Cougar Town

Hej idag så har jag varit i skolan och vi har haft lite vanliga lektioner och så pratade vi lite om målen i idrott och hälsa och om lite annat. Efter skolan så hade Anna piano så hon och jag väntade med våra kära vänner som skulle med skolbussen. Sen på Annas piano lektion ritade jag lite på tavlan och sen vid cirka 4 började vi gå hemåt och då vill jag tillägga att jag slutade vid hal 3 ;)

Väl hemma så tog jag två jätte goda prickigkorv mackor, sen kollade jag lite på tv och efter maten gjorde jag lite av mina läxor och snart ska jag ta en dusch och sen läsa loite innan jag ska sova :)

Jag ramlar inte för at jag är full, jag har bara fel på fötterna.

Hörde nyss den komentarenpå tv:n ;)

Mys söndag

Hellu Idag är det söndag och jag har varit precis sådär lat somman ska vara på söndagar. Jag har bara läst och varit inne på datorn och nu på kvällen badade jag lite tunna och nu är jag nyduschad och bara sitter och myser i min soffa med datorn i knät och musik dunkande i typ världens största hörlurar. Men jag ska snart börja dra mig mot sängen eftersom det är skola imorrn och jag vill gära se lite halft levande ut i alla fall. Haha nej men jag ska myas lite till i min soffa och bara va helt enkelt^^

Helt jävla underbart

Hej igår så skrev jag inget för jagoch min familj åkte och firade min kusin som fyllde 18, det var jätte mysigt och vi pratade och åt och framför allt skrattade. Vi åkte hem ganska sent och på ägen hem stannade vi på Leons och åt lite. Eller ja jag åt inget för jag tycker inte om Leons så mycket ;) Men sen kom vi hem och jag gick och la mig ganska direkt.

Idag ska jag göra mig i ordning lite mer och sen så ska jag och bästavän gå på Svintunamarknad. Vi gick på den förra året och hade jättemysigt bortset från att jag tappade min plånbok men fick tillbaka den av en jätte snäll kvinna. Jag är säker på att det blir lika mysigt i år :)

Men efter marknaden så ska jag och min familj grilla sen så ska vi åka in och kolla på bio, vi har inte bestämmt vilken ilm än men kolla på bio ska vi ;)

Ja allt är helt jävla underbart :D♥


Ica reklamerna helt underbara


Regning mysdag

Hej idag är det torsdag och skolan började på riktigt idag eller hur man ska berskriva det. Vi hade riktigta lektioner och fick böcker och sånt. Men i skolan hände det väl inte så mycket eller jo massor med små saker men jag tror att det mesta måste man ha varit där för att förstå så vi skippar det.

Men efter skolan gick jag och Anna hem och såklart var de ju tvunge att spöregna men precis när jag kom innanför dörren så slutade det -.- Haha men efter att jag hade slängt in posten var jag precis på väg att gå ut med Molly men då kom min mormors precis genom grinden så jag kramade henne hej och sen fick jag praktiskt taget dra ut Molly på en minimal promenad.

Sen när vi kom tillbaka var jag nere och myste hos min mormor med winegum och lite tv tittande, jag älskar att vara nere hos min mormor det är väldigt lågt i tak så man känner sig jätte stor. Men sn eftersom jag var jätte trött somnade jag där men det vägrar jag erkänna ;)

Men sen gick jag upp till oss och åt lite winegum i våran soffa och så åt jag lite mat och sen har jag bara städat. Lika bra att jag säger det nu: TORDAG ÄR STÄDDAG. Så ni vet vad jag gör varje torsdag : / Nej nu ska jag ladda upp inör imorrn med lite muisk och strax gå och lägga mig :)




Saknar min Elin som är uppe och pluggar dans mitt i ingenstans♥


Helt slut

Hejsan, idag är det onsdag och jag har klarat av hela två skoldagar. Alla gör vågen för Agnes! Nej men idag så gick vi ifrån kvart över åtta till två och mesta av dagen pratade vi om grejer på lektioner. Men efter skolan så stannade Anna och jag och väntade med våra kära väner somväntade på deras buss som gått sönder. Så vid tre gick jag och anna hem ifrån skolan.

Väl hemma smsade jag lite och gjorde lite skåne pepparkakor med mycket smör och satte mig framför min tv och sen dess har jag typ suttit här. Eller suttit och suttit jag låg och sov i kanske en timme förut, jag är helt slut och får lust att gå och lägga mig nu och klockan är ju liksom lite över sju. Nej nu ska jag fortsätta slö titta på tv och bara va helt enkelt.



Även den starkaste måste ta i när den skiter...

Första skoldagen och dunka spotify

Hej nu sitter jag här med spotify på högsta volym och stampar sådär lite halft i takt med foten i golvet. Men idag var det första skoldagen och vi började vid 9 och då pratade vi lite om terminen och fick lite böcker och sånt, sen fick vi ha rast och prata med alla vi inte träffat och sen vid 11 slutade vi.

Ganska skön mjukstart på skolan men imorrn börjar vi kvart över åtta, men efter skolan var jag med alva och vi lagade tacos och sen bakade vi lite syltkakor. Sen pratade vi om skolan och allt möjligt och skrattade åt lite grejer på facebook och jag fick int i magen av allt skratt. Men vid sju skjusade mamma hem alva och vi åt lite kräftor och sen satte jag mig här. Jätte bra första dag, har saknat alla jätte mycket under sommarlovet. Men nu ska jag återgå till min musik och sjunga så högt att min familj kommer stirra argt på mig tills jag slutar ;)

 

Jag år så himla sugen på shoklad just nu : /


Uppladning inför imorrn

Hej

Sen senaste inlägget har jag tagit ett lååångt varmt bad, haft ansiktsmask och ätit kvällsmat. Nu sitter jag och kollar på "Two and a half men" i min lilla soffa med en filt omkring mig jätta mysigt. Sen imorrn börjar skolan igen så jag kollar så att jag har allt färdigt och så längtar jag efter att träffa alla mina vänner som jag inte har sätt på hela sommerlovet. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv :)



Bild ifrån när jag fotade med bästavän alva i vintras :)


Nittioårs kalas

Hej nu har jag inte bloggat på ett tag men i fredags åkte jag, Alexandra och Emelie in till stan och gick där ett bra tag (filmer från dagen hittar ni på Alexandras blogg) och vid halv elva skjusade Emelies pappa mig till min moster. Där sov jag och på lördags morgonen åkte vi till Hjo och jag och Stina, min kusin kollade på Tingeling och Barbie Tummelisa på vägen ner. Haha lite små gulliga filmer som Stina valde. Men vi kom ner till Hjo vid 12 tiden kanske och då åt vi lite lunch och sen vek jag servetter och bytte om till fin kläder.

Vid halv fem var hela min släkt på mormors sida samlade hos min mormors bror och så firade vi min gammelmormor som fyllde 90 år, det kändes som att jag abra åt den kvällen för först fick vi Volevang till förätt sen oxfile till huvudrätt och till efterätt Marängswiss och som grädde på moset tårta vid halv 9. Men vid 10 åkte jag hem med min moster och sov där och så tog jag bussen hem vid halv 1 idag.

Sen dess har jag bara ätit och kollat på tv och snart ska jag ta ett långt och skönt bubbelbad...

Rix Fm och härliga vänner

Hej nu är jag hemma efter att ha varit på Rix Fm festivalen, innnan jag åkte dit var jag med Alexandra och Emelie och vi kollade på lite film och så. Men i alla fall så åkte jag och Alexandra in till stan med buss och möte bästavän alva typ mitt i stan. Sen gick vi tillsamans till själva festivalen och möte Emelie där så vi fyra stod typ mitt i allt och lyssnade på alla artister. Sen typ mitt i allt gick jag och Alle mot toaletterna och mmöte Julia som följde med oss tillbaka.

Så vi fem var med varandra typ hela kvällen och så gick vi ner och kollade på fyverkerierna tillsamans, det avr jätte mysigt och fyverkérierna var jätte bra, men sen åkte Julia och Emelie hem och jag och Alexandra följde bästavän alva en bit inna vi också åkte hem. OCh efter det satte jag mig här och nu ska jag kolla färdigt på How I meet your mother och sen ska jag sova lite :)

Lånedator och fyverkerier

Hej

Idag är det onsdag och jag har börjat vänja mig vid att gå upp ganska tidigt så jag gick upp vid åtta imorse. Sen åt jag lite mackor samtidigt om jag kollade på svt play. Efter det gick jag ner till min mormor och pratade lite med henne innan jag gick ut och somnade tjugo minuter i solen. Och eftersom jag låg på en bänk fick jag såndana streck som man får om man har en tajt tofs runt armen fast mina var då på hela benen och magen.

Men det var inte det enda som hände utan Molly, min mormors hund såg ut att stå och välja om hon skulle stanna kvar där jag och mormor var eller ge sig ut på främmande äventyr på tomten. Hon stod där väldigt länge och kunde inte riktigt besluta sig för något kändes det som. Men sen när jag ropade för att hon skulle stanna såg det ut som att hon kom på vad hon skulle göra, gissa vad hon gjorde då. Såklart gick hon för att uppleva äventyr på tomten.

Sen på kvällen åkte mamma,pappa och jag in och kollade på fyverkerier och det var jätte mysigt och fyverkerierna var helt otroliga. Och när jag stod där och kollade kom jag och tänka påmitt första minne av fyverkirer och jag kommer ihåg att jag satt i en vagn och var kanska fem-sex år kommer inte ihåg riktigt men jag hade en basker och tyckte att det var jätte fint men att det lät så mycket så jag höll för öronen.

Nej men nu ska jag kolla lite på tv innan jag går och lägger mig. Såg nyss att Scrubs precis började :D Och just det, har fått en lånedator nu tills min kommer tillbaka :)


Lögner och åter lögner!

Att springa får dig att må bra, att röra på sig får en att må bättre och kroppen blir starkare. BULLSHIT kallar jag det.

Jag var ute och sprang för ett par timmar sen och inte mår jag bättre utav det, tvärtom JAG ÄR SKIT TRÖTT! Och mina ben är inte alls starkare det känns som att dom har förvandlads till spaghetti. Usch och sen har jag bestämt att jag ska springa varje måndag från och med nu och en framtid framöver. Smart drag Agnes, smart drag känner jag just nu.

Men nog pratat om det, idag har jag ätit lite pannkakor nere hos min kära mormor, stickat nästan färdigt på min halsduk och så har jag såklart ätit fiskpinnar. Och nu ska jag snat gå och lägga mig, skit trött efter den där springturen. Men imorrn åker jag till Nyköping så jag får se om jag bloggar :)




Saknar mina smoothies och knäckebröd : /

Sagan om ringen

God kväll

Ja eftersom dagens väder har varit som det har varit har jag bara suttit och kollat på film, Sagan om ringen för att vara exakt. Men om man ska vara ännu mera exakt så var det den sista filmen-Konungens återkomst som jag kollade på. Den är min favorit utav dom tre filmerna som finns. Jag vet inte riktigt varför men jag tror att det är för  första gången jag skulle se tvåan så var jag ganska liten och ville inte se hela för jag var så rädd. Och ettan var det jätte länge sedan jag såg så jag minns inte så mycket utav den.

Jag vet att det är ringen som gör så att Frodo gör som han gör men jag kan ändå inte riktigt tycka om honom. Han är elak mot Sam och gör fel val, och i slutet tar han ju ringen själv. Jag tycker att Sam är den riktiga hjälten och blir bara så arg när alla skriker och hurrar för Frodo. Äsch det är en bra film och alla förutom dom onda är ju hjältar på sitt vis. Nej nu ska jag sluta skriva om Sagan om ringen för er som vill se den.

Men om ett tag ska jag gå och lägga mig för nu sista veckan innan skolan börjar ska jag gå upp tidigare, så det inte blir så stor omställning första dan. God natt och...


Tråk väder

Usch idag så vaknade jag av att det regnade som in i h*lvetet, inte roligt att vakna till något sånt. Men sen gick jag ut och satte mig i soffan för att kolla lite på tv, men jag somnade nästan direkt. För när jag vaknade hade det slutat att regna, men jag gick ner och lagade lite pannkakor som jag nyss åtsamtidigt som jag löste ett korsord med min pappa. Haha jag säg verkligen på att läsa det och ändå var det svårighets grad 1 ;)

Men snart ska jag gå upp och kolla på lite tv, eller kanske sätta på någon film eftersom vädret är som det är.

 
Piss vädret
 
Ja så ser jag ut idag, för er som vill se det.
 
Mamma gjorde den här jätte fina fotsmycket till mig igår:D ♥

Min underbara höst tjocktröja



Hittade den i min mammas graderob och snodde den direkt^^ Den är jätte varm och skön och tänk er att sitta med den när det regnar utanför och prata med en vän eller kanske bara läsa en bra bok. Plötsligt längtar jag lite men ytterst lite till att hösten ska komma igång på riktigt.

Du gör min dag :)

Ja Annas och min promenad slutade i korgstolarna på min altan och vi spelade in lite musik videos och sen skulle hon hem och äta pizza. Själv åt jag lite potatis och något köttbit innan hon kom tillbaka vid åtta för att lämna min jacka. Ho ahde fått den för att däle en blöt fläck hon fått på rumpan för att hon ahde satt sig i en blöt stol.

Vi kollade lite på tv innan hon gick hem igen och jag satte mig vid datorn, sen dess har ju suttit här och chattat lite med Ante, Anna och såklart min saknade Linn. Men nu ska jag strax dra mig till sängen och sova lite. 

Ja nu blev det inte bra när jag skulle printa så jag fick helt enkelt kopiera. Men den här är tagen ifrån min facebook och det är bara att läsa,

Linn Öster Min pojkvän har lite problem, han behöver en sån där maskin som vi pratade om..kan du fixa det ? :D

 

 Agnes Hallberg Ja jag tror ja kan sno min mormors annars funkar ju en såndär vanlig som man avänder med handen. Finns både för vänster och högerhänta ;)

 Linn Öster haha, inget misstolk alls :) Men tack så mkt, han behöver den nästa vecka :D

 Agnes Hallberg haha jag ska försöka fixa den till nästa vecka :)

Linn Öster fan vad bra :) ♥

 Agnes Hallberg allt för min Linn vetu :) ♥

 Linn Öster Fast det är min pojkväns pappa du hjälper, haha .. det är han som ska ha den :)
 Agnes Hallberg Jaha men du får nog berätta för honom hur den fungerar, den kan vara ganska avancerad :)

Linn Öster haha, då måste du förklara för mig först !:D

 Agnes Hallberg Okej men då får min mormor förklara för mig, så kan jag skriva ner det :D  
 Linn Öster haha, gör så :)  
 Agnes Hallberg men var de nästa vecka den behövs? :)
 
 Linn Öster a,,' 

 Agnes Hallberg okej, jag ska göra mitt bästa :)

 

Den här människan och hennes humor är bara helt underbar♥


Hos Anna:)

Hej nu är jag hemma hos Anna och vi sak strax gå en sväng. Men idag så har vi hoppat lite studsmatta, ätit toast och nyss blev jag väldigt snygg sminkad. Haha men nu ska jag tvätta bort sminket och så ska vi ut på en liten promenad. Sen vet jag inte vad mer vi gör men jag lär ju få reda på det ;)



Så kan det se ut när man sitter på en liten båt och garvar ;)♥

Mina damer och herrar den är färdig

Nu är klockan typ kvart i 12 och jag ska strax upp och kolla på Sex and the City som jag har spelat in, men först måste jag bara berätta att idag så har alva tagit tid när jag åt upp min yoghurt, vi har också blivit färdiga med våran bok som by the way blev skit fin sen har vi också gravat skit mycket och jag har sjungit med finsk dialekt om allt jag har gjort typ.

Men just nu chattar jag lite och nyss så hade vi en bålgeting i huset  så min bror stängde fönstret precis när den hade åkt ut, men grejen var den att det hade den inte riktigt för den råkade hamna i "mellan läget" och mosades i fönstret. Tyvärr så dog den inte av det utan den låg bara på golvet och sprattlade så Nils tog en machetes och mosade den så den slapp lida. Machetes är typ svärd men vårat är inte vasst och liknar mest en stor brödkniv. Nej men nu ska jag upp och kolla på Sex and the City.




Haha råkade lägga ihop alla bilder när jag skulle lägga ut bara den till vänster ^^


Ännu mera pyssel

Hej strax ska jag börja gå mot bästavän alva så det blir ett ganska kort inlägg. Men idag så vaknade jag runt 7för att Molly, min mormors hund som vi är hundvakter åt, hoppade ner inte så himla ljudlöst ifrån min säng. Sen somnade jag om och runt 10 ringde alva och vi pratade i typ 40 minuter och bestämde att vi skulle va hos mig, så jag ska gå dit och hämta min cykel som jag har hos henne och sen ska vi till mig och pyssla med boken som inte blev riktigt färdig:) Nej men jag ska nog börja gå nu

ε› ←kolla värsta bakåtvända hjärtat :O

Pyssel

Jag skrev inget igår men jag var i alla fall hos bästavän och vi fixade ch pysslade med våran receptbok, bakade och hade skit roligt som jag alltid har med min bästavän alva. PÅ kvällen kollade vi i alla fall på Dear John ganska gullig och små sorlig film, och han som spelar John är lite små snygg .

 Men sen fick jag skjus hem och satte mig vid tv:n med min familj och kollade på Top Gear. Även fast det är ett bilpogram och jag inte gillar bilar så värst är det skit roligt för pogram ledarna är bara för bra ibland. Men sen gick jag och la mig och läste lite ur " Ser mitt huvud tjockt ut i det här?" Jätte bra bok enligt mig. Men sen somnade jag och förhoppnings vis drömde sött för jag minns inte vad jag drömde.



It's called frriendship♥


Mjukisbyxor och film dag

Ja idag så har jag mest legat och kollat på film och hjälpt till lite med att stapla ris. Men jag kollade på Anne Franks sista dagar och Sophies Schooll, båda två handlar om andra världs kriget och är sorliga. Men vid 7 knakade Elin på hos mig och sa att vi skulle äta. Elin är en utav min extra systrar och hon har varit hos oss över helgen medans hon har jobbat elelr hur jag ska beskriva det.

Men sen på kvällen så åkte vi och hyrde film och valde Flockan från Ovan. Den var väldigt bra gjord men ganska hemsk. Men när filmen var slut så pratade jag och Elin om allt möjligt och nu chattar jag lite och ska snart gå och lägga mig. Ja det har varit en riktigt slö dag eller ja mjukisbyxor och film dag ;)

Ont i ansiktet och städdag :/

Igår så var jag på Kräftskiva hos min andra extra familj, det kanska låter lite komplicerat men det är såhär att det är två familjer som jag har känt hela livet och som min familj har varit med jätte mycket så båda familjerna har varit som min familj. Men i alla fall så hade vi kräftskiva hos familjen Alexanderson och vi cyklade väl dit vid halv åtta och så satt alal och pratade lite innan vi började äta kräftorna. Jag hittade en jätte gullig kräfta som jag döpte till Steve menmot slutet var jag tvungen att äta upp honom med.


Men det var jätte mysigt och efter maten sen gick vi ut och körde burken i mörkret. Jag gömde mig bakom ett par buskar med två plankor framför, problemet var bara det att nör jag skulle springa och dunka mig så såg glömde jag bort plankorna och sprang rakt in i den enna plankan. Så nu har jag jätte fina märken mitt i ansiktet och det gör lite ont sådär ibland.

Men sen cyklade vi hem och jag smnade typ direkt när jag la huvudet på kudden.

Men idag så ska jag tycka lite synd om mig för det här med ansiktet, tvätta min mormors hund Molly som vi är hundvakter till och så ska jag städa för vi får gäster ikväll. Men nu ska jag ta itu med grejerna hör ovan...


Mys med kompisar och trevlig kväll vid brasan

Nu bloggade jag inte igår men då avr ag i alla fall med Alle och Kalle, haha pröva att säga det där högt det låter jätte rolgt tycker jag i alla fall. Men vi pratade och lite allt möjligt skratta väldigt mycket, dansade och hade ett krig där man skulle sno maddraser av varandra. Men sen påkvällen åkte Alle hem och Kalles föräldrar kom och vi grillade och myste lite vid en brasa.

Idag så blev jag väckt och gick upp innan 11 sen så åkte jag och ett par fler och sprang, usch jag tycker inte vi äns ska prata om min tid. Men sen så åkte jag hem och vid typ fyra åkte jag in till stan och hälsade på mina gamal simmhopps kompisar som är på läger just nu, jätte mysigt att träffa dom eftersom dom bor i Linköping och Karlstad och jag inte träffar dom så ofta. Sen vid sex gick kag till bussen och jag typ halv sov ända vägen fram.
Men sen när jag kom hem var en utav mina extra familjer här och vi har grillat lite och nu ska vi äta lite glass och mysa♥

 


Jag vill ha blommig falukorv till lunch

Hej, det blev inte en göra ingenting dag för vid tre frågade Elin om jag ville vara med henne och Julia, vilket jag ville. Men jag fick skjus till Julia och så blev det lite välkomst kramar och sen gick vi in och kollade på film, efter det satte vi oss vid dator och jag spelade sims, mina simar var skit gulliga tyckte jag, men sen åt vi lite falukorv och pratade och vid halv nio kom pappa och hämtade mig. sen pkte vi upp och hyrde film och köpte lite godis.

Just nu kollar dom andra på fimen→Bröllopsfotografen men jag tyckte inte den var så bra, men jag ska väll gå upp och göra dom sällskap.

Chokladbollar och tacos

God dag

Igår så skrev jag inget men jag var med Alexandra och vi hade lite dansparty, gjorde chokladbolls smet, pratade om allt möjligt och så spelade vi in Puffpanelen, haha gud vad jag gravade. Men sen på kvällen åt vi tacos och myste lite i mi soffa innan hon åkte hem. Efter att han hade åkte hem kollad ejag på Sex and the city och How i met your Mother. Sen på kvällen läste jag ur min bok och grät lite för slutet var så himla sorligt och sen somnade jag.

Idag så har jag inte gjort så himla mycket än och jag lär inte göra så myket idag, är ganska trött ocg så, men ikväll så ska jag kanske på utebio med minaföräldrar. Dom visar bröllopsfotogtrafen och jag har inte sätt den än ;) Men nu ska jag gå tillbaka till mitt inte göra något...




300 inlägg :D

Woho nu är jag uppe i 300 inlägg, lite halft som halft grymt stolt över det. Nu ska jag fira det med att äta lite mjölk och flingor och bara för att jag har skirvit 300 inlägg så ska jag ha MYCKET socker på. Och eftersom jag är så extremt glad får ni se den här fina bilden på MOI...

 

Röd och vit rutigt med topping på



Ja sådär ser jag ut idag men jag måste säga att jag verkligen diggar min röd-vit rutiga tröja :D

Väldigt snygg face look med ihopkipen mun och VÄLDIGT uppspäradeögon. och sen för att toppa allt det här...

...TÅSTRUMPOR!

Musik


 Summer lovin

Om my way ( låten böjar vid 00:27 typ)


Our last summer

Wannabe


Summer of 69


Fest hos mig


I wish I was a punkrocker

TNT jag är dynamit...

Morsning korsning 

Nu har jag itne bloggat på ett tag men igår kväll kom jag hem vid kvart 1 ett och då var det inte lägg att sätta mig vid datorn. Men i alla fall igår så var jag och hämtade min handväska hos Ante som jag hade glömt där så bra som jag är ;) Men sen så hjälpte jag mamma lite och vid kvart i sex hämtade vi upp alva. Sen fortsatte vi till en liten musik fest eller vad man ska kalla det, det är en familj som bjuder in folk dom känner och så får man sjunga och spela lite om man vill och dom andra sitter på gräset och lyssnar. Sen grillar man lite och så, jätte mysigt.

Men det var skit roligt och alva och jag garvade nästan hela tiden men det blev tyvärr ingen pinnkstning (interntskämt).Alltså jag kan inte beskriva mer om vad som hände för då skulle det ta minst en timm eatt läsa. Sen i bilen hem hade vi volym på hög nivå och sjöng så att jag fick ont i käkarna och jag önskade att den bildfärden aldrig skulle ta slut, men sen när jag kom hem kastade jag mig i säng och sov till elva på morgonen.

Sen idag så åt jag lite flingor och sen åkte mama och jag in till stan och handlade lite. Sen tog vi lite hamburgare på Mc`Donalds och sen köpte vi lite popcorn och gick in och kollade på Eclipse. Den filmen är riktigt bra, men nu ska jag nog dra mig mot sängen och sova lite tror jag.




RSS 2.0