp till korridoren och pratade mad Elin och Julia innan vi gick och bytte om inför den STORA basket turneringen.

När vi var ombytta och klara så satte vi oss på läktaren och eftersom vårat lag skulle spela föst så var det bara att ta sig ner till planen och kämpa, eftersom jag var en utav lagledarena i vårat lag så blev det väldigt mycket hejande och jag känner nu hur ont i halsen jag efter att ha skrikt kom igen och kämpa på, men men det var värt det.

Men när alla matcher var spelade så visade dom resultatet och mitt lag kom 8 utav 8. Haha men om man tänker baklänges kom vi 1:a. Haha men det viktigaste är ju att man har roligt. Men sedan så slutade vi och jag gav Elin en hej då kram men Julia hade redan gått hem så jag får ge henne två kramar imorrn. Men sedan gick jag hem tmed Anna och gick ner till min mormor som fyller år idag och nu har jag precis ätit och nu sitter jag här och webbar med alva och kollar på Erik och Mackan- Guldfeber. Men men nu ska jag nörda facebook.

Rolig dag med alva ♥, gröna skosnören och Parlamentet

Hejsan nu har det inte blivit så mycket inlägg på länge men jag orkar helt enkelt inte skriva ett inlägg om dagen, men idag så blev jag väckt utav en väldigt kär familjemedlem som drog bort mitt täcke, yhippy. Men när jag väll satte mig oh hade ätit upp halva min macka ringde alva♥ och vi bestämmde att jag skulle ringa henne vid 3. När sedan resten av frukosten var uppäten kom gullungen Stina och vi gick ner och firade min mormmor som fyller år imorron. Hon fick en burk att lägga hundgodis till Molly i. Men efter att vi hade ätit smörgåstårta så sprang jag till bussen och men smart som jag är så kollade jag på fel dag så det kom ingen buss och pappa fick skjusa mig till alva. Väll hos alva så satt vi framför datorn och sedan gick vi en sväng till konsum och pratade om saker och ting. Men när vi kom hem till henne igen så åt vi mat och sedan kom mamma och hämtade mig.

På vägen hem stannade vi hos Anna och jag fick mina gröna skosnören som jag längtat så mycket efter. Dom jätte fina och så hittade jag ett par gamla grå tyggskor som jag inte kom ihåg att jag hade. Men efter att jag hade hjälpt pappa lite så satte jag mig här och pratde lite med alva och Erik. men när jag ändå kommer ihåg det så undrar jag vem chokladbjörnen är, någon som vet?  Men men nu ska jag ta itu med mitt matte häfte, IGEN -.- usch, men men time to be a man. Haha få se när det kommer ett till inlägg.

Dåligt humör varning...

Usch usch usch jag är bara så trött på läxor, mitt internet, min msn och min tv. Usch jag har 60 engelska glosor tills imorrn, ett matte häfte som jag kom på att jag hade tills imorrn Mitt internet är jätte segt, jag kan inte webba med alva för min msn bara loggar ut då och min tv bara hackar när jag försöker kolla på Vampire Diars. Jag orkar inte med det, vill bara lägga mig i sängen och dra töcket över huvudet. Men nu ska jag gå och vara lite ansvarsfull och ta tag i mitt mattehäfte...

Grattis farfar♥

Hejsan nu var det ett tag sedan jag bloggade men det kommer nog bli ganska mycker uppehåll när det gäller bloggande ända fram till påsk det är så mycket läxor och prov och så kompisar och ja lite allt möjligt. Men i måndags var jag på bio med alva♥ och vi såg Alice i Underlandet i 3D skit läskigt var det när det kom saker imot en och ett par vackra skriv gav vi allt ifrån oss lite här och var. Filmen var jätte bra och när den var slut så skjusade mamma hem alva till henne ochs edan fortsatte vi hemmåt. Väll hemma satte jag mig och myste med min mamma i soffan framför Saltön. OCh när det var slut gick jag och la mig.

I tisdags så minns jag helt ärligt inte vad jag gjorde, hah minne som en guldfisk lite smått sådär. Men idag onsdag så var jag i skolan och hade lite A-tid och sånt men efter lunch så hade vi musik, på musiken håller vi på att skriva egna låtar i olika grupper och det är jätte roligt. Men sedan på svenskan fick vi tillbaka våra svenskaprov och så fick vi skriva en återberättelse av en historia våran lärare läste. Och efter det slutade vi och jag gick hem och satte mig vad tv:n. Helt plötdligt sommnade jag och när jag vaknade så skulle jag ner och äta mat. Efter maten ringde jag min farfar som fyller år idag och grattade honom lite♥ Men när jag lagt på satt ejag mig här och målade min naglar svarta, orkade inte göra något med mönster, men sen i påsk så ska jag försöka göra så kycklingar på dom och jag orkar. Men nu sitter jag och chattar med alva och kolar på Kingdom of Heaven,kom nyss på att jag redan sätt den filmen och att jag hade skitt svårt att somna på grund utav att det är en som har spetälska och så visar dom hans ansikte och det ser helt fruktanvärt ut. Men annars tycker jag att filmen är jätte bra. Men nu ska jag snart gå och lägga mig, god natt

  en liten bild på mina naglar
 haha alva när vi var på bio
 och jag i mina snygga 3D glasögon

Laddar kanske upp mer bilder från när vi var på bio men just nu är jag för trött...

Och vinnaren i största blåmärket går till AGNES HALLBERG



Hejsan

Igår så var jag i Linköping och hälsade på alla mina simmhopps kompisar. Men när jag ändå var där så var jag med på dom två träningrna som dom har på lördagarna. Först vid typ klockan 2 hade dom gymnastik vilket gick bra om man bortser från att jag en gång råkade landa lite muppat när jag skulle hoppa en grej så jag tappade andan lite smått sådär. Haha sedan när vi skulle stretcha så kända jag att jag hade blivit lite ringrostig.

Men efter det två timmars långa gymnastik passet så gick vi till simmhallen och började hoppa lite smått. Men sedan när jag skulle göra ett falldyk ifrån 5:an så var det jätte blöt och så jag halkade till och sedan vet jag inte riktigt hur jag landade men ett blåmärke som täcker nästan hela ovansidan av mitt lår fick jag ialla fall.

 Men men det man inte dör av stärker än säger man väll. Men efter att jag hade hoppat ett antal hopp till så slutade vi och jag och dom andra gick och duscha. I bastun sen började jag och Nadja prata om Montyh Python och det fortsatte vi med ända tills jag  stod utan för simmhallen och kolalde efter min farfar som så gulligt hade sagt att han kunde skjusa hem mig. Först så hittade jag honom inte så jag ringde honom och då visade det sig att han stod vi sporthallen så jag gick dit och sedan åkte vi hem.

På vägen hem så pratade vi lite om hur han och min farmor hade träffats och det är alltid lika mysigt att höra den historien, men efter lite prat om farmor, datorer och mycket mera så v ar vi hemma och så lgade Nils och jag tacos som vi bjöd farfar på. Men när tacosen var uppäten så  åkte farfar hem och Nils och jag satte oss och kollade på To fast to furious eller hur det nu än stavas. Men när den var slut så gick jag och la mig.



Idag så vaknade jag vid sisådär 10 snåret och så smsade jag lite med min kära vänner innan jag satte mig vid frukostbordet och åt en macka och drack O´boy. Efter frukosten så satee jag mig och webbade med alva och nyss tog jag en dusch och sedan satte jag mig här och nu sak jag ta något att äta...


Agne♥

Hejsan idag blev det inte att vara i skolan eftersom det var Agne s bagravning, bergravningen var jätte fin och så träffade jag ett par av mina släktingarsom jag inte har träffat på jätte länge :) PÅ minneslunden berrättade jätte många om minnen med Agne och det var jätte trevligt. Men efter ett par timmar åkte pappa och jag hem och handlad lite på vägen.

Väll hemma så satte jag mig och chattade lite innan jag hjälpte till med tacosen och när den var färdig så kom Karin och Marko och deras barn och vi åt tillsammans. Sedan satte jag mig här och kollade lite på simpsons och nu webbar jag med alva. men ska strax gå och vara lite social med våra gäster :D

Inte bloggat på ett tag ^^

Hejsan nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har inte någon riktigt lust. Det är så mycket annat och bloggen står inte högst på listan. Men men idag så var jag i skolan och ja det hände ju väldigt mycket men om jag ska skriva allt så kommer jag bara ha fingerstumpar kvar av allt skrivande ;)  Men efter skolan så gick jag och Alle ner till fritidsgården och köpte ett par mackor innan vi gick och lyssnade på när Anna spelade Piano och hittade lite roliga grejer ;) Haha sedan när Annas lektion var färdig gick vi ett tag med henne innan hon gick hem och Alle och jag gick tillbaka till skolan och pratade när jag helt plötsligt- Aa dom är ju små tills dom blir stora. Kände mig lite sådär smart ;)

Men sedan så var vi vid skolan typ när Alle skulle vara där och sedan så smsade jag lite med Nadja och satte mig på biblotiket och väntae på att mamma skulle hämta mig :D ( neej jag är inte lat ^^) men sedan så gick jag och satte mig lite vid datorn innan jag åt lite chili con carne. Sedan satte jag mig här och så förhörde mamma mig på svenskan till provet imorrn -.- men men sånt är livet :) men nu sak jag snart gå och lägga mig, skit trött :)




Jag vill vara liten, känna den trygga doften och värmen av mammas famn, ha bamse som idol, världens katastrof är när man missar bolibompa och om vännerna inte kunde leka fanns det alltid gosedjur...

Jag fattar inte vad som hände, när försvann allt?

Film mys och melodifestivalen- livet har sina stunder :)

Tyvärr blev det inget inlägg igår men jag kan berätta lite kort :)

Dagen började med att jag satte mig och kollade på en film på tv medans jag pratade lite med Ante och Alle via mobilen, vi bestämde att vi skulle mötas vid konsum vid typ halv 1 och jag åt lite frukost, sedan när klockan blev 12 började jag gå och tog en våffla som färdkost, men när jag rundat hörnet så låg jag helt ålötsligt på backen och hade mosat in våfflan i mitt ansikte och min jacka ;/

Men efter ett tag var jag på väg igen men blev ändå väldigt fösenad ;)  När jag hade hälsat på Alle och Ante genom en bkram gick vi i en skog och jag och Alle trillade ett par gånger när vi försökte fälla Ante ;) Efter ett tag möt vi Oskar och Lucas och vi gick upp till skogen vid Uttersberg och åkte lita kana där:) Haha barndomsminnen :D Men sedan skulle dom gå och vi gick till Uttersbergs skolgård och Alexandra och jag gungade lite( Ante ville konstigt nog inte ^^) och så när Alle och jag ändå var i farten så kröp vi igenom en konstig grej ;)

 

Haha jag vet, visst är vi söta ^^
 Sedan så mötte vi Emelie och pratade en liten stund med henne innan vi gick till Alle och kollade på film, Först kollade vi på Torkel i knipa och till Antes stora "glädje" sjöng vi med i varge sång och sa alla repliker vi kunde :D men sedan när den var slut ville jag kolla på Dogeboll och fick som jag ville :D  Sedan satt jag och Ante och diskuterade om mina fötter skulle få ligga mitt över hans ben eller inte, jag var för och han imot, haha. Men sedan så skulle ANte hem och vips så skulle kom min moster,morbror och Kusin och hämtade mig:)

Väll hemma åt vi lite och firade mamma och avslutade med Melodifestivelen:) Pappa och jag som sitter och gissar på vilken plats alla kommer gjorde det den här gången med och det slutade oavgjort, fast eftesom jag vunnit 2 gånger mer än honom vann jag i det stora hela :D Enligt mig i alla fall.

Fast när jag ändå är inne på melodifestivalen så kan jag säag att jag gärna hade sett Saem El Fakir ta imot sångfågeln men men. Jag skulle ha röstat men vi kollade på 40 sekunders fördöjning för jag var tvungen att pausa så när det stod 20 sekunder kvar så ringde jag men då hade den redan avlutas för 20 sekunder sen, haha jag kände mig smart när jag satt och klagade:) Men sedan när dom hade åkt hem gjorde jag inte så mycker mer än att sova :)



Gratttis världens bästa mamma ♥

 Måste bara säga grattis till min mamma som fyller år idag :D Satte uppe i går kväll och pusslade ihop detta fina kort alldeles själv :  *stolt* Men sedan i skolan så var det som en vanlig fredag typ förutom bamskekramen ifrån Alva och Alle eftersom vi inte hade setts på två dagar. men efter skolan gick Alle och jag upp till pizzerian efter att jag och pappa hade köpt ett halsband till mamma uppe på Blomstrande ting :D

Alle och jag skulle igentligen ha ätit med Virre och Marcus men dom skuööe äta vid 5 och då var jag tvungen att gå och fixa iordning mid för att åka in  till stan och äta på resturang för att fira min mamma :) Men istället åt jag och Alle eller ja det blev inte lika mycket ätande som pratande och skrattande  ;)  Haha jag ser bara lite förvånad ut ;)
 Gölliga Alexandra :)
 Haha mitt pomme och kebab berg ;) Och så gölliga mig och Alexandra såklart ;)

Sedan lämmnade vi pizzerian och gick till gamla gulliga Uttersberg och helt blötsligt kände man sig som 7 år och gick omkring i skogen och åkte kana och ja flummade och skrattade. Haha det gick förbi ett par mönniskor som kollade lite konstigt på oss när jag skrek för jag trillade i värsta lilla backen och Alle var förtvivlad för hennes vante hade fastnat i en lite gren. Haha men det är det som kallas humor :D<3

 Haha Alle stolt över att ha kommit upp för en "brant" backe, (efter ett antal minuter,haha<3)
 Sedan åkte hon kana ner för en annan "brant" backe ;)

Haha sedan spelade vi in en film när jag skulle klättre upp för en klätter väg men faila  typ 13 gånger innan jag kom upp, sedan så visade jag upp mina bästreliga talanger genom att gunga. Efter ett tag kom Marcus och vi sa hej och han visade oxå upp sina talanger ;) Sedan gick vi hem och mötte Emelie som jag inte har träffat på jätte länge<3 Vi pratde om allt och lite till innan jag var tvungen att nästan springa hem för att hinna bytta om innan jag åkte till stan med min familj:)  Vi åt på någon resturang och mamma fick sitt halsband och vi pratade om lite allt möjligt och hade jätte trevligt och efter några timmar åkte vi hem och jag satte mig här :D


Stina, våfflor och gamla Kalle Anka tidningar :)



Hejsan det blev ingen skola idag eftersom jag fortfarande har feber men jag hoppas att jag kommer imorrn saknar alla skit mycket! <3 men men idag så gick jag upp vid sisådär 12 ^^ lite plus finns det ju med att vara sjuk :) Men sedan satte jag mig här en liten stund innan telefonen ringde och min kusin Stina berättade att hon var nere hos min mormor och att jag kunde komma ner om jag vill ha mat, men det gulligaste var att hon slutade med att säga puss :D <3 Men efter att jag hade klätt på mig gick jag ner och spenderade min tid ända fram till klockan 3 där sere och åt våfflor och badade Molly och lite sånt :) Sedan gick jag upp hit och satte mig och läste min pappas gamla Kalle Anka tidningar

  Sedan så loggade Alva in på msn och då började vi webba :D Saknar henne och alla andra skit mycket<3 Men men om min febern sjunker tills imorron så kommer jag förhoppningsvis men det ser inte så bra ut för det just nu : / Men imorrn så fyller mamma år så det blir nog att fira henne om jag mår bättre :) Men nu ska jag kolla igenom engelskan,franskan och svenskan -.- Önska mig lycka till ;)

Att knäcka och äta ett ägg

1. Ta ett ägg och en äggkopp



2. Knäck det i pannan så det blir så sprickor i skalet




 
3. Börja skala det



Sedan är det bara att äta ägget ;)


39 graders feber och huvudvärk : /

Usch jag vet att jag lovade att skriva igår men jag hade världens huvudvärk som inte har släppt än :/ Sedan så när jag vaknade och tog tempen så hade jag 39 gradets feber :( Men sen jag skrev sist har jag typ bara varit i skolan och nördat facebook ;) Igentligen skulle jag ha varit med Alle idag men eftersom jag hhar feber så blev det ingen skola eller Alle : / Men men idag så ska typ inte göra så mycker förutom att kolla lite på tv och sova bort feber, jag vill inte missa hemkunskapen som är imorrn! ;) Men nu ska jag försöka få i mig lite macka och ägg, kanske skriver lite mer ikväll :)

Förlåt mig...

Hejsan nu har det inte blivit ett inlägg på väldigt lång tid men ni får tyvärr vänta tills imorrn för ett riktit inlägg, jag orkar inte just nu. Ville bata berätta så ni inte tror att jag har dött eller något liknande ;)

I Stockholm och väntar på att nördarna är villiga att gå och köpa godis ;)




Haha det blev ett inlägg i alla fall :D Eftersom Kalle och Nils nördar något saktespel, usch jag som är extremt godis sugen men får inte iväg dom ifrån tvspelet :( Men men snart funkar det med lite mer tjatande ;) Men idag gick jag ypp vid typ 8 och ändå gjorde jag så vi åkte typ 20 min senare ^^ Men sedan eftersom min familj inte har så bra lokalsinne åkte vi fel typ 4 gånger innan vi äntligen kom fram :) Väl här så nördade jag, Kalle och NIls dator och Wii. Haha jag blev skit sur varge gång jag förlorade haha jag är norra eroupas sämsta förlorare ^^

Men sedan så ät vi lite och efter det tog jag över datorn och dom satte sig med världens sämsta tvspel som jag nämner nu för tredje gången. men nu så har dom stängt av så nu kan jag inte blogga mer eftersom vi sak till affären :D

FRedagsmys och internet tillbaka

Äntlige är internet tillbaka och då kan jag börja blogg igen, fast det blir antagligen inte ett inlägg imorrn eftersom att jag och min familj är i stockholm då och hälsar på Kalle och hans familj :D Längtar har inte träffat dom sedan nyår, men nu blir det ändring på det. Men det är lite jobbigt att vi ska åka vid 10 och jag måste packa på morgonen för jag orkar inte just nu ;) Men men, sen senast så har jag inte gjort så mycket förutom att vara i skolan och flumma med mina vänner :D Men näsat vecka ska jag försöka göra lite mer på eftermiddagarna förutom tv-tittande. Men men idag så var jag i skolan och dagen började med matte, usch -.- sedan so oh engelska med nya placeringar, jaja det funkar väll men jag skulle gärna skippa glosorna;) Men på lunchen var det någon som borrade och omogna som vi är så förknippade vi det med att någon fes, haha XD och det är det som kallas fantasi och humor: D Haha men efter lunch hade vi biologi och svenska, haha svenskan var bokprat upp med biblotikarien och jag satt och pratade med Ante och Alle;) Haha sedan gick jag hem och pratade lite med Elin och jag skulle ha lagt ut en bild på bilddaboken men det funkar inte :/  Men men , nu kollar ja på Let´s Dance och webbar lite med alva :D<3  Men eftersom jag ska upp tidigt imorron måste jag nog sluta skriva nu ;) God natt<3


Bara för att jag äger på att baka :D

Haha Idag så var jag i skolan och på SO:n jobbar vi i par och ska skriva om något speciellt som hör till Egyptien att göra, haha Lucas och jag jobbar tillsamans och vi visste inte vad vi skulle ha, Jag ville ha religon och Lucas pyramider. Haha det slutade med att jag gav med mig om jag fick forska om makeup och ha med, mohaha ^^. Men eftersom vi valde Pyramider så prackade Lucas i mig skit mycket info som åkte ut igenom det andra örat ;) Men jag minns att det var något med hörn och 0.0004 och 0,09. Jo just det och att man inte kan få imellan ett hårstrå mellan stenarna i en vanlig pyramid. Haha nödvändig info va? ;) Men sedan hade vi A-tid som Linn och jag ägnade åt att träna på matten ;) PÅ musiken så gick det väll sådär vi kunde inte riktigt börjaeftersom tt vi saknade några , men men. Sedan på svenskan pratde jag lite med Jonte och Oskar haha och så masserade jag Lucas. Efter skolan fick jag skjus hem och började baka :

  Hihi skit gott:D Men nu ska jag ner och ta en till muffins och kanske lite gurka,morötter och dipp :D


Oj jag tror att det som har hänt kallas blogg paus ;)



Oj nu har jag inte bloggat på ett tag som ni kanske har märk men under den tiden har jag hunnit börja skolan faktiskt roligt när man tänker efter, det är ju ganska svåt att träffa sina vänner som bor i Kvarsebo och Stavjö, sedan är det ju mycker roligare när man är väldigt många tycker jag och det är man ju verkligen i skolan :D Men jag orkar inte skriva om vad som här hänt dom sista dagarna förutom att jag har varit med Elin och typ bara slappat ;) Men idag så var det ju skolan men efter som någon jävla el ledning har gått sönder har vi ingen el så det är svin kallt och skit mörkt på toan, sedan finns det inget varm vatten så vi får typ inte ha någon riktig gympa eftersom vi inte kan duscha efter den -.- Usch på det  gympa är  ju skit kul och så har vi det endast två lektioner på en vecka. Och som pricken över i så blev det ju brandalarm ooch smarta Alle och jag to inte på oss jackor så där får vi stå i typ 5 min och frysa :( haha men på vägen in fick jag låna Elins jacka<3

Men sedan efter lunch och SO:n hade vi livskunskap och då pratade jag med Alle och så<3 Men efter det så var det franska som var lika rolig som vanligt:)  Älskar att ha det som sista lektion, men efter så var det många hej då kramar och så stanade jag och pratade med Linn,Moa och Angelika och pratade med dom innan jag ick inpå bibblan och satte mig ocj lästa och hälsade på pappa innan jag gick hem. hah kom typ hem vid 5... Men sedan gick jagner till min mormor som nyss kommit hem och länsade hennes glassföråd :D Mohaha Neej men sedan efter att jag hade ätit fiskpinnar satte jag mig hör och chattade lite med alva,alle och anna. Just det får inte glömma att jag äter glass oxå :D



OBS! JAG GILLAR CHOKLADSÅS :D


haha men nu ska jag åter gå till mitt TV tittande, Nya simpsons avsnitt som man absolut inte får missa! O_o 

RSS 2.0