The städlady is over here

Hej mina bloggläsare.

Såg ni hur jag pifade upp hejet med ett "mina bloggläsare"? Dö fränt om jag får säga det själv. Just nu städar jag. Eller förut städade jag och nu blev jag trött men om ett tag måste jag fortsätta städa. Hittade nyss en strumpa i sängen. Har förökt ringa lite folk om min praoplats och en annan grej men folk vill inte svara. Lyckades ringa fel två gånger- tillsamma person. Kände mig lyckad. Fast nu känner jag mig trött. Just nu vill jag sova. Men jag måste städa. Kul blogg inlägg det här blev.


We just keep om ROCKING

Hellu.

Idag har jag haft en ganska så okej skoldag, satt ute i solen på matraten och ja andades in våren. Efter skolan sen drog jag hem med anna, alexandra, marcus, andreas och victor. Eller ja anna svängde av tilll sig och så drog resten hem till mig där vi körde charader ett tag och garvade. Efter charaderna satte vi oss och kollade på en film som jag och lite friends spelade in för x-antal år sedan, riktig proffsfilm om jag får säga det själv ;) Sen kollade vi runt på internetet och efter ett tag drog de hem medan jag lagade mat.

Efter maten försökte jag laga till min Hedda som jag fått av bestis. Men man ska dela den i fem bitar och ge till sina vänner men jag tänkte att om jag använder alla bitar själv får jag mer kaka... Inte så bra val, fick göra två omgångar och den första omgången smakade inte alls bra för jag hade i riktigt stora äpplebitar som blev helt sega. Andra gången tog jag bort äpple bitarna men hade råkat sätta fast formen helt fel så nästan allt rann ut på spisen. Inte alla lyckas med det. Äsch nu ska jag sova. God natt alla♥



Jag drunkar i känslorna

Hej.

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan, hade inte så speciella lektioner förutom idrotten då vi spelade badminton. Jag och Alexandra körde tillsammans och ja, jag har nog inte så stor chans i den sporten. Tycker synd om alexandra som som fick vänta i tusen år på att jag äns skulle träffa bollen. Men sen hände det inte mycket mer och efter skolan drog jag, anna och alicia till bilden och jobbade lite, jag har sjukligt mycket jag måste hinna ikapp med. Har bara tills påsklovet att göra färdigt två målningar- ett perspektiv och ett point/surrealism.

Jag kom inte hem ifrån skolan förns tjugo över sex och då kastade jag mig i min säng och kollade igenom läxor enda tills vi skulle äta. Sen fortsatte jag med läxor efter maten och nu ska jag försöka sova lite snart, sjukligt trött.




I'm the rain that's coming down on you

Hej.

Idag har det varit en helt okej skoldag, ett tag låg jag under en bänk och hade världens skjuta-tofs-på-varandra krig. Efter skolan gick jag hem med alva och anna som skulle till deras konfa, själv gick jag raka vägen till min mormor och vi åt lite och jag snodde lite nybakade bullar. Sen tog vi bussen för hon skulle till afäären och jag till teatern.

Teatern var grymt kul fast jag klämde min tå i en gungstol, det kallar jag skillat. Men jag tog ialla fall bussen hem och sen åkte fa roch jag upp och köpte lite blommor och tuggummin. När vi skom hem SKULLE jag plugga men orkade bara slå upp boken.  NU ska jag kolla lite på big brother och sen sova.


Full koll på läget

Hej.

NU är jag hemma efter en grym kväll,natt och dag hos bestis. På morgonen drog vi in till staden och handlade lite. VI skulle gått på Ben&Jerry's men kön var skit lång. Väl hemma somnade jag när jag satte på lite musik och blev väckt av ett samtal ifrån min morbror som var hos min mormor och sa att jag skulle komma ner för vi skulle fira mormmor. Det blev jätta god mat och mycket prat och skratt och vi avslutade med ett tunnbad.

Sen trodde jag att Earth Hour var tio till elva så jag satt lite vid datorn då den riktiga var men sen såg jag att det var halv nio till halv tio så jag släckte direkt och hade min egna Earth Hour fårn klockan nio till tio. Snart ska jag sova lite, jag är grymt trött.


Man kan ju tro att det är en båt

Hej.
Idag har jag varit i skolan och haft musikprov som gick ganska bra. Sen när vi hade slutat satt jag och bestis kvar och pratade med Lucas ett tag och sen hade vi sällskap med honom en bit. Sen drog vi hem till mig och jag hämtade min plånbok och sen drog vi vidare till abestis och skrattade massor åt olika grejor på nätet.
Efter ett tag gick vi upp till affären och köpte godis och sen gjorde vi om varandra lite:
Haha jag är nöjd med mitt konstverk.
Efter tha sminkning så kollade vi på "Sex and the city 2" och nu kollar vi lite på big brother och vi får se vad som händer sedan.

Snickarbyxor

Hej.

Jag städar, fast igentligen gör jag inte det. Igentligen sitter och jag chattar med bestis och försöker plugga till mitt musikprov. Men jag vill kalal det städa, för det låter lite bättre med tanke på hur stökigt mitt rum är. Eftersom jag vill att ni ska slippa anstränga er med att fråga om mina snickarbyxor som jag skrev att jag sydde på för ett bra tag sedan berättar jag för att jag vet att ni vill veta:

Dom blev såhär:




Jag älskar hur vrickat huvudet ser ut på den sista bilden!


Twist and shout

Hej.

Idag är det onsdag och det kanske låter ologiskt eftersom att jag skrev att det var torsdag igår men jag ljög. Men idag har jag varit i skolan och sen drog jag hem till bestis :D Där pluggade vi och pratade en hel del om lite allt möjligt och sen var jag tvungen att åka hem och laga mat eftersom det var min matdag :/ Men jag lagade i alla fall tacos och kom och tönka på en sak: Är det bara min tacosbröd alltid blir överfulla? Jag tror att dom krymper medans man fyller dom...

Men sen fixade jag i köket och pluggade musik och hemkunskap och nu ska jag snart sova lite. Somnade i soffan förut men förnekade det för mina föräldrar som påstod att jag snarkade, jag svor att det inte var fallet utan att jag kanske snörvlade lite så ni får inte skvallra.


Munshi!

Hej.

Idag är det tosdag och jag har varit i skolan, helt okej skoldag. Sprang en runda på indrotten, eller jag sprang och sprang.. Men när jag väl avslutat rundan satte jag mig på marken som lämnade ett blött avtryck på min rumpa. Sen sprang jag över hela skolgården till idrottsalen och typ alla ahde rast och sen när jag kom in i byggnaden sitter lite kärar vänner där och när jag vänder ryggen till, i det här fallet röven, skriker dom:

-AGNES DU HAR EN STOR BLÖTT FLÄCK PÅ RUMPAN!

Jag tror nog att det är väldigt många som fick reda på att jag hade en stor blött fläck på rumpan.

Men efterskolan drog jag hem lite fort och hämtade Angelicas busskort som jag hade lånat och sen möta jag henne på en buss och gav henne henns busskort och sen hoppade jag av vid affären och kollade upp kyckling till min hemkunskaps uppgift. Sen drog jag till min bestis och vi satt vid datorn och sen kollade vi på världens bästaste film. Och innan jag rog hem stylade hon om mig, stora svarta ögonbrun och en hel del puder. Tyckte lite synd om min papap som hämtade mig och mötes av den synen. Sen väl hemma tog jag en dusch och fick ett samtal om att jag glömt mobilen hos bestis-lyckat.

Nej nu ska jag sova lite♥


Mina tankar är hos dig

Kom på att jag tog cykeln till skolan och buss hem, så jag sänder en tanke till min ensamma cykel som står parkerad vid ett dagis i närheten av min skola. Eller jag jag sänder en tanke till min cykel som förhoppningsvis står kvar parkerad vid ett dagis i närheten av min skola.♥

ni gör min dag

Hej.

Roligt att jag vaknade vid sex och somnade om till Anna ringde och väckte mig en halvtimme innan vi började. Jag var inte lite stressad och sen sprang jag in i klassrumme typ 10 minuter efter att vi hade börjat, jag är lite halv stolt att jag klarade mig på 40 minuter från att jag vaknade. Sen hade jag olika lektioner och sen när jag slutade gick jag hem med Angelica och Linn till Angelica och så gjorde vi lite kladkaka och mackor som vi åt och så pluggade vi lite och igentligen skulle vi ha gått till affären och kollat lite grejor till hemkunskapen men vi kollade runt lite på nätet och sen kollade vi på filmen "Sebbe"och sen tog jag bussen hem.

När jag kom hem gjorde jag klart hemkunskapen och nu sitter jag och chattar med min bestis och ska väl sova snart.

Jag kom på en grej...

I torsdags tog jag fram min cykel eftersom våren hade kommit, på fredagen snöade det. Nu vågar inte jag ta fram min cykel igen...



Jag tog friheten och gjorde en bild på paint för att förklara lite.

I'm the wilderness locked in a cage

Hej.

Idag vaknade jag utav ett samtal ifrån bestis, hon ringde och påminnde om att vi skulle mötas vid kyrkan vid kvart i elva. Men mest tror jag hon ringde för att höra på min underbart trötta morgonröst. Men sen mötes vi vid kyrkan vid liiiite senare än planerat eftersom att jag var liiiiite sen. Men sen mitt när prästen pratde var jag tvugen att snyta mig så jag smög ut lite diskret, men allt sket sig när jag tände lampan på toaletten och världens blås började låta. Tyvärr var jag tvungen att snyta mig två gånger under själva gudstjänsten.

Men eftersom det är våffeldagen idag åt jag lite våfflor innan jag gick på bussen som tog mig och lisa till storstaden. När vi gått av bussen och var i storstaden så hittade jag till fille och sen gick vi till Mc'Donalds och åt lite. Sen kollade vi vilket färdsätt som tog en fortast till kyrkan- lisa och jag valde spårvagn och fille att gå. Det slutade med att fille hann först och lisa och jag sprang som galningar för att hinna med spårvagnar och klev på en som inte alls svängde åt det hållet vi ville. Men när vi ill slut kom fram till kyrkan var det fel kyrka så vi fick gå i alla fall.

Sen så var vi med på gudstjänsten och hjälpte till lite och sen tog lisa och jag bussen hem och väl hemma har det inte hänt mycket. Förlåt för det långa inlägget♥ Men nu ska jag sova lite.



Det finns ingen som är lika bra, det finns ingen som är bättre för tillsamans är vi bäst♥

Sämsta gömstället lillebrur

God kväll.

Idag har jag inte gjort något typ, varit hemma och slöat. Eller jo jag var duktigt och gjorde min svenska och sen somnade jag när jag försökte plugga klassiksmusik till mitt musikprov. Tror ni att min lärare blir sur om jag somnar under provet?

Nej men nyss spelade jag lite kort med min familj och jag vann på dam men sen när vo körde poker sket det sig, man ska tydligen inte skrika vad man har så fort man får kort ;) Men efter kortspelandet kollade jag på tv och såg typ slutet på Godzilla, hur gammal är de filmen igentligen? Det var nästan så att Katla i bröderna lejon hjärta slog Godzilla i trovärdighet.



Kanske inte men nästan.


.

Det är i situationer som denna då jag fundera på att sova...

Hur många lingon finns det i världen

Idag har jag haft en grym dag och underbart bra lektionern, först musik sedan hemkunskap då jag bränt mitt ris MYCKET så det luktade rök i hela hemkunskapensalen. Men eftersom vi gjorde någon kycklinggryta och det var pannkakor i matsalen stack vi upp lite sådär småt och snodde pannkakor- busiga flickor. Men sen hade jag A-tid då vi gjorde någon kängrumatte ;)

Sen efter skolan drog jag och bestis in till staden och gick runt lite och jag hittade världens sötaste byxdress på BikBok som jag köpte, den är jätte mysig och jag funderar på att aldrig ta av mig den. Sen åt vi lite och sen såg vi på premiären av "Hur många lingon finns det i världen?" Jag satt och grät lite där i mörkret men skrattade en hel del, jag rekomenderar filmen starkt.

- "Vill du gifta dej med mej?"
- "Nae det tror jag inte"
- "Fan vad tråkig du är då!"

Sen fick jag skjus hem och kollade lite på tv och nu sitter jag har och chattar med min vän Andreas.




17 mars 2011

Hej.

Just nu sitter jag och rockar loss till klassiksmusik, L.V. Beethoven vet verkligen hur man hjöjer pulsen.
Eller så sitter jag och är dötrött och lyssnar på klassiksmusik eftersom jag har prov på det nästa vecka.

Idag har jag varit in tha school och lärt mig en hel del och fått masa med blåmärken på benen efter idrotten då vi körde jackpott och jag slängde mig på marken x-anntal gånger för att undvika bollar. Mindre lyckat resultat.

Sen efter skolan jag var kvar ett bra tag med mina kära vänner och satt i korridoren tills deras buss kom sedan drog ja och Anna hem till var och en och jag sov en bra stund innan jag gick till min mormor och åt. Sen efter ett tag ringde Anna och vi pratade ett bra tag om lite grejor. Kramar i massvis till henne♥. Sedan har jag inte gjort så super mycket, fixat lite för imorrn då jag drar in to the big city med bestis och se på bio♥! :D Filmen heter något om lingon ;) Nej nu ska jag sova lite, är grymt trött.




trodde du att du hade rätt trodde du fel

Hej idag så fick jag och anan skjus av annas mamma to tha school och sen hade jag läsning och a-tiden. Efter det hade jag idrott, väldigt kul lektion av många olika skäl- vi had lektlektion och körde typ natten och tjuven. En sitter framme med massa ärtpåsar och folk ska springa och försöka ta alla medans musiken går, när musiken stannar ska man gömma sig bakom hinder och den som vaktar ärtpåsarna ska försöka hitta alla och så håller det på.

Men längst fram var det en plint och bakom en matta och precis när musiken sluta hoppa jag på mattan och gled in bakom pliten, DET skulle man ha sett i slowmotion.

Men sen hade vi svenska och sen lunch. Och det var tacobuffé, ni skulle sett hur alla stod och pressade vi dörren och var helt galna, jag blev till och med upplyft och kastad i luften som när man firar något. Det är något konstigt med tacos. Men efter lunchen hade jag matte och sedan engelska. Och till slut slutade jag ocg gick hem och somnade i soffan. Sen har jag väl bara räknat lite matte och ja inte så mycket. Nu ska jag kolla på Big Brother.




Se på livet som du ser på ett äpple

Gud vad jag har bloggat idag-jag måste verkligen göra något. Men nu är jag hemma ifrån teatern och eftersom jag gick lite senare hann jag se min buss åka iväg med en passagerare mindre. S jag ringde min beste fær ( vilket i det här fallet inte är morrfar utan pappa) som kom och hämtade mig :) Sen när vi kom hem slängde vi ihop lite pastasallad och sen dansade jag runt i köket och låtsades plocka undan tills mina parenteser hade plockat undan allt. Sen smartaste överlever eller hur säger man?

Nu har jag kollat lite på tha BIG brother. Ska väl ta och sova typ nu.




But I can only fall short for so long

Snart ska jag springa ner till busshållplatsen och ta bussen in till min teater. Och på tal om att springa ut är det ju vår nu, det gjorde alexandra klart för mig i morse genom att ha på sig converse. Och på tal om vår ser jag att solen lyser ÖVERALLT FÖRUTOM MIN BUSSHÅLLPLATS! Nu vill jag inte längre springa ut så jag skriver lite om min dag istället.

När jag kom till skolan hade vi k-tid och sen fick vi lära oss hur vi fixade praoplatser och annat  nödvändigt. Sen hade jag lite lektioner och sen drog jag hem med alva och anna fast dom skulle till deras konfirmation. NU går min buss om typ tio minuter så jag måste gå, även fast bussgållplatsen är i skugga. Den som  uppfann skugga kommer jag skicka ett argt brev till.


För jag är på väg nu

God morning Sunshines!

Jag är grymt stolt över mig själv att jag inte känner för att hoppa ner i min varma säng och sova hela dagen, jag ser faktiskt fram imot att träffa lite människor. Men jag måste dra aldeles strax för min kära vän som jag har sällskap med till skolan ringde nyss  och jag har inte äns borstat tänderna. Det är i sånna här lägen jag önskar jag kunde flyga...


Tjoo Bree

Hejsan, idag blev jag väckt av bestis som ringde och garavade åt mig. Jag låter som ett monster på morgonen. Men hon fick med mig till kyrkan så nu har jag gått på 4 gudstjänster av dom 6 som jag måste för min konfirmation. Sen gick jag hem och tränade manus hela dagen, eller ja jag tog ett avbrott och gjorde lite matte och gissa vad det står i matteboken? Jo: "Agnes har inte riktigt koll på det här med bråk hon räknar ..." Alla får typ "Göran och Pelle äter glass" men jag får att jag inte har koll på bråk. Lucky me♣ (såg ni hur coolt det blev med klövern?)

Nae nu ska väl jag gå och lägga mig, skola och sådant kul imorgon bitti.





Jag ska gifta mig med mitt täcke en vacker dag, och mina solbrillor♥

Melodifestivalen

Är det bara jag som har skitit i Melodifestivalen? Fick nyss reda på att Eric Saade vann, älskar bestis komentar på detta, tryck på bestis för att se den ^^ Jag har sett en deltävling i repris det är det enda jag har sett av melodifestivalen så just nu sitter jag och kollar på olika bidrag på svt play, och ärligt jag har redan lyssnat på typ 4 bidrag och alla har varit bättre en den glasprängande killen ;) Fast smaken är som baken - delad i två.

Dubbelmoral

Bara jag som inte får ihop att dom sjunger " it's taking me higher, higher, higher of the ground" när dom i själva verket störtar ner mot marken?



Grattis mamma ! ♥♥♥

Hej idag fyller min kära mor år så jag vaknade och gick ner och sjöng för henne med resten av min familj. Sen gick jag upp och la mig igen och kollade runt lite på the world wide webb och fixade i ording ett kort till min mamma. Sen tog jag en dusch och fixade i ordning mig och sen drog jag och my familia+ min mormor, kusin och hennes parenteser till en resturang och åt. Underbar mat och jag var tvungen att lätta på mitt bälte x-antal gånger. Sen pratade jag lite med min morbror om mat:

Agnes: Hallå de står hängmörad här, vad betyder det?
Morbror: Att man hänger upp köttet så det blit mörat.
Agnes: ...

Sen skrattade jag resten av kvällen åt ordet hängmörad. När vi till sist kom hem satte jag mig framför tv:n och kollade på "Spider man", awesome film.

Skulle det vara någon, skulle det vara du

Hey.

Idag är det torsdag och det betyder helt undervart schema- läsning, musik, svenska, idrott, lunch, so och franska. okej, franska är inte det roligaste men vi kollad på film och på so:n lyssnade vi bara på en text. Efter skolan sen satnnade jag kvar med lite friends och orkade inte gå hem men sen när deras buss kom hem var jag tvungen att gå hem fast jag stannade till hos anna och lämnade hennes matte mapp.

När jag kom hem kollad ejag på film och snodde en ostbågepåse men det pratar vi inte om högt ^^ Sen har jag bara städat :/ NU ska jag kolla på Big Brother och så ses vi eller något.


Ge mig mjölken kossa!


Hej, glad fettisdag eller vad man nu än säger.

Idag hade vi tema dag i skolan så vi har kollat på Romeo och Julia, ni vet efter att Romeo har dödat sig själv och Julia har vaknat upp och dödar sig själv med skulle det inte vara lite kul om Romeo skulle vakna upp och typ: I'm just kidding! Gick du på den lätta? Sen har jag tänkt på att eller ja diskuterat med mina vänner om att Leonardo DiCaprio nästan aldrig överlever en film, stackarn♥

Sen fick lite lite semlor och så och sen gick jag hem till mig med min bestis och vi gjorde lite våfflor och pluggade för jag ahr engelska glosor och svenska prov imorrn : / Men sen åkte skjusade vi hem henne och jag satte mig med en familjemedlem och blev förhörd på provet. Och nu kollar jag på lite olika "Big  Brother" avsnitt och ska väl sova snart :)


Dagen skämt typ:

En engelsman, amerikan och svenska och deras fruar var på semester och vid frukost ordet ville engelskmannen vara lite extra kärleksfull och sa till sin fru och sa:
- Can you please pass me the sugar, Sugar?
Då ville amrikaneren med vissa att han var charmig och sa:
- Can you please pass me the honey, Honey?
Svensken så då:
- Ge mig mjölken kossa!

Hahahahhaha jag dog nästan när jag berättade den förut idag :)

When you tell the world you're mine

Hejsan

Idag har jag varit i skolan och ja sprungit omkring lite som vanligt, konstigt nog har jag saknat alla mina vänner under helgen fast der bara var två-tre dagar sendan jag träffade dem ;) Mesta dagen har spenderats åt att säga hallonpaj och ge folk high-five. Sen kom jag på att hala skor och marmor inte är en bra kombination, halkade omkring som bambi på is där och landade på skinkorna en eller två gånger.

En kul grej som har med marmor att göra är att jag har gått på min skola i 4 år och har vänner som gått där i cirka åtta år och på vägen till matsalen hänger det ett konstverk av marmor. Fotbolls spelet är där så man han inte direkt missat den. Sen för någon dag sen lutar sig en vän mot tavlan och skriker- DEN ÄR JU GJORD AV PLAST!
Vi var typ sju stycken där och alla blev lika förvånade, ni skulle sätt våra miner. Alla var i chock.

Efter skolan sen stannade jag och alexandra kvar och fixade med en uppgift och samma sak gjorde alva, anna och alicia. Sen gick jag hem med alva och linnea och fick följa av alva upp till bussen som skickade in mig till teatern. Sen har jag prata med min saknade Joshua i telefonen och nu ska jag öva lite glosor innan jag somnar.



Smart tjeja redan då

Let me here you say FIVE HUNDRED

Nu har jag skrivit 500 inlägg ! :D Jag är grymt stolt över detta men tanken var att jag skulle skriva eller lägga upp något dö fräzzigt men tyvärr råkade jag glömma bort det så mitt femhundrade inlägg belv inte sådär fräzzigt om ni inte tycker det är dö fränt med att jag åt en kaka ;)

Men här får ni en as gammal video ifrån youtube:





Gulligt skägg och en söt mustach

Hej

Idah har det inte heller hänt super mycket, vaknade ganska så sent och har jag kollat på skidor, vasaloppet och femmilen. Jag lämnade dock huset och åt mat och min mammas kompis och jag kom hem vid typ sju och satte mig med en matte läxa och lite svenska. Kollade på solsidan och jag undrar har rädd man skulle bli om man råkade göra som Anna och krypa ner i samma säng som Ove? Jag skulle nog hämta en stekpanna...

Nej nu ska jag sova lite, ska uåå tidigt imorrn eftersom det är skola och sen ska jag in på teater och försöka dölja att jag inte tränat på mitt manus.



Bara för att göra er advunsjuka på min kaka.

I'm just saying

Ja, alla hade tyvärr rätt. Jag fastnade vid datorn och börjar tyvärr likna Gollum. Funderar på att gå ut och fisak lite med händerna och bita huvudet av den när den sprattlar och sen äta den rå. Fast då måste jag ju gå ut och få lite luft fast jag har ju fått lite frisk luft idag när jag gick utanför dörren och till min mormor, för er som inte vet det bor min mormor i lägenheten under mig. Och varför äta fisk när jag precis ätit  upp en såndär bullkrans?

Nu ska jag kolla lite på tv eller något och sen sova, är sjukligt trött, kollade ikapp alla missade Big Brother avsnitt igår natt ;) Jag önskar att bussarna gick till Stavsjö så jag kunde våldgästa lite vänner där och tvinga dem att se på film, men tyvärr är varken högre makter eller Östgötatrafiken med mig.

Och så avslutar jag med ett par väl valda rader som jag hittade på Facebook: Kissing a girl on her forehead is care, on her cheek is respect, on her lips is love, but kissing her in front of her boyfriend is GUTS!


I knew it was now or never

Hejsan

Jag vaknade imorse vid typ tio och vid elva-tolv gick jag upp och tog en dusch och fixade lite på mitt rum eftersom vi skulle få lite folk på fika. Säger man så, på fika? Men tyvärr hade de blivit sjuka, fast nu blir det mer bullar till mig, man måste se det posetiva. Sen har inte hänt så mycket mer idag, kan inte någon komma och liva upp min dag lite? :) Usch nej nu ska jag försöka dra mig från datorn och få lite frisk luft. Vi vet alla att det kommer sluta med att jag sitter kvar här och spelar helt lamo spel och sakta förvandlas till Gollum i brist på solljus.


Just mess with my mind.

Hellu

Idag är det fredag och jag har haft hemkunskap hela dagen och gjort prov, det gick jätte bra kände jag. Blev klar precis på minuten och så är jag propmätt för jag åt bröd för tre pers ;)

Efter skolan gick jag hem med anna och nathalie och vi pratade en stund och när jag kom hem somnade jag ett litet tag och läste lite. Sen har jag ätit mat och nyss pratade jag lite med alva i telefonen, den jäkeln är på läger med typ resten av åttan eftersom kofirmations gruppen som typ alla går i är på läger. Usch på det "/

Just nu tittar jag på någon tre timmars föreställning som min far vill se på lite jul är det ändå för en låt som alva och jag har lyssnat på lite på senaste tiden var med- Yes we have no bananas . Hoppas har går snart får då ska jag kolla på lite inspelade Big Brother avsnitt^^

and I'm free, free fallin'

Hej

Råkade nyss peta mig i ögat, så nu rinner det och det känns som fingret sitter kvar i ögat. Har ni tänkt på hur ofta man råkar peta sig i ögonen? Eller om ni inte brukar göra det kan ni ignorera det här jag precis skrev för det blir så pinsamt om det bara är jag som jämt lyckas...

Idag har jag varit i skolan och ja haft lite lektioner och sprungit omkring i korridoren. Jag fixk även låna bästaväns bok som jag skulle få läsa efter henne men hon tyckte den var så bra så hon läste om den två gånger ;) Men innan det blev en tredje hann jag sno den^^ Eller ja hon gav den till mig men jag tycker det får en mer dramatisk effekt om jag säger sno.  Efter skolan gick jag hem med anna sen sov jag en liiiten stund när jag kom hem och sen lagade jag mat. Eller jag bakade bröd och en stackars familjemedlem åkte på att laga mat.

Nu har jag precis tagit en dusch och tagit på mig en JÄTTE STOR tröja som jag typ drunkar i och sen ja råkat peta mig i ögat.


Låt mig bara hänga i ringarna och dingla

Hejsan, andra skoldagen är avklarad och jag är helt slut.

Först hade jag läsning och sedan a-tid där jag satt och skrev ett par sidar om Daniel Defoe. Sedan hade jag idrott och vi hade redskap och jagsprang omkring och var lite hyper, jag älskar redskap. Visade upp min serie för idrottsläraren och jag hoppas det gick bra, annars har jag fått blåsor på händerna i onödan ;) Efter det hade vi svenska och jag fortsatte med min text. Sen blev det till slut lunch och sen tog alexandra och jag en macka i cafét :D Sen hade vi matte och engelska och sen slutade vi :) Men jag stannade kvar ett tag och väntade på anna och när vi skulle gå träffade vi på alva och lisa så vi pratde med dom en del och hade sällskap en bit sen när jag kom hem la jag mig i soffan och stirrade på Big Brother. Sen har jag bara slappat, är extremt trött ;)


RSS 2.0