Hittade gamla bilder

Är på mammas datorn och hittade lite gamla bilder:







Haha ibland så saknar man tiderna♥


Anna och Wera ni finns i mina tankar...♥

Glass i boda och spill på bryggan

Hejsan nu kommer dagens inlägg.

Idag så var jag i skolan och det var en väldigt tung dag och dom flesta var nere. Men efter skolan så cyklade jag hem med Anna och hon föreslog att vi skulle va så vi åkte hem till mig och va lite med Molly innan vi hämtade lite pengar hos Anna och cyklade ner till boda. I boda köpte vi lite glass och satte oss på en brygga som bara guppade och Anna spillde glass överallt ^^ Men sen kom Oskar och vi pratade med honom och cyklade till en lekpark innan Oskar cyklade hem och Anna och jag cyklade till affären och köpte klubbor och chips. Sen tog vi kort som kommer imorrn och så åkte vi hem till var och en och jag åt tacos och satte mig sedan här och chattade lite med bästavän och anna.

Gårdagens inlägg

Heejsan nu kommer gårdagens inlägg.

Igår så var jag i skolan och hade kemi prov, det gick ganska bra tycker jag och sen så hade jag andra lektioner men jag minns inte så mycket utav dom, jag har ibland minne som en guldfisk.

Men efter skolan så cyklade jag och Alle hem med Anna och fotsatte sedan till mig där vi åt kladkaka^^ Sen satte vi oss på mitt rum och fortsatte med våran familj på sims, haha vi började med den för jätte länge sedan och den blir bara större och större. Men sen gjorde vi en familj för att kolla om man kunde bli ett rosa spöke om man dog av en flugsvärm men den kom aldrig : / Haha men sen följde jag Alle hem och köpte lite godis i affären innan jag pkte hem och bara sov för jag var så trött.

Och nu kom jag på, alla vi kamratstödjare fick tröjor men såklart texten "Kamratstödjare" på, min och Alles var  vita och alla andras var svarta. Men bilder från dagen finns på Alles blogg där även våra tröjor finns på bild.

...

Trött, läxor och städa. Jag bloggar imorrn...

-.-

Usch usch usch usch nej nu är jag sur, när jag ska kolla på min blogg i firefox är min meny på bloggen ändå längst ner men när jag kollar i Exploder är den som vanligt. Men på exploder har mina favoriter försvunnit så jag använder firefox istället. Och sen så är jag lite sådär allmänt trött och fattade att det bara var så i firefox så jag har suttit länge och försökt ändrat i min stilmall. Usch på det -.-



Om mig

Hejsan jag är en snart 14 årig tjej som skriver på den här bloggen, jag skriver om mina dagar ur en ganska humoristisk synvinkel. Jag skriver också ner mina tankar och visar grejer jag hittar på youtube. Tyvärr så är jag inte så mycket för dagen outfit men ett klädesplagg dyker säkert upp någon gång i bloggen. Jag började blogga när jag var 11-12 år fast på en annan blogg som jag har tagit bort nu och jag började för att en kompis till mig visade det och jag tyckte det såg roligt ut och jag har alltid tyckt om att skriva. Men jag säger bara läs, skratta om du känner för det och ja ta det lungt eller vad man ska säga.

Mirabella gumman och sims dag med Alexandra

Hejsan hoppsan bloggen

Idag är det onsdag och ja jag vet, jag skrev inget igår men jag var skit trött och inte riktigt på blogg humör. Men nu är jag ganska pigg och är på blogg humör^^

Jag vaknade runt 7 tiden och tog en dusch innan jag sprang runt i hela huset och letade efter grejer innan jag till slut satte mig på cykeln och cyklade till Anna och hämtade upp henne innan vi fortsatte till skolan. I skolan sen så kramade jag hej till en hel del innan fransken började. Efter franskan hade jag en SO lektion där vi målade lite med vatten färger och man kände sig som att man gick i 4:an igen. Jätte mysigt var det men sen hade jag A-tid och gjorde lite engelska och matte.

Sen så hade jag lunch och det blev völdigt mycket prat om pepper som vanligt, haha sen hade jag musik och jag ritade en jätte "seriös" framsida till våran skiva, haha det blev mycket skratt och Elin filmade det hela. Men sen gömde jag den i papperskorgen där ingen skulle leta så dom kunde sno min ide. Haha men sen hade jag svenska och blev lite på dåligt humör eftersom boken jag läsre bara gör mig arg. Men sen gjorde Alexandra mig gladare och vi beslutade att vi skulle va. Sen cyklade vi hem med anna och bästavän eftersom dom två skulle va med varandra.

Sen hemma hos mig bakade Alexandra och jag kladkaka och spelade med våran sims familj, haha vi böjar bli riktiga experter. men sen åkte hon hem och nu sitter jag här och chattar lite^^






Grattis Emma^^

Oj glömde att min kusin fyller 20 år idag så ett stort grattis till henne ^^ <3


Studsmatta med bästavän är sommar för mig

Bonjour

Idag är det måndag och jag började ddagen med att försova mig -.- usch jag vaknade 10min efter att vi hade börjat och hade 4 missade samtal . Så då fick jag lite små panik och slängde på mig lite kläder och cyklade skit fort till skolan. När jag kom så pratade jag lite med Alexandra eftesom hon hade blivit orolig eftersom jag inte svarade på mobilen och inte läraren eller min pappa visste vart jag var. Men efter att jag ahde pratat med läraren och så om att jag hade försovit mig hade jag matte.

Sen hade jag lektion efter lektion och biologi prov inna jag till slut fick sluta och cykla hem till bästavän.  Hos bästavän så åt vi lite innan vi gick ut och hoppade studsmatta och gjorde det ett bra tag men sen när vi gick in fixk jag ont i magen och tog det lite lungt innan mamma kom och hämtade mig och vi gick en sväng och pratade om allt möjligt.

Väl hemma pratade jag lite med min mormor och badade lite tunna och sen satte jag mig här och nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag är skit trött^^


Biologi, ogräs och ögonbryns penna

Hello

Sen förra inlägget har jag hunnit ta en lååång dusch, stått i bikini och rensat ogräs och städat i min graderob. Och när jag städade grderobem hittade jag min ögonbryns penna och jag var bara tvugen att pröva den.

 Haha lite sådär små snygga ögonbryn

När jag stadade passade jag på att rensa ut lite kläder och nu har jag en full IKEA påse med kläder jag inte kan ha längre. Så lite ordning har jag nu i min garderob. Men sen satte jag mig vid datorn och just nu lyssnar jag på en typ CD om biologi inför mitt biologi prov som jag har imorgon. Usch rösten är typ datagjord och jag blir bara sömning av den. Men lite får jag in i hjärnan i alla fall.

Men nu kan jag inte skriva mera utan jag ska fortsätta lyssna på biologin och sen göra matte läxan.


Söndag= Slödag

hejsan idag ska jag nog bara sova äta och plugga inför mitt biologi prov som jag har imorrn. Usch jag tycker inte om prov, jag brukar stressa upp mej men den här gången så ska jag försöka ta det lungt. Men nu ska jag äta lite och ta en lång dusch så att jag vaknar till lite, jag vaknade för typ 2 timmar sen och är ändå inte rikitgt vaken. Haha jag är VÄLDIGT slö på helgen men nu är det bäst att jag sätter igång^^


Borta bra men hemma bäst

Hejsan nu är jag hemma igen eller ja jag kom hem igår men då var jag för trött för att blogga. Men jag orkar inte berätta så mycket om resan förutom att jag vann en polkagris klubba och åt mycket godis och smsade med mina vänner väldigt mycket^^ Men sen när jag kom hem tog jag ett bad och tog på mig lite kläder innan jag gick ner till min familj som grillade lite. Men eftersom vi inte hade någon läsk gick jag till min mormor och lånade lite "bubbelvatten" av henne och sedan så tog jag i lite jordgubbs saft, skit gott.

Men efter att vi hade ätit hörde vi att något dunsade mot vårat fönster och så kom vi på att det kanske va en fågel där inne eftersom vi hade haft öppen dörr, och när vi väl kom dit såg vi en fågel fluga ut  och så var det fågelbajs i soffan. Jag och min brosa gick därifrån skit fort så inte vi behövde ta hand om det. Men sen på kvällen så webbade jag  med bästa vän och kollade på " Dress 27". Sen gick jag och la mig.

Astrid Lindgren och borta

Hejsan hallå

Idag så är det torsad och då var jag i skolan omed skch hade lite lektioner. Usch vad trött man blir efter en hel dag med skratt och lektioner. Men när jag kom hem så tog jag en dusch och satte på mig lite kläder. Efter allt det så började jag packa lite kläder, sen satt jag i typ en kvart och försökte ladda över grejer till mitt kemi och biologi prov till mobilen. Tyvärr så lyckades jag inte men jag får väll läsa istället.

Men som kom min moster och min kusin och hämtade mig och vi åkte till min moster och hennes sambo och åt lite mat. Sedan så lekte jag lite med min kusin och nu så sitter jag och äter på min mosters nybakta bullar. Men imorron så åker jag med dom till Astrid Lindgrens värld, haha få se om jag träffar mina fruktade fiender- Tengil soldaterna. Haha franska gruppen vet vad jag snackar om. Men nu ska jag umgås lite med dom andra^^

Webba med bästavän och pannbiff

Heejsan världen

Nu har jag piffat lite och ändrat lite på bloggen, hoppas ni tycler det blev bra^^

Men idag så vaknade jag och gick till skolan och där spenderade jag min dag och tänkte lite på ostbågar, jag älskar verkligen ostbågar^^ Men efter skolan så pratade jag med lite folk innan Anna och jag cyklade hem tillsamans. MEn när jag kom hem satte jag mig vid datorn och spelade lite sims och så har jag kollat lite på tv.

men sen kom min pappa hem och jag hjälpte till med att laga pannbiff till mat och sedan satte jag mig här och webbade med bästavän. Men nu ska jag packa lite eftersom jag ska åka iväg torsdag kväll till lördag. Eller ja jag ska till min kusin och följa med henne och hennes föräldrar till Astrid Lindgrens värld eftersom jag gjorde det förra året och det är jätte mysigt att vara med dom :) Men nu ska jag kolla igenom vad jag ska ha med mig.



Hittatde en gammal bild som jag gjorde för länge sedan^^


PLUGGA

Usch nu har jag skit mycket att plugga, engelska glosor, franska glosor, kemi och biologi och matteläxa. Så om jag inte skriver något mer inlägg ikväll så vet ni varför ^^






Blir trött bara av att kolla på det ^^

Skogen nästa

Tyvärr hann jag bara skriva liten bit av inlägget för igår men här kommer det:

Tjollahopp

Idag är det måndag vilket betyder att en lång helg precis har tagit slut, men att träffa alla kompisar i skolan är värd ett par timmars lektioner. Men men i skolan så hände väl inte  så mycket speciellt förutom att jag skrattade en hel del. EFter skolan så kom Anna och Alva och vi hade sällskap hem men sen gick Alva och jag hem till mig och vi satt och pratade. Sen så följde jag henne hem och satte mig och skrev inlägg och ska ut och springa.

Och typ där blev jag avbruten av att jag skulle ut och springa. Det gick väll sisådär eftersosm jag är lite halv förkyld. Men sedan gjorde jag inget mer än att sova typ...


Slaget om midgård ^^

Här är fotobevis på att jag äger på "Slaget om Midgård" ( ett spel för er som inte visst det, men som nu vet det )


Det gråa strecket med en ring i slutet är hur bra det har gått under spelet ^^

 



Ganska menigslöst inlägg men en del kanske tycker det är nödvändig info ^^


Klänning och gäster

Hejsan

Idag så är det söndag och dagen började med att jag vaknade och hann med att ära frukost med familjen innan jag tog ett lååångt bad. Jag älskar verkligen att bada med badkulor och skum och ja att bara ligaga och njuta i det varma vatten. Men efter ett tag var jag tvugen att gå upp och dp tog jag på mig lite kläder och gick ner till min gulliga mormor.

Hos min mormor sydde jag fast band på min klänning när Alexandersson kom, dom stannde ett tag och fikade och vi pratade. Jag ska förhoppnings vis åka dit med mamma och träffa dom snart igen och handla lite på stan där. Men när dom hade åkt hem gick jag mer lite till min mormor innan jag åt lite mat och satte mig och kollade på OC. Sedan har jag bara suttit och kollat på tv och snart ska jag nog sova lite. Jag är skit trött^^

 Ögonen på tv:n ^^


Ändrade planer och glass i solen

Heejsan hallå världen

Igår så efter att vi hade kollat på "Nina Frisk" så spelade vi lite sims och ja bara pratade och skrattade, sedan så kollade vi lite med hennes föräldrar och så bestämade vi att vi skulle sova över en natt till eftersom jag ändå var ensam hemma. Men vi hade i alla fall en myskväll med tacos och så kollade vi på "Talang 2010" . Men eftersom vi båda var lite halvtrött pratade vi ett litet tag och somnade vid 1.

Idag så vaknade vi ganska tidigt så vi hann med att äta frukost med min familj innan vi gick upp och spelade lite sims ( igen ) men eftersom det var fint  väder hämtade vi min mormors hun Molly och gick ner till Halvars och köpte glass.  Jag älskar verkligen deras glass men så satte vi oss på våran speciella plats och pratade nrä vi hörde att dom övade inför " Ronja Rövardotter" som ska spelas upp där, så vi kollade lite.

Men eftersom det var så varmt gick vi hem och jag tog på mig bikina och Alle schorts och så satte vi oss vid poolen och solade. När allt solade var klart så gick vi en ett tag innan nära vänner till min familj kom och vi åt lite mat innan jag tog cykeln och följde Alle till dörren innan jag åkte hem igen.

Väl hemma så pratde jag lite och badade tunna och nu ska jag strax gå och lägga mig eftersom jag är lite små trött ^^


 ( bilder ifrån helgen finns på Alexandras blogg )






Sova över med Alexandra och film mys :)

Hejsan nu var det ett litet tag sedan jag bloggade ( okej typ 1-2 dagar men ändå ^^)

Igår

Igår så vaknade jag vid typ 8 och tog en dusch innan jag smsade lite med Alle och vi bestämde att jag skulle hämta henne och att vi skulle sova över hos mig eftersom jag mår bra nu och bara är lite snorig. Men igår så köpte vi lite godis på konsum åkte till mig och så spelade vi sims, målande naglarna och pratade till klockan 4 på natten. Då jag somnade Alle somnade typ en halvtimme efter mig

Idag

Så vaknade vi vid typ 12 och låg och drog oss i min bäddsofa innan vi gick ner och gjorde lite pannkakor till frunch, haha dom åt vi medans vi tittade på "Life of Brian" haha Monty Phythons humor är skit bra. Men Nu kollar vi på "Nina Frisk"och ska strax spela sims.


Potatisnäsa och Jersey Girl


Hejsan hallå

Eftersom jag har så himla tråkigt så klämmer jag iväg ett till inlägg. Sen det förra inlägget har jag gjort en familj på sims som belv väldigt lyckad enligt mig jag har också ätit lite och pratat med bästavän på telefon och med lite annat folk. Sedan så har jag också kollat på en film " Jersey Girl" den var jätte bra, fast känslig som jag är började jag gråta typ 3 gånger. Haha men det finns ett fåtal filmer som jag inte gråter till så. Men nu ska jag inte göra så mycket mer än att vänta på att bästavän ska hämta sin cykel och att den här himla förkylningen far åt pipsvängen. Jag har faktiskt igen anning om vart pipsvängen är men det borde ligga brevid där peppar växer.

Men nu ska jag sova lite innan bästavän kommer


 Ja när man är sjuk sitter man i pyamas med täcket omkring sig och bara ser lite små udda ut^^

Sjuk, trött och ja usch

Hejsan

Usch min förkylning har förvärats, jag vanade med en timmes mellanrum för att jag var tvungen att snyta mig. Så det blev igen skola för mig idag, men jag hoppas att jag blir frisk så att jag kan sova över med Alexandra. Men för det så måste jag bli lite friskare så idag ska jag bara nörda sims, kolla på fim, äta och framför allt SOVA. Men det kanske blir ett till inlägg eftersom jag har så himla tråkigt. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk, igen är inne på msn eller facebook. Men men nu ska jag nörda lite sims

 <---Jag just nu

Halstabletter och film

Hejsan

Idag är det tisdag och de hände väl inte så himla mycket mer än att jag sprang Koopers test ( jag är inte helt säker på stavningen) men det gick ganska bra även att jag är lite små förkyld men men sedan efter skolan gick jag och lämnade Annas läxor och så satte jag mig vid tv:n men den funka typ inte så jag väntade på att mamma skulle komma med mina halstabletter eftersom min hals svider. Me när jag väl fått dom kollade jag på "PÅ spaning med Bridget Jones" jätte gullig film. Och sedan till mat så blev det årets första grillning, jag älskar verkligen att grilla så i sommar kommer våran grill gå på högvarv om jag får bestämma. Men nu ska jag mysa lite med min familj framför tv:n och äta halstabletter.


Ibland är jag för smart

När jag satt och pratade med ALexandra för att tag sedan kom jag på att om man säger I LOVE HJO blir det nästan som att man säger I LOVE YOU det kan ji vara därför det står I LOVE HJO på alla souvenir butiker men jag är inte helt säker.

Sedan till maten idag så åt jag oliver och då så började min familj prata om hur man satte in det där röda som är i mitten av en grön oliv, jag som alltid har trott att oliver ser ut så blev jätte chokad när min familj berättade att det var någon paprikablandning om jag inte minns fel. Jaja alltid ska man lära sig något nytt^^ 


Hemma och varmt tunnbad

Hejsan nu är jag hemma igen efter en liten resa till Hjo. Men i Hjo så träffade jag mest min släkt och spelade lite Wii. det var i alla fall jätte mysigt att träffa dom och så.

Idag så vaknade jag vid  typ 10 men jag gick inte upp förns typ 11 jag älskar verkligen att ligga och dra mig på mornarna, men efter att jag hade ätit lite frukost chattade jag lite med bästavän innan jag gick ner till min mormor. Hos min mormor började jag sy fast lite grejer på en tröja som jag tycker såg så tråkig ut och sedan så satt jag nere hos min mormor och kollade lite på film innan jag åt lite mat.

Efter maten tog jeg ett låångt bad och spelade lite sims innan jag gick ut till vedtunnan och badade lite med min kära familj och nu webbar jag med bästavän och chattar lite med Ante.




I ♥ Dregéer ( haha ja dom små godisarna heter faktiskt det)

Bullar och mys med bästavän♥

Hejsan

Idag är det fredag och gud vad jag har längtat me i alla fall så var jag i skolan idag och då hände det väl inte så mycket speciellt men efter skolan så var jag med bästavän så jag cyklade hem med henne och elin. Väl hos bästavän så värmde vi lite bullar och fikade på innan vi satte oss och kollade lite på datorn och tv:n eftersom båda var skit trött efter en hel veckaa med läxor och allt.

Men lite senare så lagade vi lite tacos och satte oss och kollade på "Sagan om Sverige" haha så himla roligt. Men sedan vid åtta så cyklade jag hem och väl hemma satte jag mig vid datorn och betalade klänningen som jag har köpt på Tradera lite tidigare i dag när jag var hos bästavän, först trodde jag inte att jag skulle få den eftersom det var en som hade bjudit jätte högt men i sista minuten fick jag den. Men nu ska jag ha lite fredags mys med min bror och pappa och imorron drar jag till Hjo. ^^

Trött, städag och gula solbrillor

Usch usch usch jag är trött och ja trött. Men imorrn är sista skoldagen innan det är helg så det är ju tur det.

Men idag så var det skola och jag gjorde väl inte så himla mycket prata med kompisar och ja hade ju lite lektioner såklart. Men efter skolan gick/ cyklade jag hem mad Anna och väl hemma satte jag mig och nördade sims med en prickig korv macka i handen och när den var uppäten och klockan var typ sju åt jsg lite mat med min familj innan jag satte mig här och kollade lite på Tradera och chattade med Anna och Bästa vän. Men nu ska jag nörda sims ett litet tag till innan jag ska plugga lite på engelska verben. Föresten när jag ändå skriver så kan jag lioka gärna säga att jag inte kommer skriva något i helgen om jag inte snor någon utav mina släktingars datorer eftersom jag ska till Hjo. Men men jag får se.

 Lite små trött sådär^^


Skoldag och snart iväg och lyssna på Alexandra^^

Hejsan världen idag så är det tisdag vilket betyder att jag var i skolan idag och där hände väll inget speciellt. Eller ja det händer så mycket att jag inte orkar skriva om allt. Men efter skolan så cyklade jag hem och fick lite små damp på min cykel för den trillade omkull hela tiden så fort jag ställde den men när jag väll kom hem satte jag mig här och nu väntar jag på mamma för när hon kommer ska vi äta lite innan vi åker till Crosendo eller hur det nu än stavas och kollar på när Alexandra ska sjunga sin egna låt på en konsert med alla andra i hennes Sing And Song Writer- kurs. Men nu ska jag kolla på tv ^^

Springtur och ansiktsmask

Hejsan idag så var jag i skolan och det hände väll inte så mycket speciellt förutom att Alle och jag ägde på att orientera vi kom bara typ 10 minuter efter att lektionen hade slutat ^^ Men sedan när jag kom hem gick jag ner till min mormor och kollade lite på Tigers film med min kusin fast jag somnade efter halva så jag gick upp och satte mig och chattade lite med bästa vän och saknade Joshua innan jag gick ner och åt lite.

EFter maten tog jag på mig springskorna och så sprag mamma och jag elljus spåret och efter ett långt bad så satte jag mig med anisktsmasken som jag nyss söljde bort. Och nu sitter jag här och kollar på Two and a half men^^



Haha bara för bra



Kan inte sluta grava men det kanske bara är jag som har lite udda humor ^^

Saw och Valborg i Stavsjö

Hejsan det var ett tag sedan jag skrev men det händer så mycket annat läxor,kompisar och sånt.

Men i torsdags så var jag med Alle, Gurra och Ante och vi kollade lite på film men så blev det strömavbrott så vi cyklade omkring lite innan jag åkte hem och tränade lite inför matteprovet som jag hade igår och så övade ja lite på engelska verben så jag hann inte blogga.

I går så hade jag matteprov och jag hoppas att det gick bra och efter skolan gick jag hem med Anna och så ringde jag och pratade lite med bästavän innan jag köpte lite godis och åkte till stavsjö. Och väll i Stavsjö så gick jag till Ante där han, Gurra och Oskar var och så kollade vi på SAW usch det är något jag inte gör om, dom typ sågade av foten och fick klättra i taggtråd och allt möjligt. Usch jag fattar inte att man har gjort 5 till sånna filmer men men. Sedan kom Virre och vi gick ut och gick en sväng och mött Joar,Macke och ja typ alla andra. Sedan så gick jag Ante,Gurra och Virre till macken och köpte lite läsk innan jag gick och sa hej till bästavän och linnea och sedan gick tillbaka till dom andra. Sedan så var jag med dom hela kvällen coh så mötte jag Elin och sen när det blev mörk åkte jag hem och kollade lite på tv innan jag gick och la mig.

Idag så ska ja och mamma åkta till landet och sova där, jag älskar att åka till vårat land för det är så mysigt där och man bara umgås och är ute och går. Men nu måste jag sluta skriva för annars hinner jag inte packa^^



Haha den bjuder jag på^^


RSS 2.0