Allt inför det nya

Nu har jag cutat av mig håret :) Jag är ass nöjd med resultatet. Gulliga alva följde med mig in och vi tog den tidiga bussen vad halv tio och sen klippte jag mig vid elvaoch känslan när man såg håret bara "trilla" av var helt underbar, nu är jag korthårig och det är skit skönt :D När jag hade klippt mig gick vi lite så stan och kolla på alvas blogg så får ni reda på vad hon köpte, jätte fina saker var det♥. Vi tog också en mysig fik och såg en ass cool cowboy. Sen åkte vi hem och här hemme hjälpte jag till med maten och sen kom Elin med company. Jag har saknat henne jätte mycket, såg henne typ i sommras sist : /.

Vi hade jätte mysigt med god mat för att inte prata om pajen dom hade med sig. Sen kurade vi ihop oss i sofforna och kollade på diabilder. Älskar såna bilder och ljudet i från apparaten :) Dom åkte hem för ett tag sedan och nu sitter jag här och chattar med alva. Nae nu har jag inget mer att berätta ^^

Vänner, film och pizza

Hej, nu har jag kommit hem efter en jätte mysig dag med mina vänner alva, lucas och oskar. Vi stog ute i kylan och frös och sen gick vi till alva och pratade lite där. Sen skulle lucas hem och äta och då kollade vi andara på "Farsan" världens bästa replik- Jag har tränat yooga. Haha i slutet av filmen kom lucas tillbaka och vi gick upp till pizzerian :) Vi delade på två pizzor och skrattade en hel del. Sen gick vi in på konsum  och efter det gick lucas och oskar hem medans jag följde med alva hem. Hos henne skrattade vi en hel del ochsen följde hon mig till bussen♥

På bussen pratade jag med nathalie och jonna och sen satte jag mig här :) Imorrn ska jag och alva åka in till stan och jag ska klippa mig- jag längtar :) Och sen ska jag fira nyår med henne, det kommer bli helgrymt! :D Men nu ska jag snart dra mig mot sängen, klipptiden är vid 11 så jag måste upp tidigt.


Agnes+shorts= LÖÖÖÖVE

Ja som jag redan har skrivit har jag varit i stan idag och där handlade jag lite och såklart åt. Det går nästan alla mina stadsbesök ut på, att äta. Men jag kom i alla fall hem med tre linnen, tre tights, en ny vinterjacka och världens finaste shorts. Jag tror jag kommer sova med dom under armen ikväll♥ Tyvärr orkar jag inte ladda över bilder ifrån my mobile så ni får inte se mina inköp just nu ;) Sen så skulle jag laga pannkakor men det blev pîta hoppas det stavas sådär annars kommer jag ändå stava sådär, det är så roligt att göra den där ^ över i:et. Nej nu ska jag snart gå och sova :)

Lyckat...

Igår satt jag med min laptop i knät och när jag skulle flytta på den slog jag den i mitt huvud, jag vet inte hur jag lyckades. Det gjorde skit ont och såklart känner jag av det idag med, så fort något bara rör mig vid tinningen alltså platsen där olyckan skedde gör det skit ont. Och såklart så åker jag in på mellandagsrean- fullt av folk som trängs och då är det svårt att inte någon råkar röra vid tinningen. Det är lika lyckat som när jag skulle laga ris...


Det kungliga bröllopet

Idag har jag mest suttit vid datorn och tagit det lugnt och förut idag var jag ute och gick med Molly. Jag hade inte tagit på mig alldeles för mycket kläder så varmt var det inte direkt. Och som pricken över i:et så tog det fem minuter innan jag fick upp bajspåsen... Haha jag stod där jätte länge och svor över den där påsen. Sen när jag kom in i värmen igen satte jag mig här och nu kollar jag på "Det kungliga bröllopet- bakom kulisserna". Det var nyss en man som var jätte glad över att han fick veckla ut dukar. Och nu är det en kvinna som har gjort hieroglyfer av hur ett liv i Ockelbo ser ut, det är mycket båtar, rävar och fiskar. Bara så ni vet, och så tycker älgarna som är döpta till Victoria och Daniel om bananer- det är som godis för dom. Jag lär mig ju massor utav det här programmet :)





Seriös natthumor

Som sagt, det blir alltid värre framåt natten...



Natthumor, ohh ja

En trött Agnes+ youtube och ni får det här:




Jobbigt läge

Jag är för trött för att gå till min säng och sova... Jobbigt läge.

The other day

Den tredje januari dra jag och min familj+ en annan familj till kanarieöarna, jag vet att ni är oroliga för hur det kommer gå med alla blommor i huset men lugna er, vi har personer som har uppsikt över huset och lovar att det inte kommer hända något med blommorna. Härom dagen hade jag och en familjemedlem det här samtalet:

Familjemedlem: Agnes, snart åker vi till spanien! :D
Jag: Hallå? Vi ska till kanarieöarna, är du helt tom i bollen eller?
Familjemedlem: Agnes... kanarieöarna tillhör Spanien...
Jag: Visste jag väl... nästan i alla fall...




God morgon världen...

Usch, jag gick upp ur sängen för typ en halvtimme sen. Jag såg helt förstörd ut så när jag gick ner till my familia började dom ass garva åt mig. NU har jag dragit på mig världens största skjorta och sitter och chattar med en kär barndomsvän. Snart ska jag väl ta tag och göra något, det beror på om jag orkar ;) Fast jag måste nog duscha och fixa i ordning mig lite för vid sex ska jag och my familia åka in och kolla på bio. Föresten för er som märkt att det är något annorlunda med min blogg, så har ni rätt. Jag har en ny design :)



Jag har problem med att hålla ögonen öppna ;)

25 December och röda naglar

Imorse vaknade jag typ vid 10 och gick ner och tog en macka sen gick jag och la mig igen och gick inte upp förns vid halv 1. När jag hade tagit mig ur sängen tog jag en lång dusch och sen klädde jag på mi och gick på jakt efter sockar och dlutade jakten när jag hade hittat ett par blå-svarta nere hos min mormor. När dedt var avklarat målade jag mina naglar och sen kom lite släkt.

Vi åt, åt ,åt, åt, åt och åt och så åt vi lite till. Min mage kommer sprängas känner jag just nu- förätt, varmrätt, efterrätt, choklad, fika, lite mer choklad och så ostbågar stoppade jag i mig, och det var inte direkt så mängder av varje ;) Men sen åkte alla hem och nu har jag suttit och spelat sims 3 ett bra tag. Snart ska jag väl dra mig mot sängen men just nu kollar jag på Harry Potter och halvblods prinsen och jag kommer ju antagligen kolla färdigt på den :)



Så slänger vi in en bild där jag inte har någon anning om alls vad jag gör och en med ett inte alls ansträngt leende

Ja det är ju tur det

Hej, nu har jag ju upplevt en till julafton- alltid lika kul :). Jag vaknade ganska tidigt och gick ut till min familj och så kollade vi lite på tv och sen duschade jag och fixade i ordning mig. Jag slängde på mig typ världens största skjorta och ett par tights :) Sen så packades alla paket och min familj+ min mormor in i en bil sen åkte vi till min moster, morbror och kusin. Väl där pratade vi lite och sen så åt vi julmat, det blir mer likt en tävling efter varje år. Vem orkar sitta vi bordet längst och äta mest... Jag tyckte jag gjorde en ganska bra insats i år fast jag åt mest revbenspjäll. Sen så började KALLE ANKA, haha det blir samma visa varje år- alla pratar typ, jag försöker höra tv:n för jag har ju liksom aldrig hört det förut ;) Och såklart somnar minst en person...

Sen åt vi lite chokladpudding och efter det kom tomten och delade ut julklappar :) Min kusins kommentar efter att han hade stängt dörren efter sig: Tur att tomten inte har märkt att jag har varit dum i år. Sen la hon fingret över munnen för att vi inte skulle prata högt o det i fall att han fortfarande hörde. Gullig hon är♥ Sen öppnade vi julklappar och jag är jätte glad över mina, har fått massor med grejor som är ytterst användbara. Sen så fixade vi lite till och kollade så alla julklappar funkade och efter det åkte jag och min familj+ mormor hem och hade en liten minijul hemma så vi gav varandra lite smp presenter och skrattade en hel del. Och såklart spelade vi kasta gris, snart ska jag iväg på midnattsmässa och sen får jag väl se vad som händer :)


God jul

Ja nu är 0det typ officielt julafton, och jag sitter och bloggar och ska snart gå och lägga mig :) Jag har nu virusskydd på min dator men jag komemr nog inte blogga mer för det, det är liksom jul ;)

Men idag har jag slagit in lite julklappar och pyntat och så var jag och byte julklappar med alva. Vi skulle mötas på ett snötäckt långt gärde och sista biten sprang vi mot vaqrandra sådär som i film men efter  x-antal steg trillade alva ner och böev helt snötäckt. Haha♥ Sen bytte vi julklappar och jag fick världens gulligaste leksaks hamster av alva som jag hade önskat mig. Om man trycker på nosen låter den! :D Sen gick vi upp till konsum och handlade lite och efter en liten promenad gick alva in till sig och jag hem till mig, fast halvägs så kom min familj och hämtade mig. Men sen har jag som sagt mest slagit in julklappar och så :)

Ha nu en jätte bra jul, puss♥

Snart, snart JÄTTE SNART

Hejsan, idag så har jag haft en riktigt bra dag :) Jag vaknade ganska bra i tid ochh så gick jag med Anna till skolan och kom ett bra tag innan vi började. Sen hade jag k-tid och efter det en engelska lektion, tyvärr var inte Linn med så jag satt mest och stirrade ut i tomma intet. Sen såg vi på film och då satt jag med alexandra och lisa och vi hade jätte roligt åt filmen :) Sen hade jag lunch och då var det pyttipanna vilket inte är min favorit maträtt men det funkade ändå, vid bordet hade vi jätte roligt åt en vev, haha roliga människor det finns i världen :)

Sen hade jag matteprov och jag tycker det gick bra och efter det fortsatte vi att kolla på filmen och nu satte jag mig vid alexandra och alva men alexandra flyttade fram för hon såg inte så bra. Filmen var fortfarande lika roligt som förra gången och jag garvade ass mycket så jätte många kollade på mig ;) Men sen gick jag hem med anna och här hemma har jag bara tagit det lungt, fast jag måste fixa lite för vi har julavslutning imorrn OCH volleybolls turnering.

Kanske ska fixa lite inför det...  Äsch jag får se, nu ska jag i alla fall sluta blogga^^



Helt GROOVEY♥


The GRINCH

BLOGGTORKA :) Det är vad jag har haft och kommer ha ett bra tag till. Har inte fixat med virusskydd än ;) Men idag har jag haft typ tre lektioner sen har jag haft julshow resten av dagen, kom nyss hem ifrån den tredje och sista föreställnigen. Det har gått jätte bra och efter varje föreställning har jag varit helt full av överskotts energi. Haha men jag var i alla fall utklädd till julgran och gud vad mina dräkt kilade och all färg jag har i ansiktet ;) Har inte orkat tvättat bort det än, orkar inte. Jag ser lite ut som grinchen ;) MYSIGT VÄRRE ♥

Nu ikväll ska jag äta räkor och sen blir det väl lite mys med någon film. Och så måste jag ju såklart duscha ;)





Vadå den trettonde?

Tyvärr har jag inte kunnat blogga, eller jo lite kanske ;) Men såhär ligger det till: Min dator har inget virusskydd och jag ska SNART fixa det. Jag kan ju blogga ifrån mamma och pappas dator men dom behöver med den så jag kan inte blogga så mycket.

Men idag är det Lucia, yay. Jag var tvungen att gå upp extra tidigt och hitta mina tärnkläder och stressa för att hinna med pappa och sen komma till skolan och VÄNTA på att alla andra som skulle vara med i Lucia tåget skulle komma. Sen så lussade vi lite i matsalen och så, på vägen ut från sista luciatåget fick jag ASS MYCKET stearin på min hand och det slutade in rinna och alla runt mig fick inget och då kollade jag och såg att deras ljus var utblåsta och inte mitt ;)

Sen på matte lektionen satt jag och Alexandra och garvade för jag trodde det avr den tolfte även fast jag ahde lussat på morgonen och så smög jag som värsta ninjan och snodde en bok som jag trodde hon hade ett schema i från en som sitter ganska nära oss och när jag öppnade det hade hon inget schema och när jag skulle lämna tillbaka det så skrämde jag läraren lite genom att bara dyka upp under bordet. SEN såg jag ett schema som låg på bänken bakom oss ;) Och så hade jag kör och efter det gick jag hem med alva, anna och linnéa.

Hemma sen blev fick jag inte upp dörren så jag sparkade till en stenhård snödriva och fick skit ont i foten, sen gick jag ner till min mormor och tyckte synd om mig själv och nu sitter jag här ;)

Idol finalen

Är det bara jag som tycker det är roligt att alla applåderade när Peter Jidhe la sig på golvet och inte sa något? Undrar om alla tyckte det var skönt att slippa höra honom prata eller så kan det vara för att det var reklam och alla fick tid att kanske kissa eller något, vad vet jag :)

Pepparkakor

Hej idag har jag varit i skolan sen var jag på kör och åt pepparkakor och nu ska jag äta lite mackor och leta efter mina idrottsskor ;) Dom har varit borta ett tag nu så jag har fått ha låneskor men nu måste jag verkligen hitta dom.


Naturgas ;)

Pappa förhörde mig nyss på kemin:

Pappa: Okej Agnes, vad består naturgas av?
Agnes: Vänta jag kan den här... gas och... natur?



Agnes pluggar



Ja om ni inte kaller det där att plugga, då har ni aldrig pluggat. Det krävs mycket tid och träning för att kunna ha en penna sådär...

Maggan och Bosse

Jag har inte bloggat nu på ett tag men jag har haft fullt upp med alla dessa läxor och prov -.-' Usch, JAG VILL HA JULLOV NU!!! Men under tiden jag inte har bloggat har jag varit med vänner och städat och sånt...

Men idag i alla fall så gick jag till skolan och kom lite innan vi började och sen hade jag läsning och franska och sedan so. Det hände väl inte så mycket och efter det hade vi lunch- ris och korvstroganoff, hur det nu än stavas. Efter lunch kollade vi på LoveActually, den filmen har humor av topklass ;) Sen hade jag matte och efetr det drog jag och Alexandra till kören och sjöng lite Lucia sånger. Sen hade vi bara tre-två minuter kvar av våran livskunskap när vi kom tillbaka så jag väntade på att Anna skulle sluta för vi skulle gå hem tillsamans men när hon hade sluutat frågade min far om jag ville ha skjus hem och då sa jag ja och undade om Anna också ville ha skjus men det ville hon inte.

Sen när jag kom hem snodde jag en lussebulle av min mormor och gick ut en sväng med Molly och när jag kom hem satte jag mig vid datorn ett tag och nu ska jag snart ner och laga tacos-mumsigt.



FLOWER-POWER✿

Hej, jag orkar inte blogga. Jag är super trött, får se om jag hinner blogga imorrn... Jag vet inte riktigt för jag ska städa, roligt...

Hahahaha, underbart


Ingen vinter utan spark

Hellu, nu sitter jag i alvas sköna soffa och myser med tända ljus, cola, chips och julmusik :) Tyvärr hann jag inte blogga igår men jag hade fullt upp med kort, present och så åt vi hos min mormor. Presenten var till Anna eftersom hon fyller år idag- eller ja igår var det ju eftersom klockan är över tolv ;) Hon fick i alla fall en fin vattenkanna med godis av mig. Grattis på dig underbart fina Anna♥

Efter skolan åkte jag och alva hem till mig och där packade jag lite grejor och sen hämtade jag en filt i sommarrummet och sen bar det av med sparken till alva. Det är riktig vinter när man ser alva och mig åka förbi i snön förbi ditt köksfönster. Har du inte åkt spark har du aldrig varit med om en riktig vinter. Men sen när vi kom hem till alva värmde vi oss lite och kollade på tv och efter det år vi lite mat. Sen bar det av med sparken igen ;) Nu åkte vi i backar och lite mera sånt, helt underbart skönt att bara vara ute i kylan och skratta, prata  och bara ha det bra.

Sen gick vi in till alva igen och kollade igenom lite grejor och sen gick vi till konsum och köpte fredagsmys och nu sitter vi här och diggar julmusiken :)



Och bara för att inlägget har handlat om sommaren slänger vi in en sommarbild ;)

◕‿◕

När jag lagade mat idag och ett bra tag inna pratade jag i telefon med bästavän och hon gav mig lite tips i matlagnigen:

Jag: Hur länge tror du jag behöver köra kyckligen i micron för den ska tina?
Bästavän: Det beror på hur stora dom är?
Jag: Det vet jag inte, dom ligger fortfarande i påsen.
Bästavän: Du hade väl tänkt öppna påsen och ta ut kyckligen och stoppa in bara kyckligen i micron
Jag: Nja, tänkt och tänk...

Jag har en framtid som kock, det känns redan nu i denna unga ålder...




RSS 2.0