Jag vill ha kaka

Söndag idag och dagen spenderades med alva, FÖrst gick jag till henne och sen gick vi till skolan och letade och hittade hennes mobil. Sen fortsatte vi hem till mig där vi läste och byggde en koja som vi var i resten av dagen. Jätte mysigt♥ Det blev många skratt och mycket prat. Mamma och jag skjusade hem henne för någon timme sen och så fortsatte vi upp till affären och vi skulle köpa smör och mjölk- det blev inte bara smör och mjölk^^ Massa goda saker blev det. Snart ska jag gå och lägga mig, jag är super trött efter den här helgen.




I just keep dancing on my own...

Surfarhund

Just nu har späckhuggar pogramets bytts ut mot ett hund pogram, i fall att jag skulle vilja köpa en hund efter dagens händelser. Kanske en surfar hund? Det finns ju hund surfar tränare... Haha helt sjukt ocj ja, dom visade surfar hundar och speciella tränare till dom nyss på pogramet ;)



Hund som surfar, hittade ingen bra på internet men jag ritar ju lika bra som en riktig bild, ellerhur? ;)

LÖRDAG

Idag, gick jag upp vid 10 och tog en macka, sen vid två gick jag upp på riktigt. Vid sex sen kom våra gäster och under den tiden hann jag märka att min mormors hund hade skitit på mitt golv, schasa ut hunden, jaga in hunden till min mormor i bara jacka och ett par stora kängor, prata med bästavän i telefon, äta skedar av bardom (jag åt en kräm som serverades på frita när jag gick på mellanstadiet) , STÄDA och fixa mig. Hahahaha jag har haft det stressigt... Men sen när gästerna kom åt vi lite indiskt och sen kollade vi på massa bilde roch skrattade. Sen badade vi lite tunna och nyss åkte dom hem. Själv sitter jag och kollar på ett pogram om hur soäckhuggare jagar- DOM ÄTER DELFINER OCH SMÅ BABYSJÖLEJON!!! Usch, jag blir deprimerad. man anfaller inte ett försvarslöst litet babysjölejon om man är een stor späckhuggare! Nej snart ska jag gå och lägga mig, jag är jätte trött :)



Back on track

Nu har det mesta lungnat ner sig. Den låga uppdateringen har varit pågrund utav att jag umgåts med vänner och så var det en talangjakt som min klass och en parallelklass hade fixat med för att samla in pengar till klasskassan. Det gick väl bra överlag men jag var poggramledare och ja hade koll på lite allt möjligt och efter som inte alla dök upp hade jag och alla väldigt stressigt. men det löste sig bra och talangjakten blev lyckad.

Ungarna som var med var helt underbart söta, funderade lite på att kiddnappa alla ^^ Dom här ungarna var typ 7-8 år och en bar upp mig och gick omkring med mig. Det verkade som att hon kiddnappade mig innan jag hann kidnappa henne ;) Men som sagt det blev en underbar kväll och människorna som var med är helt fantastiska.

FULLT UPP

Jag har fullt upp, kommer tillbaka när allt lugnat ner sig lite...


Jag har gått så långt, kan inte sluta gå

Snart kommer gäster, så jag hinner inte blogga så mycket. Vill bara säga att det mesta har typ lugnat ner sig och jag har inte lika fullt upp. Men som sagt snart kommer gäster och jag har lite att fixa. Vi ska bada tunna ikväll extremt mysigt men jag måste fixa lite till det. Vi höres ^^



Hahahaha, jag just nu :D


Clifford

Innan jag drar iväg till bussen och teatern undrar jag om det är någon mer som kommer ihåg barnpogramet "Clifford den stora röda hunden?" Han som hade en pudel och en bulldog som vänner och var ja stor och röd? ;) kom och tänka på det nu bara...


Måndags morgon

God morgon.

Nu ska jag dra mig mot kyrkan och träffa Anna, sen fortsätter vi till skolan. Jag får se om jag skriver sen, jag har ju teater precis efter skolan och sen ska jag plugga och lite sånt när jag kommer hem ;) Nej nu kommer jag komma försent till Anna.


Söndags planering

En lista över vad Agnes böver göra: 

* Städa
* Plugga inför mitt bildprov
* Plugga manus
* Rensa min garderob
* Hitta min nessesär

En lite över vad Agnes har gjort:

* PLuggat en sida av manuset

En lista över vad Agnes tänker göra:

* Sitta en liiiten stund till vid datorn



Önskar jag var gris- då kunde jag åka till England och bli pig...


Hemma

Haha bion var sjukt kul, men grejen var att alla fattade inte hur kul det var så ibland satt jag och bästavän och garvade ass mycket mendans alla andra kollade på oss som att vi var dumma. Det finns inte så mycket mer att säga än att jag hade skit kul. Orkar inte berätta om allt, ni ser nu kommer min superkraft fram igen ;) På vägen hem skulle jag klättra över en grind men precis när jag hade ena benet över på andra sidan och det andra var kvar så försvann snön under ena foten så där mystiskt och inte var det skönt inte :/ Men nu är jag i alla fall hemma och ska typ spela lite kort with my familia  och sen kolla på "The O.C" .

Neej inte dålig uppdatering alls

Hej.

Det var ett tag sedan jag bloggade men jag har haft fullt upp. Jag har varit med alva, bakat, pluggat och ja lite allt möjligt.

 Igår var jag med alva och när vi skulle upp till pizzerian ringde vi marcus som hängde med upp, vi satt och snackade om massa på pizzerian sen gick vi omkring lite och pratade och vi hamnade hos alva och kollade på "Kommisare Späck" jag vet inte varför men alva och jag somnar jämt när vi kollar på den ;) Sen vid tolv drog marcus hem till sig och jag hem till mig. Väl hemma gjorde jag väl inget speciellt.

Just nu håller jag på och fixar till mig lite, alva och jag ska in och kolla på bio. Vi ska se Megamind 3D jag tror att filmen ska vara bra, annars så får jag väl ägna mig åt att kasta popcorn på dom andra som kollar på filmen ;) . Haha ondeskefull jag är ^^. Haha nej men nu måste jag ta tag i mig själv och inte dega framför datorn. Vet ni, jag kom på en grej- JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE :) Ja min superkraft är att jag är extremt lat. Fatta vilken grej :D Jag fångar skurkar med min lathet. Fråga mej inte hur för det har jag inte kommit på än...



Det röda ska föreställa en mantel och mitt superhjälte namn är BLIXTEN! :D

California here we come

Jag har två prov i veckan som kommer som jag måste plugga till så gissa vad jag kommer göra hela dagen...

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓




Just det, ni gissa helt rätt, jag ska kolla på första säsongen av " The OC" äta massor med chips, dipp och gurkstavar och dricka Grape Tonic :D


Ingen skrattar som vi

Skola med massaor lektioner, händelser och skratt. Efter skolan gick jag hem med bästavän och anna och sen fortsatte jag och bästavän hem till mig och fikade nere hos min mormor. Sen gick vi upp och fixade med lite film klipp. Haha jag garvade så jag grät. Helt underbart kul, har ont i magen efter allt skratt. Sen åt vi lite tacos och hade lite film mys innan hon nyss åkte hem. Nu kollar jag på Modern Family och gissa vad jag kom på han som speler Jay Pritchett det vill säga Ed O'Neill är samma person som Al Bundy! :D Fasen vad smart jag är ibland !



Frusna platspåsar

Hejsan idag så hade jag svenska/läsning, bild, svenska, idrott, lunch, so, franska. Sen gick jag hem till Alexandra med lite olika underbara vänner och såklart blev det snöbollskrig. Jag blev genomsur efter att ha blivit puttad i flera snöhögar gång på gång- inte för att jag är svag och inte kan stå imot när någon puttar mig, jag var bara snäll så dom fick puttas lite... typ. Sen kom vi fram till Alexandra och fixade lite med grejor och sen bar det ut att FÖRSÖKA sälja plastpåsar. VI FICK INGEN SÅLD! Efter ett tag gick vi hem till mig och värmde oss och kollade på youtube klipp. Vi åt lite och sen så åkte Alexandra hem och jag började städa men det gick mindre lyckat. Jag började fundera på julgranskulor och i förra inlägger ser ni hur det slutade ;) Sen kollade jag igenom kasettband och CD-skivor som min kusin ska få från bästavän och så hittade jag ett med Nicke Lilltroll och gissa vad jag kommer somna till ikväll? Nej nu ska jag dra mig ifrån datorn^^


Lite funderingar

Jag har undrat på en grej: Finns det gröna julgranskulor? Och OM det finns syns dom i granen? Tänk om dom inte gör det kan man då kalla dom för en sorts kameleont? Är kameleonter och kameler släkt? Varför har jag störst blogglust nä jag egentligen ska städa? Ser jag ut som Prins Caspian i Narnia med min nya frisyr?




Inga bevis

Agnes snodde ondskeful som hon är en twix förut idag ifrån ett paket som en annan familjemedlem hade köp åt sig, sen gick hon ut och då satt den familjemedlemen i soffan:

Familjemedlem: Agnes, har du möjligtvis snott en twix från mig?
Agnes lite nervöst: Nej, varför skulle du tro det?
Familjemedlem: Nae du har ju lite bevis som pekar på motsatsen...

Agnes går ner och råkar gå förbi en spegel och får syn på några mystiska fläckar på tröjan... Dom liknar chokladfläckar väldigt, väldigt mycket.



Fråga mig inte hur jag äter choklad

♫♪Känner mig som hemma,aahaahaa♪♫

Efter en helt underbar vecka på kanarie öarna är jag hemma. Jag hade det helt underbart där med sol, mat, hav och underbara människor. Längtar tillbaka till värmen och alla skratt jag hade där men det är endå väldigt skönt att vara hemma :) Vi kom ju hem klockan 1 igår natt och sen började jag skolan vid 8, snacka om att jag var trött. I skolan hade jag jätte kul, att få träffa alla människor som jag saknat grymt mycket. Jag orkar inte berätta om allt vi gjorde i skolan men efter skolan gick jag och alva hem till mig. Gud vad vi garva på vägen hem vi tog typ igen en hel veckas garv ;) Hos mig sen pratade vi en hel del, kollade på datorn och skrattade. Efter ett tag åkte hon iväg till sin kusin och jag gjorde inte så mycket mer, jag var extremt trött så jag gick och la mig ganska tidigt.



Kolla min fina vita linje efter ett armband jag hade på mig när jag var bortrest och låg i solen ;)


Idag så var jag med i skolan och där hände mycket men ja, jag orkar inte berätta ;) Efter skolan gick jag hem till alva, MED alva förstås. Där åt vi lite och skrattade och pratade och lagade mat och gjorde en hel del med saker. vI hade också tävling i vem som kunde äta mest ärtplantor eller vad det nu än var. alva vann "/... Sen kom min mamma och hämtade mig och nu så ska jag IGENTLIGEN packa upp min väska men jag gör inte det- busigt på HÖG NIVÅ ^^



För jag och min fina är dö fräziga

SNART DRAR JAG

VARMARE LÄNDER! HERE I COME! :D



Och så en bild på det nya håret :D



Kommer sakna människan här uppe enormt ♥

2011 BRING IT

Ja som sagt, jag har firat nyår med alva ellar jag firar fortfarande. Vi var och gick nyårsvandrigen och jag fick världens coolaste fackla :) Sen så lyckas jag trilla med facklan exatkt där det är mest med människor och störst risk att jag bränner upp någon. Det var ju bara lite halft pinsamt när folk undrade vad som hände och dom börjar prata om att någon ramlade. Jag är ju en snackis på bygden ;) Sen åkte vi hem och åt lite och så har vi ju smällt raketer. Och så har vi ju tagit jätte många fina kort som ni får titta in på alvas blogg för att se, där har jag föresten gästbloggat.

Nyss spelade vi in lite filmer och skrattade en hel del, vi får väl se vart kvällen slutar. Vill oxå nämna att det här är mitt första 2011 års inlägg ^^


RSS 2.0