Busigt^^

Hej IGENTLIGEN ska jag plugga so nu men det gör jag inte—busigt^^

Imorse var inte turen med mig direkt, först så ringer inte min väckarklocka SEN orkar jag inte gå upp ( det är väl lite mera mitt fel, MEN ÄNDÅ). Och det resulterar i att jag halv springer och är typ 10 minuter sen till Anna så vi har skit bråttom för vi måste med en buss för vi det var lag-dag inne i stan. Men i alla fall och sen när vi springer där för att hinna med bussen kommer vi till långa gärdet och det är ju säklart HELT igensnöat -.- Så där kämpade vi oss fram och sen när vi väl kom till bussen ,typ fem minuter sen, där alla väntade så pustade vi ut lite eftersom bussen var försenad. MEN sen visade det sig att bussen inte var lite försenad utan MYCKET försenad.

Så där stod typ hala åttan och väntade på bussen och frös tårna av sig. Men till slut fick vi gå in till ica och värma oss och sen siådär EN TIMME efter att bussen skulle ha kommit kom den och såklart var det ju skit trångt så alla stod och lekte pingviner och så. Alltså pingviner står i en stor klump och värmer varandra, bara för att jag är så smart vet jag det. INTE FÖR ATT VI KOLLADE PÅ EN PINGVINFILM I SKOLAN vad får er att tro det? :O

Nej men sen när vi kom fram fick vi gå på stan ett tag och då gick jag runt med alva och alexandra och sen gick vi och åt lunch. fast jag drack inget till lunchen för det var en främmande sklomatsal och jag visste inte vart vattnet var, inte för att jag var feg och itne frågade någon eller så...

Efter maten så fick vi till bion och såg på Fucking Åmål, ass bra film. Alla satt och garvade jätte mycket. Sen tog jag bussen hem med alal dom andra oche ftersom den här bussen var jätte trång med delade jag först stol med Maria och sen Lisa. Mysigt :) Men sen så var det en såndär buss som drar ihop sig på mitten och då pratade vi om att dom har tagit bort dom böjbara sugrörna på Mc'Donalds. Och då käckte jag ur mig kommentaren " Ja om man drar lite i dom blir dom längre" det är humör på hög nivå ;) Sen när jag gick av bussen gick jag direkt hem och sen har jag ätit mat och pepparkakor :)

Förlåt för detta extremt långa inlägg men vad ska jag annars göra, träna på so:n eller? ;)♥


God morgon, Goood mooorgon

Just ni sitter jag och äter frukost och för en gång skull är jag nästan i tid, jag brukar annars vakna typ en halvtimme innan jag börjar men idag var jag uppe en hel timme innan jag börjar. Det är typ en start på Agnes nya liv, det nya livet som morgonpigg. Haha nej men snart ska jag dra ut i kylan, mysigt. Usch, alla den här jäkla snön, fast nu ligger den på backen och inte i luften men jag kan nästan slå vad om att det kommer börja snö när jag går ut med min vanliga tur.

 

Helt enkelt underbar♥

Upp och iväg

Nu har jag haft lite att göra så att uppdaterat bloggen har väl väl kommit lite åt sidan, men nu ska det bli ändring på det eller inte, grejen är den att jag alltid skriver det och blir det någon ändring, svar negativt.

Haha nej men i fredags var jag hos Lucas som ni redan vet och vi hade kul och pratade en hel del och så, sen tog jag bussen hem och badade tunna- mys...

Sen igår firade jag första avdent för min kusin kunde inte på riktigt advent och sen gjorde jag väl inte så mycket mer. Men sen idag på riktigt advent var jag jätte duktigt och var i kyrkan. Jag hade inte gått om inte alva skulle ha läst en dikt men vi kan ju låtsas att jag är duktig och går i kyrkan ^^ Fast det var verkligen mysig stämning och så. Efter det pulsade jag hem i snön och efter en bilfärd i världens snöstorm så kom jag och my family till Åtvid där vi hämtade våran snöslunga och hälsade på lite släkt. OCH SÅ ÅT VI PÅ MC'DONALDS FÅR EJ GLÖMMAS!

Efter det bar det raka vägen till IKEA, och efter det så så lastade vi in kartonger i bilen så jag blev helt igen murad och sen på vägen hem satt jag där i mitt egna lilla krypin och gjorde smycken av godis remar. ← EGENVÄRLD.

Jag hade en bild på vad jag hade ritat på IKEA men blogg.se tycker nog att den är för fin för att visas eftersom det inte går att ladda upp en bild på den, det går inte heller att ladda upp en bild på mig- jag är säkert också för fin^^



Kort inlägg

Hej just nu sitter jag hos min underbara vän Lucas och tänkte lägga in en snabbt inlägg medans han var och åt, tyvärr kom han precis in så det blev ju lite failat. Men vi har sjungit och spelat Call Of Duty Black Ops, tyvärr dog jag hela tiden men det fick han stå ut med. Strax ska jag dra mej till bussen, ja trevligt att ni fick veta det ;)

- Jag hugger i sten, jag tror jag sakta börja se en figur

Hellu idag är det onsdag och jag har varit i skolan som vilken annan helt vanlig människa som går i skolan. I skolan hände massor och jag har pratat och skrattat en hel del, mina vänner är helt underbara♥ Sen efter skolan gick jag,alva och marie upp till bussen och där möte vi min mormor så vi pratade lite med henne och sen gick maria av vid sig och min mormor ick av- ja där hon skulle av. alva och jag vi fortsatte våran färd möt stan igenom snö stormen och till slit var vi välbehållna och satt och fikade inne i värmen. Sen gick vi omkring och kollade lite på kläder och jag köpte ett hårspänne med en rosett som jag förhoppningsvis inte tappar i toaletten.

Men sen köpte vi lite mat och efter det drog vi till bussen. Bussen hem var väldigt guppig och helt plötsligt släcktes ljuset där jag och alva satt, ahah gud vad vi garva. Sen när jag kom hem gjorde jag lite franska och nu ska jag sova lite, det är en ny dag imorrn-hoppas jag i alla fall annars skulle det ha varit lite skumt ;)



Puts väck och du är borta...

Mäster Sicundius Minutius, äsh va fan. Mäster tid

Idag så gick jag upp vid sju eftersom att jag skulle på ett kamratstjödar mötevid kvart över åtta, usch annars skulle jag haft sovmorgon till 9 -.-' Sen på mötet var jag nära att assgarva flera gånger för jag och Alexandra satt och uttbyte flera blickar när det blev sådär pinsamt tyst och så lyckades jag få två sms som lät lite och så lät min mage som den skulle starta ett band. J A G  Ä R  L YC K A D, men bara när jag känner för det. På vägen ut sen såg vi en vi en lärae som vi haft när vi gick i typ 5-6 som vi hade trott slutat och det var inte våran favorit lärare direkt och när ho hade gått förbi vände jag mig om till Alexandra och sa med en dramatisk röst:

-SHE IS BACK, RUN FOR YOUR LIFE!

Haha jag garvar fortfarande åt det ;)

Sen på lunchen så började jag och alva att garva åt ingenting typ sen kunde vi inte sluta så där satt vi i flera minuter och barade garva ;) haha ni skulle sätt oss, det var riktigt hysteriskt garv :D

Sen efter skolan gick jag hem med alva och Anna och vi pratade om lite allt möjligt och det var jätte skönt att bara prata. Sen stack jag till min teater och sen när jag kom hem å jag och sen nu har jag skypat med alva ett bra tag och nu ropar min kudde att jag är försenad till våran dejt ;)

Och vissa föds ju med lite mindre IQ än andra

NU DRAR JAG TILL TEATERN :)4

Rosetten ska väl vara i håret?

Idag har jag haft en slapp dag, jag vaknade och var en prinsessa så jag låg i sängen och slöade sen tog jag ett varmt bad i sisådär ett par timmar och sen råkade jag tappa ett hårspänne med en rosett på i toaletten. Och sen fick jag en undersåte att ta upp den ur toaletten, inte för att jag tänker använda den men vilken värdig begravning är det att bli nerspolad i en toalett. OCH så är det inte bra att den fastnar i avloppet så vi måste reparera det men det är ju inte den RIKTIGTA anledningen. Och detta var alltså en helt vanlig dag i Agnes liv...

Prinsessan Agnes

Vaknade imorse och var prinsessa, helt skumt. Kände mig som Martin Morning. Hoppas jag blir som vanligt imorrn...


Tyvärr hittade jag bara på kinesiska med dålig kvalité, men ni får nöja er med det mina undersåtar.

Pannkakor

Jag vaknade på morgonen och sen åt jag lite frukost och efter det drog jag till Anna och gemensamt drog vi till skolan och där hade jag lite olika lektioner som man brukar ha i skolan ;) Efter skolan gick jag hem och hemma spelade jag sims och så har jag lagat pannkakor och pratat i telefon ;) Långt och händelsefullt inlägg :)

Måndag och Tisdag

Måndag
I måndags var jag i skolan, där hände inte så super mycket. Jag hade lite lektioner och rast och ja sånt man brukar ha i skolan. Efter skolan gick jag hem med bästavän och Anna och vi spelade in en liten video och så sjöng vi lite. Sen när jag kom hem gjorde jag mig i ordning och hoppade på bussen som tog mej till min teater. Efter teater ringde jag min saknade Joshua och pratade med honom en bra stund innan jag gick på min buss som tog mig hem. Eller inte direkt hem för jag råkade somna på bussen och missa min hållplats och vaknade upp precis när bussen vände så det va bara att åka med tillbaka ;) Sen hemma gjorde jag inte alls mycket

Tisdag
I går var det som sagt tisdag och då var jag i skolan och på idrotten fick vi pröva på afrikansk dans och Zumba, asså så himla kul! :D Jag vill ha det igen  man blev bara glad och kände hur man bara ville släppa loss, helt underbar känsla. Sen efter skolan gick jag hem till bästavän och TANKEN var att vi skulle ha pluggdag men när vi kom till henne gjorde vi mackor och O'boy men sen råkade jag spilla ut min O'boy så jag fick världens största fläck på min tröja. Sen lagade vi mat och sen när jag skulle dricka mitt te missade jag munnen så där var mina byxor helt genomsura och golvet lite blött. Av teet alltså ;) Sen spelad vi in lite filmer och sen fick jag skjus hem och hemma gjorde jag inte heller något speciellt :)

Inte blogg humör

Ja jag är inte på blogghumör, jag bloggar antagligen imorrn om vad jag gjorde igår och idag. KUL BLOGGINLÄGG :) Och så är det inte det :PPPppppPPP

Kladkaka till far

Haha som dom allra flesta vet är det fars dag idag, alla förutom jag. Jag hade helt totalt glömt bort det ;) Men vi tar det från början.

Jag vaknade och låg kvar extremt länge i sängen men till slut var jag tvungen att gå upp och äta frukost, sen gick jag och la mig igen. Min säng är oemotståndlig på morgonen. Men sen var jag tvungen att gå upp en gång för alla och gjorde i ordning mig. Efter det tog jag mig en sälja-salamikorv-runda och efter det gick jag hem och åt. Efter maten kollade jag lite på oliak bloggar och när man ser att alla skriver om farsdag börjar tankarna sagt smyga sig på, sen kom jag på att det var farsdag idag.

När jag hade fått den infon gick jag och kollade på tv SEN ställde jag mig i köket och bakade en kladdkaka :D När den var färdig tränade jag inför mitt matteprov och nu ska jag äta kladdkaka och spela sims ;)



Bild på kladkakan jag bakade eller så är den tagen från google men det kan vi ju låsas om att vi inte vet ;)

Plastpåsar går lätt sönder i vinterkyla

Haha idag på förmiddagen kände jag mig som en hemmafru, jag lagade mat, dukade och hängde upp tvätt ;) Haha Men vid fyra-fem tiden fick jag skjuts till alva som precis skulle äta när jag kom så jag satte mig och läste en tidning, mitt och alvas horoskop sa att det skulle vara våran turdag- låt mig skratta HA HA HA. När alva hade ätit färdigt så pratade vi ett tag och sen gick vi ut, frågan var om vi skulle ha gjort det... Men vi gick i alla fall upp till konsum och handlade lit godis och lite annat smått och gott blev påsen väldigt tung så vi bar i varsitt handtag. Och sen råkar vi dra lite hårt så där står alva med en tung påse som endast har ett handtag och jag står och gapar lite fint med såklart det andra handtaget. Haha jag kunde inte sluta skratta.

Men sen fick alva gå in på ica och handla något så vi fick en ny påse ( vi hade hunnit en bit ifrån konsum och ica var närmare ) medans jag stod utanför med den trasiga konsumpåsen och lutade mig mot ett staket. Sen att staketet var blött märkte jag efter ett tag då jag redan hunnit få ett fint blött streck på röven ;) Sen när vi hade överfört alla varor från konsum påsen till ica påsen skulle jag slänga den trasiga påsen i en papperskorg inne på ica men när jag hade slängt påsen gick locket på papperskorgen typ bort från själva papperskorgen så jag satte dit det lite halvt och sprang därifrån. Haha världens tur vi hade ;)

Men sen gick vi hem till alva och kollade på film och lugnade ner oss efter den händelsefulla utomhus trippen ;) Sen tog jag halv tolv bussen hem och nu sitter jag här och ska strax sova :) förlåt för det långa inlägget men det har hänt väldigt mycket ;)


Snickarbyxor

Hej idag är det fredag och jag är så himla glad över att det är helg, jag blir så himla trött av skolan, åttan är verkligen ett stort steg ifrån sjuan. Men men idag var det inte så farligt för jag stod i cafet med Alexandra och det kom inte så många men ett tag kom det massor och mitt i allt kommer några kära vänner och börjar prata och sno pennorna som man ska skriva med på skoj, fatat vilken panik jag hade. Jag är inte så bra på att agera i stress ;) Men annars var det ganska lungt och jag och Alexandra pratade mest och spelade spel.

Sen fick vi gå iväg till kemin och sen hade jag syslöjd på min A-tid. PÅ syslöjden sydde jag såklart mina snickarbyxor  och när vi slutade hade jag så lite kvar så jag  tog hem dom och jobbade lite och nu är dom färdiga :D Har itne fixat någon bild än men snart ska ni få se dom :) Annars har jag itne gjort så mycket mer än kollat på tv och pratat i telefon med bästavän :) Och nu ska jag läsa lite sen ska jag sova^^

♫Jag villl sjunga duett ♫

Hej jag är inte riktigt på blogghumör, det var väl det jag ville blogga om. Ser ni inorin? Nej nu ska jag ta och göra något, och bara för att ingen vill veta, JAG HAR EN BARBAPAPPA I KINDEN! Ser ni vad cool jag är som har noter i min rubrik?

BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA
BARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPABARBAPAPPA


Omoget jag vet, men det är min blogg och jag skriver vad jag känner för. Och just nu känner jag barabapappa. Äsch jag bloggar när jag blir lite mer seriös och är på blogghumör. Men bara så ni vet är jag seriös med min rubrik, jag vill sjunga duett men bara om det är med han♥


Inget säger vinter som blöta strumpor●•·

Ja det är väl bara att konstatera, vinter är här. Allt är kallt och blaskigt, men får snöbollar på sig till höger och vänster men man får inte glömma BLÖTA STRUMPOR. det har inte gått en ända vinter i hela mitt liv utan att jag har fått blöta strumpor. Hur vattentäta skor jag än köper tar sig snön in och smälter på sitt retsamma sätt och blöter ner mina strumpor. Jag ska uppfinna något mot blöta strumpor och bli miljonär, vänta ni bara!

Men skolan idag har väl varit okej, det har inte hänt så mycket förutom att vi har fått våra scheman och jag och Alexandra gick omkring och sjöng för vi slipper biologin och har bild istället :) Äntligen visst vi har fått kemi och teknik istället för syslöjd men men ska tänka positivt :D Efter skolan gick jag hem med Anna och vi fick INTE ALLS NÅGRA SNÖBOLLAR PÅ OSS, att gå förbi våra kära vänner som väntar på deras buss kastar ABSOLUT INTE snöbollar på oss. När jag efter ett tag hade kommit hem tog jag det lite lugnt och sen lagade jag mat, och ja ni vet hur det blev... Haha nu ska jag kolla igenom franskan igen och sen får jag se vad jag gör :D

I köket...

Det är min tur att laga mat idag så just nu står jag i köket och bloggar. Nyss försökte jag koka ris:



Haha fin facelook, men det är riset ni ska fokusera på. Eller ris och ris det blev mera risgrynsgröt -.-' Så jag slängde allt och kolla botten av kastrullen:



Inte bra, och där har jag skrapat allt jag kan, men nu har jag lämnat över riskokandet till mor min. Hoppas hon lyckas bättre ;)


Hästlektion

Vad jag ritade medans Anna spelade piano:



SNÖKAOS

Imorse när jag skulle till Anna så tog jag en annan väg för jag ver lite sen, men sen när jag skulle träffa Anna så såg jag henne inte så jag ringde men hon svarade inte och sen ringde hon men det kom inte fram för jag ringde. Sen hållde vi på så ett tag så v missade varandra så båda gick ensamna till skolan. Men sen hade hon pratat in ett meddelande där hon sa hallå och såklart tänker jag inte på att det är ett röstmeddelnade så där står jag i snön och säger hallå till min egna röstbrevlåda ;)

Sen i skolan var det helt okej, jag gjorde inte så mycket speciellt förutom att jag och Alexandra gjorde övade på våran uppvärmning och ALexandras spring grej har fått mina ben att kännas som gelé;)

Efter skolan var jag ut i snön och var med Alexandra och Ante ett tag innan jag gick till Anna som skulle spela piano, medans hon spelade ritade jag lite på tavlan och sen gick vi hem i snökaoset tillsamans. Väl hemma drack jag varm O'boy och gjorde franskan sen satt jag mig vid datorn. Just nu chattar och skypar jag m,edans min engelska läxa väntar med ett elakt leende lite längre bort ;)

Agnes och fotboll slutar inte bra


Agnes på fotbollsplanen leder till...



Ryckande arga AIK:are

INTE BRA! :O

(bilderna är tagna vid två olika tillfällen men det är faktiskt samma fotbollsplan ;D)


Bra skolstart, eller kanske inte

Hej, idag var som sagt första skoldagen efter lovet. Jag vaknade vid åtta och had elite panik så jag slängde på mig lite kläder och åt lite frukost inna jag kastade mig på cykeln och mötte Anna. Sen så cyklade vi till skolan och kom fem minuter innan jag började med den första lektionen- K-tid. Den var väl okej för vi pratade mest och sen hade jag engelska, int liak bra. Blev påmind om min läxa jag har :/ Sen had ejag franska och belv påmind om yttligare än läxa och sen matte med matte prov nästa vecka, YAY! Sen hade jag SO som var roligare och läx- och provfri.

Efter skolan cyklade jag hem med bästavän och Anna som skulle till deras konfirmation, om inte min börjar snart blit jag galen, JAG VILL PÅ KONFIRMATION! Sen hemma har jag bara tagit det lungt, jag är så himla trött. Nu skypar jag med bästavän.


Fotboll och gröna hänglsen

Usch idag är det söndag och imorrn börjar skolan, jag kommer inta klara att gå upp så tidigt som jag måste imorrn. Gick upp vid 10 idag -.- Men efter att jag hade gått upp åt jag frukost sen hjälpte jag till med att ställa i ordning färgburkar, ja det är sant, JAG HJÄLPTE TILL. Sen åt vi mat och efter det drog vi till Åtvid för att kolla på ÅFF-AIK. Jag som hejar på ÅFF gick därifrån med lite besviket huvud eftersom dom nu har åkt ur Allsvenskan : / Inte kul. Men på vägen hem köpte vi lite hamburgare på Mc'Donalds och nu koller jag på Beck och dricker upp min läsk :)



SKÅL!

Mys med tjejorna

Hej igår var jag och några fler tjejvänner och sov hos bästavän, jag hade grymt kul med mina underbara tjejvänner. Vi åt tacos, spelade dansmatta spel och Markoolio spelet, jag var i lag med Anna på Markoolio spelet och jag tror inte jag har förlorat så stort på ett spel, vi var verkligen inte bra. Men vi gjorde det med ett leende på läpparna i alla fall. Men sen körde vi anden i glaset, skit läskigt. Sen fortsatte det bara i läskighet spåret, vi kollade på Saw 1 och så prattade vi ett tag inna vi gick och la oss.

På morgonen sen åt vi frukost och sen kollade vi på Hide and Seek och Saw 2. Efter det fick jag skjus hem av Anna och så åt jag pizza och kollade på film med min familj :) Nu ska jag snart sova lite♥

Hemma :D

Nu är jag hemma efter en liten tripp till stockholm :) När jag var där gick jag och handlade lite med min mor och när vi åt lunch ringde bästavän som avr det med konfa gruppen så när jag hade ätit färdigt gick jag till henne, anna och linnea. När vi hade kramats lite så gick vi på jakt efter ett cafe. Det var fullt överallt men så gick vi in på kultuthuster som har fem våningar, och på femte vånigen var cafet. Yay och sen när vi kom dit så var det inte fika som vi ville ha, så vi gick till Åhléns som också har ett fik, PÅ FEMTE VÅNIGEN. Och när vo kom dit stängde dom om en kvart så vi fick gå till fiked som låg på andra vånigen som jag i alal fall itne hade tänkt på. Haha grymt lyckat.

Sen så träffade jag lite mer folk inan dom skulle äta och sen gick jag och min mor till tågetdär vi möte dom igen ;) Sen åkte vi med dom på tåget ända hem. Här hemma hade jag lite visning med kläderna jag hade köpt ;) Och nu sitter jag här och kollar på "Robinson". Det slog mig plötsligt att jag inte följer ett ända pogram, det har jag aldrig tänkt på ;)



På tåget, förhoppningsvis

TIDSINSTÄLLT INLÄGG
Nu sitter jag förhoppningsvis på tåget till stockholm med min mor. Jag är inte helt säker med tanke på min morgontrötthet men jag tror min familj har lyckats väcka mig. En gång sov jag och hörde inte min alarmklocka så när jag väl vaknade hade en familjmedlem varit inne och stängt av den för den inte kunnde sova pågrund utav den, och jag bor på den gammla vinden i vårat hus ;)

Men det här är antagligen de ända inlägget som kommer dyka upp imorrn, jag KANSKE skriver när jag komme rhem med det är inte alls säkert. Men ni får ha det så bra, jag bjuder på en GAMMAL bild:



Och en video:

Inte bra, inte bra

Ja jag misslyckades ganska rejält med att gå och lägga mig. Jag hittade min alldeles egna tama fluga. Jag har döpt honom till Putte, han sitter bara på min hand och flyger runt lite men kommer alltid tillbaka till min hand, jätte gullig. Tänkte att alla skulle vilja veta det för det är inte så många med tama flugor ;)




Välkommen åter

Jag gick och mötte Alexandra vid tolv sen gick vi till mig och pratade lite och spelade sims, efter ett tag blev vi trött på det så vi kollade på gammla youtubeklipp som vi kollade på typ hela tiden för bara några år sedan. Haha underbar humor vi hade och har. Alexandra  stackare tappade sin komfortgrej till hörluren XD.

Men vid tre sen gick vi ut och skulle sälja salamikorv, vi gick runt till klockan sex typ och sålde 4 korvar! FYRA KORVAR!! Lyckat, eller kanske inte... Haha nej men sen gick vi in och drack varm O´boy och åt ölkorv :) Sen fick Alexandra skjus hem och jag gick ner och åt en våffla hos min mormor, men det får ni inte berätta för sen skulle jag upp och äta mat ;) Nu sitter jag här och kollar på Posedion och sak snart gå och lägga mig, ska med ett tåg som går klockan tio PÅ MORGONEN. Jag var liksom chockad över att Alexandra var vaken vid tio OCH hade varit hos tandläkaren.

Nej nu sak jag ta tag i mig själv och gå och lägga mig! Om jag orkar...

Frukost

Morrn, nu sitter jag här och äter frukost i köket och bloggar ifrån min fader och moders nya dator. Samtdigt som jag tar in sked efter sked med jordgubbsfil och havre fras så lyssnar jag på spotify. Just nu är det "I'll be there for you" som spelas upp. Nej nu sak jag äta upp min frukost för jag och Alexandra ska ut och säla salami korv idag, min bästa säljar replik för salamikorv: Hej du ser ut som en kvinna som är sugen på lite korv, vi har tre olika smaker och dom är 42 cm långa så lååånga korvar är det vi snackar om.



Mitt hår är BLÖTT inte tovigt.

Trött...

Hej nu sitter jag vid datorn och sitter och spelar robinson spelet och skypar med mina kära vänner ;)

Idag har jag inte gjort så super mycket, pratade lite i telefon med bästavän på morgonenoch så lagade jag lite mat- makaroner och köttbullar. Sen har jag varit på bibloteket och lånat om lite böcker :) Sen när jag kom hem åt vi lite lax och nu sitter jag som sagt här -händelserikdag.

Förut på skype:

Vän: Agnes det hörs jätte mycket när du andas, kan du inte andas lite tystare?
Jag: Jag andas faktiskt inte.
Pinsam tysnad
Vän: Agnes hörde du precis vad du sa?
Jag: Ja, eller vänta nu, jag andas ju...



Bara för att jag vann på robinson ;)

I Anneli

Hellu, igår till idag sov jag över hos bästavän så det blev inget bloggande. jag hade fyllt upp med att fira henne och att ha grymt kul, vi åt jätte god mat spelade spel och skrattade MYCKET igår kväll :D Sen idag så åt vi toast till frukost och sen kollade vi på film och rint halv två kom Lucas och vi körde lite brädspel och sen kollade vi på Hi hip hora och efter det spelade vi Mario kart på alvas wii. Men eftersom det blev lika mellan mig och Lucas hade vi tumkrig och jag kan ju stolt säga att jag (inte) vann.

Men sen skulle både Lucas så vi hade sällskap en bit men när jag kom till konsum såg jag bussen jag skulle med så jag sprang i värsta paniken till busshållplatsen som låg typ 200 meter bort. Som tur var hann ja med bussen men när jag skulle betala med mitt kort så sa busschaffören att jag skulle dra den på en platta som jag aldrig använt förut så det tog jätte lång tid, jag tror inte som som åkte buss med mig var så glada ;)

Men väl hemma sen satte jag mig vid datorn och sen har jag bara tagit det lungt, nu kollar jag på I Anneli på SVTPLAY :D

RSS 2.0