Passé Composé

Hej.

Idag har jag varit i skolan och eftersom anna är sjuk och inte är i skolan skulle jag hämta hennes franska mapp när marcus och pontus kommer och stökar till, snälla pojkar det där ;) Efter skolan stannade jag kvar med mina underbara vänner på bilden och där hände så mycket att jag inte orkar skriva. Jag satt och garvade att jag antagligen har magrutor nu.  Efter så drog jag hem och nu har jag pluggat lite och snart ska jag plugga franska och sen sova. PUSS

He's the cutes thing in the world

Hej, idag har jag varit i skolan och haft det rätt så grymt. Det hände väl inte så super mycket speciellt och sen när jag kom hem pluggade jag och satt i solen och bara mös. (östgöta för myste). Sen vid halv sju kom Alexandra, Angelica, Gurra och Andreas.

Eftersom ANgelica och jag är som vi är så badade vi i min pool som det är 15 grader i och ska jag vara helt ärlig var hon i MYCKET längre än mig. När vi hade badat ett tag gick vi in och badade i mitt badkar och vid åtta drog Alexandra hem och sen fortsatte vi andra och snackade om massa. Mina vänner är helt enkelt bäst. Mellan nio och halv tio drog de andra och sen har det inte hänt mycket mer. Nu ska jag kolla lite på ett gammalt Big Brother avsnitt och sova lite :)



Legolais

Hej, idag har jag bara pluggat och nu ska jag göra matteläxan. Sen efter det ska jag sova, jag är sjukligt trött och så har jag skola imorrn. PUSS♥



Sovtofsen är uppsatt och lite Legolas styling som pricken över i:t, ska det sovas då ska det göras med stil.

SÅ JÄVLA LYCKLIG

Hej, det har inte blivit så mycket bloggande men jag har haft fullt upp. I förrgår var jag i skolan och sen drog jag och de bästa tjejorna till Lisa och firade att hon har fyllt 15. Vi stack även till Alexandras, Lucas, Oskars, Chris och Maxs konsert som dom hade. Dom är helt grymt duktiga♥ Sen stannade vi kvar och lyssnade på 95:orna som med är helt grymt duktiga. Sen när dom var färdiga så gick vi tillbaka till Lisa och åt. Sen hade vi dansparty och så snackade vi.

Vid typ tolv cyklade jag hem och somnade direkt. Sen när jag vaknade låg jag kvar i min säng jätte länge och när jag väl gick upp åt jag frukost, duschade och tränade lite manus innan jag tog bussen in till min teater. Sen så laddade vi upp i tre timmar och fixade det sista innan all publik kom vid fyra. Gud jag var så himla nervös men allt gick skit bra, det finns nästan ingen bättre känsla än att stå på scenen och se sin familj och sisna vänner vara där och titta :D Tack alla ni som kom och tittade, ni är helt jäva grymma. Jag älskar er ♥ Sen efter föreställningen så fick jag blommor och choklad och sen hämtade kina mat som vi åt när vi kom hem. Efter maten tog jag en dusch och sen kollade jag och mamma och på "Dumma mig" eftersom jag var så himla trött somnade jag efter halva. HELT AWSOME HELG. Idag ska jag bara plugga och ha det bra :)


Men hallå där snäckan :D

God morgon.

Igår så var det andra skoldagen och den var helt okej, sen åkte jag buss med Ida och Linn in till stan och sen tog jag och Linn spårvagnen och jag hoppade av vid min teater.

På teater körde vi ett genomrep eftersom vi har våran föreställning på LÖRDAG, fattar ni? Mitt livs första föreställning är på LÖRDAG. Det känns så himla konstigt, ska jag stå där och låtsas vara någon annan framför en drös med människor? Men jag hoppas verkligen att det går bra. Sen när jag kom hem åt jag lite sen lyssnade jag på Simons radiopogram och tog ett långt bad. Så jävla skönt, nu känner jag mig skit utvilad.

Idag så ska jag snart sminka mig och sen ska jag ta bussen för min klass ska in till ungdomsmottagnigen  och pröva lite gynokologstolar ;) Men men sen så ska jag bara plugga resten av dagen.


I got the magic in me

Hej.

Just nu har jag ganska bråttom eftersom jag ska träffa Anna om tio minuter så det blir ett kort inlägg. Jag kommer antagligen inte blogga idag eftersom jag först ska vara i skolan, sen har jag teater och kommer inte hem förns vid nio och så drunkar jag i läxböcker. Livet leker kan man väl säga. PUSS♥

Saker förändras inte, eller hur?

Men tjenare MANNEN.

Haha träffade en tjej på förskolan som gjorde en Ove häsning på mig igår. Men idag träffade jag Alexandra och Erika på bussen in, jätte mysigt att sitta och snacka lite sådär på morgonen. När jag väl kom in till dagiset så gick jag runt lite och sen gick vi ut och lekte. Så spendreades typ hela dagen och efter drog jag och elin och köpte cola och sen hem. Väl hemma somnade jag och sen gick jag och lagade lite mat innan jag tog ett lååångt bad.

Nu ska jag snart sova för jag är så himla trött. Puss♥


Själarna velar omkring i mörkret

Hej. Jag kommer hoppa lite med bloggen nu eftersom det är så himla mycket. Speciellt nu när jag praor, förskolebarnen kör slut på en på typ två minuter. Men idah tog i alla fall Elin och jag den senare bussen in till stan och vi har sprungit efter spårvagnar opch bussar, precis som igåt, der varkar ha blivit en vana. Sen har jag lekt med trolllera, blivit jagad och gömt mig under ett bord, ritat, byggt en misslyckad trap i lego och massor med annat.

Sen efteråt skulle Elin köpa en ny mobil men jag orkade inte följa med så jag tog bussen direkt hem. Jag somnade på bussen och det känns som att jag snarkade, jag ber för att det bara var en känsla. Väl hemma sen hade jag TÄNKT baka lite bröd men fastnade framför tv:n med en påse bullar istället. Sen har jag väl spenderat min dag där och så har jag pluggat lite.

Puss♥

Vet varken ut eller in

Jag är för trött för att berätta någonting om min dag. MÅSTE SOVA. Jag bloggar när jag är piggare och fått mera ordning på allting. PUSS♥

tjejen med kotten

Hej.

Hej förlåt för dålig uppdatering men jag orkar faktiskt inte riktigt.

I fredags sen hade jag super kul på min prao, var på väg att gifta mig med kungen men det skedde en björnattack så det blev inget :/ Hahaha men efter sen så gick jag och alviis och löpte glass och satt och snackade och köpte även lite godis. Vi drog sen hem med bussen och jag gjorde mig iordning och sen inna sju kom anna för vi skulle till piren och träffa angelica och moa. Tycärr var jag lite försenad så vi kom dit tio i åtta. Sen blåste det skit mycket så vi drog hem till mig och grillade lite och hade mysigt. Vet inte när dom drog men sen kollade jag på någon film och somnade.

Igår sov jag jätte länge, städade och fixade iordning mig. Sen skulle jag ta bussen till alviiis men eftersom jag kom ner till busshållplatsen precis när bussen skulle gå trodde jagatt jag hade missat den eftersom den inte kom på typ 7 minuter. Så jag började gå upp för en backe och när jag vänder mig om ser jag bussfan åka förbi... Så jag får ta min cykel till alviis men mitt jävla cykelstöd åker ner i backen hela tiden så jag stannar ett flertal gånger och försöker fixa det, efter halva vägen kommer jag på att jag kan fixa det med min tofs som på köpet går sönder. Sen skitar jag ner mina byxor medans jag meckar -.-'

När jag väl kom fram åt vi sen satt vi nere i hennes källare och myste med Eurovision song contest och massa spel. Sen somnade vi och så har vi bara kollat på film hela söndagen. Sen har det inte hänt så mycket.

Just nu taggar jag inför första dagen på min nya praoplats, hoppas det kommer bli skit kul. men nu ska jag sova PUSS♥


tankarna flyger, hjärtat flyger

Hej. Idag har jag med varit på prao och det är så himmla underbart, jätte sorligt att det är min sista dag imorgon :/ Kommer sakna det massor. Sen på måndag drar jag vidare till nästa praoplats vilket är ett dagis och där hoppas jag det blir lika kul :D Efter praon träffade jag erika och linn och vi gick omkring lite på stan tills linn var ttvungen och sticka och efter ett tag kom ida och angelica. Vi pratade lite om våra praoplatser:

Erika: Jag har diskat hela dagen typ och så har vi fått massor med raster.
Angelica: Jag har lekt kurragömma hela dagen.
Ida: Jag har larmat varor och sorterat massa med kläder
Jag: Jag har jagat vargar och slåt ner en med min vattenflaska. Blivit galen efter att ha ätit en "solfrukt", kollar på stavslagsmål mellan en människa och en halv fågel, lagt ut en björnfälla och sprungit omkring med en vargpäls.

Men vi åt en sallad på PAUS och så gick vi omkring lite och snackade. Tog sen bussen hem och väl hemma städade jag.

Imorrn blir det som sagt prao, sen ska jag och alva ta en mysig fikastund på stan när hon har slutat. Sen blir det bussen hem och antagligen en liten grillkväll med lite vänner. PUSS♥

Firefox

Ni vet nog ingen som är lika bra som mig på att ha det allrs nyaste inom tekniken. Har ju liksom nya Firefox...



Vet ju även hur man gör så det blir större pixlar som det heter på de tekniska språket.

Framtida yrke. Ohhhh ja

Hej. NU har  jag varit på min första praodag och jag tog bussen in vid lite över sju och möte JOnna så vi satt och snackade hela vägen till Mässhallen. Där gick jag av och sen gick jag till Hällristningarna på Himmelstalunds fältet. Där var min handledare och så visade dom runt mig i de tre lägrerna som fanns. Jag kanske också ska berätta att jag praor hos kulturskolan som just nu håller till på Himmelstalunds fältet och tar imot mellanstadie klasser och har ett rollspel med dom då man låtsas att man är i Bronsåldern. Så har vi satt ut tre läger och massa bronåldersgrejor och så fick jag ta på mej lite kläder som jag senare svettades ihjäl i.Jag tillhörde Slättfolket och fick det fina namnet Vandra, imorrn tror jag att jag kommer tillhöra Skogsfolket eftesom jag var Flodfolket när jag själv gick på mellanstadiet och gjorde det.

Man blir helt chockad över vilken fantasi de små barnen har, de är jätte söta när man visar osynliga lamn och dom blir attackerade av svarta vargar med röda ögon. Nästan hela skogsfolket blev uttrotade ett tavk pågrund utav de där vargarna men sen lev de hela och friska efter några minuter och lite böner till gudarna. Vi hållde väl på till halv ett sen hjälpte jag till och städade undan och tog bussen in till stan.

I stan köpte jag ett par skor och ett linne och så träffade jag alva och snackade med henne en bra stund. På bussen hem sen satt jag med alexandra och erika och väl hemma somnade jag i soffan direkt faktsiskt. Så nu ska jag snart sova igen eftersom jag är så himla trött och måste ladda inför imorrn ;)



jag sjöng när jag tog kortet, jag grät inte bilket det ser ut som ;)

E.T



Kolla mitt öra ser jätte skumt ut på bilden jag tog nyss, TÄNK OM JAG FÖRVANDLAS TILL EN ALV. Det låter ju som det mest realistiska alternativet.

Taxi taxi in Calcutta

Jag skulle ta en snygg bild på mig när  jag drack min cola ifrån Mc'Donalds men jag hann drick upp den medans jag tröck fram webbkameran. men ni får en bild när jag låtsas drick utav min cola från Mc'Donalds :)

Jag råkade rapa på första försöket men ni får den bilden med:




Sådär, där har ni en snygg bild när jag dricker min läsk. Jag vet att ni inte kan leva utan att ha sett den, så varsegod.

Workin hard to get my love

Hej.

Idag var jag i skolan och det var riktigt skönt, lyssnade på perosner som pratade om olika jobb och sen satt jag och mina vänner i solan på rasterna. Efter skolan gick jag till bilden och sen kom anna ett tag och var med. JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED MIN POINT/SURREALISM :DDDDD Har kagt flera timmar åt att sitta och dutta färg på den och nu är jag FÄRDIG! Sen drog anna och jag satt kvar till Figge kom och så gick jag ut på skolgården med honom och möte Jonte som färgat håret, det blev jätte bra :D Robin hade med färgat och han skulle till Tim så jag hade sällskap med dom hem.

Väl hemma somnade jag lite framför tv.N, kollade upp bussar så jag kommer in till min praoplats som börjar imorrn och så kom mamma hem med Mc'Donalds mat, bästaste hon♥ Nu ska jag fixa lite i köket och så. PUSS



Hittade en gamal bild, kolla vilket hår jag hade :O

.

Hej. Jag bara kollar om det funkar att blogga ifrån min mobil. Puss♥

Standing where you left me

Hej. NU var det en dag eller två sedan jag bloggade men i lördags drog jag i alla fall in med Angelica och vi åkte karuseller med Ida. De flesta karusellerna ber en ju typ att skrika eller hålla upp händerna detta hände när bi skulle åka en karusell.

"Karusell": LÅt mig nu höra er SKRIKA!
Ida: AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Resten av alla som sitter i karusellen är knäpptysta.

Jag och Angelica började assgarva och alla andra stirrade på oss osm att vi var lite smått dumma ihuvudet. En vanlig dag alltså. Sen drog jag hem och bara tog det lungt. Hela söndagen gjorde jag ingenting.

Idag har jag varit i skolan och vi har lyssnat på olika personer som snackat om jobb. Var även ute och gick en sväng med mina underbara vänner. Jag måste verkligen gå mera promenader, det är så himla skönt. Sen hade jag utvecklingssamtal och teater. Sen efter teatern åt vi tacos, prinsessbakelse och morötts- och gurkstvar med dipp och så kollade vi på lite V.Ä.N.N.E.R avsnitt. NU ska jag snart sova :D Puss

Grillmys med mina bästa

Hej.

Igår hade jag en grym kväll med min större delen av min klass. Vi drog upp till älgsjön och sen satt vi där i flera timmar och grillade, pratade, sjöng, skrattade och bara myste. Alexandra och jag gickl en sväng och så var jag tvungen att kissa och gick ju rakt ner i ett träsk och blev dyngblöt. Sen så åkte folk hem lite vart eftersom och lite över elva kom min padre och hämtade mig, Erika, Moa, Chris och Angelica och skjusade hem oss till Angelica. Väl där snackade vi och sen kollade vi lite på "Livet enligt Rosa" och sen somnade vi.

När vi vaknade åt vi lite frukost ,kollade på film och nyss bakade vi kladkaka. Jag kanske ska dra in till stan sen med Angelica och träffa Ida men jag vet inte riktigt. Vi får se, PUSS♥

Bilder ifrån grillkvällen finns på Felicias blogg.


jordgubbar and tha ice cream

Hellu.

Idag har jag varit i skolan och det hände väl inte super mycket. Hade glömt kläder till idrotten men fick låna gulliga Erika, sprang omkring på en fotbollsplan och missade bollen för det mest men jag är glad i alla fall. Hade sedan SO-prov efter lunchen och jag hoppas och tror det gick bra. PÅ franskan hade vi sen glosförhör och kollade på "Det stora blå". Sen drog jag hem och så har jag städat och ätit jordgubbar och glass :)

Ute i skogen vandrar dom omkring

Hej första dela av min skoldag var helt normal men efter lunchen åkte hela åttan upp till en skog där en orienteringsklubb har sitt hus. Jag cyklade dit med Alexandra och vi turades om att cykla med hennes cykel som tramporna stannar upp lite så fort man trampat ett varv. När vi väl kom dit så tog vi en karta för den svåraste banan som kallades för träsk och sen bara sprang vi iväg. I efterhand förstod jag verkligen varför den kallades för träsk.

När Alexandra och jag hade spungit lite mer än hälften av kontrollerna hade våra skor kunnat fungera som Atlanten fär de små myrorna i skogen. Men kul hade vi i alla fall även fast jag läste fel på kartan x-antal gånger och fick oss att ta en omväg. Men vi klarade av elva av elva kontroller på en och en halv timme och det är jag stolt över :D

Sen cyklade vi hem precis när det haglade och när jag kom hem till mig somnade jag lite framför tv:n och sen lagade jag mat. Nu ska jag kolla på Big Brother och sen sova.

GISSLANDRAMA

Hej. Lucas och Alva jag har en grej att säga er om ni ser det här...

Lucas: Jag har din tröja, råkade få med mig den hem och just nu hålls den som gisslan, 100000 riksdaler och sen går fri..

Alva: Din puderdosa glömde du på bilden och den håller tröjan sällskap, samma summa gäller dig om du ser detta...


100 riksdaler

Hej. Helt okej skoldag, jag tackar min vän Andreas djupt eftersom han lånade ut sina hörlurar till mig så min svenska och mattelektion bara flög förbi. Efter skolan stannade jag kvar på bilden med lite olika folk och snart är min pointalisism/surrealism färdig. Har jobbat i flera år på den känns det som... Men jag drog hem tillsammans med Anna i regnet och väl hemm kollad ejag på min läxhög men gick till tv:n istället.

Efter maten gick jag ner till min kusin som är hos min mormor och då kläcker femåringen ur sig en Bellman historia:

Bellman stod och kissade på ett staket och då gick en polis förbi, polisen gick fram och sa till Bellman:

-Det där är mot lagen!
-Nae det är mot planket, svarade Bellman.

Hahaha fatta chocken jag fick när hon sa den, den där ungen gör min dag♥

Sen gick jag upp och tog en duch innan jag tillslut gjorde mina läxor och nu ska jag snart kolla på ett "Big Brother! avsnitt och sen sova.

I got the magic in me

Hahah, jag älskar de här youtubeklippen, jag är på gränsen till att gifta mig med dom♥


tha teater here I come

hej, nu är jag hemma efter en skoldag. Det hände väl inte så mycket i skolan utan mycket skratt och lite lektioner. Snart ska jag dra till min teater och min hjärna är fortfarande i mosad banan stadiet. Vi hörs sen.



"jag hade inga veckor inga dar"

Hej, jag har inte bloggat på ett tag men igår var jag och firade valborg uppe i Stockholm. Hade en grymt underbar kväll med sköna människor och kom väl hem runt halv tre och kollade lite på datorn innan jag somnade. Vaknade upp för någon timme se och har inte rest mig upp ur sängen. Fast jag har det ganska bra i skydd utav mitt täcke och med "Big Brother" på dator skärmen. Mitt påskgodis som jag sitter och äter gör inte saken sämre ;)

Ska försöka ägna hela dagen åt det eftersom vädret är skit och jag är super trött, behöver verkligen sova ut lite och få rättsida på mina tankar, min hjärna känns lite som en mosad banan just nu.




RSS 2.0