Det är fruset kiss

Bästa grisen i bästa lilla kycklingen :D


10 – en låt som får dig att somna

Igentligen somnar jag till alla låtar men oftast den här

Conrelis Wreeswijk - Soliga går med trasiga skor



09 – en låt du kan dansa till

GeoDaSilva - I do you like a truck


08 – en låt som du kan hela texten till

Veronica Maggio - Gammal sång


You make me strong, stronger then ever

Jag lever. Bara så ni vet. Jag har sommarlov är är på konfirmationsläger hela tiden. Är just nu i en utav mina stressigaste perioder i livet men även en utav den mest underbara. Jag kopplar bort omvärlden, lever i en bubbla tillsammans med alla grymma personer jag har lärt mig känna på dessa dagar. Nu har jag varit hemma i två dagar och firat midsommar och haft det underbart kul men jag längtar ändå tillbaka till min underbara Giraff familj. Jag åker imorgon igen och kommer nog inte blogga på ett bra tag, kanske några "låt-inlägg" men det får ni stå ut med.

Nu ska jag sova sen ska jag tillbaka till min bubbla :)


07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

Denna låt får mig att tänka på mina grymma vänner alva och alexandra och när vi var i mitt kök och spelade in en film till den här låten. Hahahaha det blev en ganska misslyckad film med utspottade sockerbitar i min slask och många lalalala:n när vi glömde texten men det spelar ingen roll eftersom vi hade så himla kul när vi spelar in den. SItter och småler för mig själv när jag tänker på den. Ni är helt underbara ♥

Lasse Berghagen-En kväll i juni



din blick får mitt hjärta att hoppa över ett slag

Hej.

Idag ahr det varit en riktig söndag. Jag har bara sovit hela dagen typ. Packad nu lite eftersom jag ska på konfaläger nu i 4 dagar och igentligen måste jag städa men jag orkar verkligen inte. känner mig inte alls taggad inför imorrn men jag hoppas det går över tills imorrn. Just nu kollar jag på "De utvalda" och jag ska kanske fixa lite med mina naglar om jag orkar lyfta min stjärt ifrån soffan. Inte så himla stor möjlighet att det händer men chansen finns ju.


3 steg närmare

Jag har alltid velat ha fluffigt hår och nu har jag hittat lösningen :D

1. Helt vanligt hår



2. På det vanliga håret sätter man på ett headset.



3. Lägg håret över headsetet och VOÌLA, fluffigt hår PLUS en mikrofon.



Everybody, shots shots SHOTS

Hej.

Idag så vaknade jag och sen drog jag till alva på min fina bike. Väl hos alva hann vi nästan inte äns  säga hej till varandra innan födelsedagsbarnet Jennifer och Figge knackar på. Eftersom jag och alva hade bestämt oss för att hyra film så ska vi ju upp till affären så de hänger på och sen så ringde Jonte och sen beslutade vi oss för att dra hem till Figge allihopa och kolla på film.

Tyvärr stannade filmen men då passade Lowe och Natalie på att komma förbi och så gick vi ute och gick en sväng tills det började spöregna då vi vände tillbaka och kollade på slutet av filmen. Sen kollade vi i Jennifers rum och hon hade fått världens finaste byrå och tv. Efter att vi hade sett den åkte vi upp till pizzarian och åt lite och sen drog vi ner till pirren och så hade vi någon stenkastar tävling. Tyvärr förlorade jag hela tiden och för varje förlorat kast var man tvungen att gå ut ett steg. Till slut hade jag gått så långt att jag nästan badade och då hoppade Natalie och Lowe också i.

Sen frös vi så mycket att vi åkte hem till Lowe och badade och då badade Jonte och Figge med, fem söta små ungdomar i ett badkar och det var endast liiiiiiite trångt ;) Sen efter ett tag cyklade vi hem och nu ska jag sova lite.

PUSS♥

Bästa Fjärten

Ett stort grattis till Jennifer som fyller hela 15 år idag. Massor med pussar till dig min underbara och vackra Jennifer ♥


06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Bästa kvällen, på bästa lägret.

Taio Cruz-Dynamite


05 – en låt som påminner dig om någon

ACDC- T.N.T



Påminner mig om min bästavän alva som jag har delat många minnen med tillsammans med den här låten. ♥

Min hjärta, mitt blomma

Hej, idag var sista skoldagen i skolan i hela åttan. Helt sjukt att jag snart börjar nian. Allt har gått så fort, jag kan inte tänka mig att skiljas från alla dess underbara människorna i årskurs åtta. Efter skolan drog jag hem till anna och kollade på lite film och somnade i hennes kökssoffa. Underbart skön att sova i :D Sen drog vi hem till mig och jag letade efter min plånbok men hittade den inte :( Sen åkte vi upp till en pizzeria och käkade med lite homies och hade allmänt trevligt innan jag och anna drog hem.

När jag kom hem panik letade jag efter min plånbok och sen fick jag hjälp av min fader och vi hittade den :D Så imorr ska vi in till stan med skolan och sen ska jag och bestis stanna kvar och SHOPPA! ♥ Så vi hörs imorrn.






03 – en låt som gör dig glad

Bästa filmen Hairspray och " You can't stop the beat"


02 – din hatlåt

Vet inte riktigt men det är väl Nobrain.dk sången.



Fick världens panik när mina vänner skickade den webbsidan till mig och jag inte fick ner webbsidan ;)

01 – din favoritlåt

Bästa Veronica Maggio med mitt hjärta blöder♥


-


Dag 01
– din favoritlåt
Dag 02 – din hatlåt
Dag 03 – en låt som gör dig glad
Dag 04 – en låt som gör dig ledsen 
Dag 05 – en låt som påminner dig om någon
Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Dag 08 – en låt som du kan hela texten till
Dag 09 – en låt du kan dansa till 
Dag 10 – en låt som får dig att somna 
Dag 11 – en låt av ditt favoritband 
Dag 12 – en låt av ett band du hatar

Dag 13 – en låt som är guilty pleasure
Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
Dag 15 – en låt som beskriver dig
Dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar 
Dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
Dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio 
Dag 19 – en låt från din favoritplatta
Dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg 
Dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
Dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen 
Dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
Dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
Dag 25 – en låt som får dig att skratta
Dag 26 – en låt du kan spela på instrument 
Dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument 
Dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
Dag 29 – en låt från din barndom
Dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Bästa Fille

"- Knack knack.
- Vem där?
- Den avbrytande kon:n
- Den avbry...
- MU!!!"

Don't blame it on the sunshine

Hej.

Jag har varit på övernattning med min underbara konfa grupp i helgeni djurparken och inte kunnat uppdatera. Underbar upplevelse och jag längtar tills nästa vecka då vi ska vara i djurparken i 4 dagar. Under dessa daga har jag lyckats slå i knät och fått världens största blåmärke, mockat getbajs och skrattat.

Idag vaknade jag upp med en en fullproppad näsa och världens hals ont. Med lite nezeril och halstabletter och annat skit var jag redo att gå till skolan och där hade jag det helt okej, jag var mest trött så det hände inte så mycket.

Efter skolan somnade jag en liten stund när jag kom hem och sen har det inte hänt så mycket mer.



Ledsen tjeja :(

04 – en låt som gör dig ledsen

Satt och stortjöt när jag hörde denna låt och såg videon för första gången.

Martina McBride- Concret Angel


9 juni, ett år av lycka

Hej. idag är det min och alvas brölllopsdag så efter skolan drog vi hem till henne och sen inhandlade vi jordgubbar uppe i konsum och sen bakade vi världens chokladtårta. Mitt uppgift var att fixa glasyren och ja-jag misslyckades. Fast det beror ju på om den ska vara helt rinnig och ligga på tallriken istället för tårtan? Men god blev den i alla fall och sen satt vi bara och hade allmänt kul. Bästa tjejan det där♥ Sen drog jag hem vid nio och hämtade upp anna vid fritidsgården och skjusade hem henne. Sen väl hemma gjorde jag ingenting och nu ska jag väl snart sova.



alva matilda görjefors



agnes klara marie hallbeg


i evigheternas evighet

jag älsar dej allra bästavän, du är den bästa som vandrar i ett par skor på denna jord.


Han är finast

Hej nu är jag hemma igen och har vari det sen i söndags men jag har verkligen inte orkat blogga. Min resa var 7 timmar lång upp till lapphelvetet med en övernattningsstopp i Gävle. Sen åt jag kinamat tre gånger under lopppet av två dagar. Tittade på samma föreställning två gånger ( fast det var bra eftersom Elin är så jäval grym, jag satt med hakan nere i golvet när jag kollade) och sen en 7 timmars lånng resa hem ;)

Sen under de andra dagarna har jag gjort massor och idag var jag i skolan och efter så snackade jag och bestis ett bra tag och sen drog vi hem och jag pluggade lite tills Marcus och hans mor hämtade upp mig och släppte av mig och Marcus vid Thorsjön där det var en hel del folk. Jag skulle såklart pröva en lian som finns där och gjorde världens plask. En klapp på axeln där. Vi stannade där ett bra tag och sen skjusade pappa hem mig och Angelica. Sen har det inte hänt mycket. Puss♥

Slowmotion kid

Hej. Just nu har jag 5 dagar ledigt, helt underbart. Dessa dagar ska jag ägna åt att åke till min älskade ELin som har dansuppvisning på hennes högskola. Men som mamma uttryckte det: Efter som det är så långt dit ska vi stanna i en stad som heter Gävle. Jag kanske inte är supersmart hela tiden men kom igen?!

Men igår så drog jag hem till Angelica och sen drog vi till mig och sen kom Gurra. Vi tog moppen upp till konsum och köpte godis och hyrde en film- The nightmare on Elm Street. (Skit bra skräckfilm fast den var inte super läskig fast inte mesig direkt, lite sådär mellan) Men sn efter konsum stannade vi på gårn och så stannade Gurra där och klippte sig medans Angelica och jag åt. Sen drog vi tillbaka till gårn och sen hem till mig igen fast då hade vi fått med oss Erika, Tim och Pontus.

Hos mig sen kollade vi på filmen och mitt i filmen drog Pontus och efter ett tag Tim. Sen när filmen var slut badade vi och sen satt vi och snackade massa på kvällen. Sen nu har ala dragit hem eftersom jag ska åka snart. PUSS


RSS 2.0