So long suckers!

Mohaha imorgon (kl halv 7!;O ) ska jag Agnes gå upp,fixa mig,vara jobbig mot min familj o sen bara det av till landet! Båt vägen!o_O Jag vet att ni komer sakna mig men sörg inte! Jag kommer hem på onsdag o är pigg som en mört som har simmat bört:) Hihi förlåt min öskötska men ibland födds man p fel plats!;D Men men nu ska jag ta o vara social med min familj o kolla på tv;)

Puss o Kram
JAG ÄR INGEN GAM!<3:)

Tack:)

Vill bara säga tack till alla mina underbara vänner som alltid finns o ställer upp:)<3
Tack Alva
Tack Ante
Tack Julia
Tack Alle
Tack Emelie
Tack Elin
Tack Gurra
Tack Jennifer
Tack Joar

Japp och med min dåliga konditon har jag redan fått skrivkramp fast det är så många mer:)

Men ni andra vet nog vilka ni är!:)

Puss o Kram

Mohaha!

Nu sitter jag vid datorn o funderar på livet o lite sånt. Jag vet att ni alla är förvånade över att jag funderar men ibland överaskar man inte sant? Förlåt för att jag icke skrev igår men vi la i båten o lite sånt;) Så imorrn tar vi sjövägen till landet där det blir att sova o sen hem igen;D Men men idag blir det väll inget specielt förutom o grilla lite senare:)

Puss o kram:) 


Hockey:S

Japp nu har man ju varit duktig o vart o kollat på när Kalle spelade hockey mtach:) Synd bara att det bara var jag o mamma som tittade :S Eftersom mamma inte kan var tyst när alla taklas (stavning :S) så var jag riktig nära på att sparka till henne;) Menmen man får ju tyvärr inte välja mammaor själv;D Sen hade vi ett till litet problem: Vi kände inte igen Kalle på grund utav all utrustning ;P Men men efter att ha smsat lite med KAlles mamma Gissan så trodde vi att vi visste vem det var:) Måste bara nämna att "Kalle" gjorde ett mål! :)

Puss o kram


Jahopp

Japp nu sitter jag vid datorn igen då o skriver  lite:) Kom nyss hem från simmhoppet där min "snälla" tränare Samir kasta i mig i vatten! ;O Jag tycker om honom så mycket:) Innan det gjorde jag väll inget förutom att kolla på min arbetande familj:) Mohaha!

Puss o kram:)


Jahopp nu måste man komma på någon bra rubrik igen:)

Hejsan svejsan min trogna läsare ni är nog ganska få men nog finns ni!:)
Men men jag lovade er att berätta vad jag o min trogna följeslagare var ute på föv äventyr idag o igår. I går så kom jag till Alva där vi möte Linnea o så gick vi till konsum o köpte glass:) Sen Prata jag o Alva en stund med Emmy o sendan ägde Alva mig i Mariocart "/ Fast jag äger henne på att fisa så... Men sen kom Alle o vi 3 spelade in en fin film med min mobil:) Sedan sov jag o Alva ända tills 11! :O Sedan efter ett tag mötte vi Alle o hon hängde på me till böka o bada. Alva o jag som har väldigt få hjärnceller hade sedan lera krig där det blev oavgjort ;) (jag vann enligt mig!;D) Sedan bar det hem till Alva ett tag o nu sitter jag här;)

Mee

En lite fixad bild på mig;)Ps: För er med väldigt lågt IQ Jag har fixat bilden så i verkligheten har jag inte hjärtan i ögonen:)<3

Morrn

Vaknade kl 10 igen fst nu var det min brosa som yckte det var roligt att dra bort mitt täcke så jag frös röven av mig! (äkta syskonkärlek) Efter frukosten blir det väll att träffa Alva o sova där i tills imorrn:) Skriver mer i morrn!


Min dag:)

Hejsan:)

Ni kan inte gissa vad som hände idag!!! Jo det är sant! Jag vaknade! På köpet så var klockan bara 10 så jag hade en tyst minut för min stakars kropp som var helt deggig efter att ha somnat kanske lite för sent igår kväll. Så jag tog på mig min tofflor och gick ut till min förbannade pigga jobbiga familj som redan hade börjat jobba med poolen. Jag som inte var lika dum i huvet som dom tog lite frukost o satte på tv och blev sittandes där en stund. Sedan kom min gullunge Stina hem eftar att ha "kidnappat" min mormor till safarit. Sedan fick jag ta o leka att hamocken vat en båt med Stina till hon med många protester som inte hjälpte var tvungen att åka hem. Då tog jag tillfälet i akt att sova lite. Och nu sittter jag här o har precis ätit o har jag ännu en gång sluppit att arbeta tack vare min smarta hjärna!:)<3 bara så ni vet:)








RSS 2.0