du, du, du, jag, jag, jag, vi, vi, vi

Först skoldagen avklarad

Ja som sagt idag har det varit första skoldagen och min lust att bara dra täcket över huvudet och somna om var lika stor som stilla havet -.-' Men jag tvingade upp mig själv och mötte upp anna och så drog vi oss mot skolan. Fast att träffa alla saknade vänner gjorde det värt att gå upp tidigt, jag träffade även alexandra som varit i Thailand hela veckan så hon fick en hög dos av Agnes kramar ;) Sen har jag haft lite olika lektioner började med K-tid sen Engelska, Franska, Matte och avslutade med lite So, inte så himla jobbigt schema men det är ju inte se roligaste lektionerna. Efter skolan gick jag hem med alva och anna som skulle till deras konfa. Väl hemma fick jag inte upp våran dörr så jag drog ner till min mormor en liten stund och sen försökte jag igen och fick då upp dörren. Ni vet inte känslan jag får när jag kan öppna våran dörr, den är underbar. Våran dörr hammnar i typ spänning så man måste trycka till den och med musklerna jag har kan jag inte alltid det.

Men efter ett litet tag ringde min mormor och bjöd mig på fika så jag sprang till henne och så satt vi och pratade massor tills min gammelmormor ringde jag gick hem till mig igen och kollade lite på tv. Sen har det inte hänt super mycket.




Titta vad man kan hitta

Såg att jag råkat få med en sådan där grej som man drar åt luvan med i headsetet, vad är oddsen på det ? Jag har nog alltid kännt på mig att jag varit ett speciell på något sett och nu är det bekräftat ^^




Helt enkelt helt rätt

Nu har jag en pluggdag och jag har alla grejer för att den ska lyckas:

* DÖ FRÄZZIG FRISYR
* Ett grymt sexigt headset
* Grym musik
* Massor med papper
* Två kokböcker, jag älskar hemkunskap just nu
* Ett glatt humör


Vildhamster

Hejsan

Nu är jag hemma efter en grymt kul kväll med Angelica och Marcus :) Igentligen skulle vi ha varit på dan men det kom saker ivägen så vid åtta tog jag bussen till Angelica där hon och Marcus var. Jag hade med mig lite chip och läsk som vi partade loss på ;) Nej men vi satt vi datorn och kollade på massa saker och garvade, sen pratade vi en hel del. Mysigt värre♥ Vi kollade lite på film mot slutet och så skulle Angelica locka mitt hår men hann bara göra två lockar innan jag insåg att jag var tvungen att dra för att hinna till min buss. Dom följde mig till bussen och vis tod där och snckade lite innan min buss kom och jag gick på. Jag tror busschafförren blev lite chockad när jag klev in med mitt fina hår^^ 
http://publishme.se/756719/entries/article/new/
Jag kom hem nyss så jag har inte gjort så mycket och jag ska gå och lägga mig typ nu.


Ronald, har du tappat yxan?

Hejsan

Nu sitter jag i soffan efter en grym dag och varvar ner lite efter en helt grym dag. Jag mötte Lucas vid typ fyra och vi gick till affären och lämnade en film, sedan gick vi runt lite och snackade om massor och sen gick vi in i en skog och skrattade en hel del. Helt plötsligt hade det gått två timmar och jag hade förfrusit hela mig så vi gick in till Lucas och spelade Guitar Hero III. :D  Sen tog jag bussen hem och där väntade min familj och min moster, morbror och kusin med mat och så åt vi lite och sen badade vi tunna och myste. Sen har jag bara suttit i mjukisbyxor och ett myslinne och stirrat på tv:n. Såhär borde alla dagar vara♥


I'm walking on sunshine

Hejsan

Igår hade jag en pluggdag fast jag hann inte plugga så mycket eftersom jag vaknade vid halv 1 ;) Sen gick jag och matade kaninerna och träffade på anna :D Riktigt film möte eftersom vi sprang imot varandra och skrek varandras namn så fort vi såg varandra ♥. Lite mycket varndra där ;) Men det var jätte ukl att träffa henne, har saknat henne nu under lovet. Men vi stod och pratade en stund innan vi var tvungna att gå vidare åt varsitt håll. Sen så kom min underbara pappa hem efter en tur till stan med filmen " Det finns inga känslor i rymden" och en påse ostbågar! :D Helt grym far jag har♥ Men vi kollade på filmen sen hände inte så mycket mer.

Idag ska jag ny dra och mata kaninerna och så ska jag vara med underbara Lucas :) Har saknat honom nu under lovet men idag ska vi träffas ^^ Sen ikväll kommer mina gulliga kusin och hennes parenteser och vi ska bada tunna.

Leendet på mina läppar är din förtjänst

Grym släkt, helt underbart grym släkt. Värda mer än guld. Mer behövs inte säga.




Jag vet att du dör för mig

Hejsan idag har jag som sagt varit på badhuset :) Fick ett väckningssamtal vid åtta och vid typ tio bar det av till Nyköpingsbadhus. Där baddade vi massor och jag klarade av en klätterväg, sen att jag råkade åka in i en lite oskyldig flicka i rutchkanan är en helt annan sak...

Jag hade super mysigt och sen fortsatte färden till den gyllende måsen och sen hem till alva. Där kollade vi på lite olika filmer och pratade en hel del. Nyss kom jag hemifrån bussen och nu sitter jag här vid datorn och ska väl kolla lite på Big Brother eller något annat.



Tack för grym dag ♥ !


Vad vare som hände?

Hej

Idag så har jag varit med min bestis :) Jag skulle möta upp henne på busshållpatsen men när jag gick dit såg jag bussen bara passera. Såklart så ringer jag och då säger ungen att hon missat den, när hon igentligen hade hoppat av en plats tidigare ( busshållplatserna ligger väldigt nära varandra ). Jag får ju lite halft panik och undrar hur hon då ska komma till mej när hon börjar ass garva i telefonlurer och jags er henne komma gående ;)

Sen idag har vi spelat spel och ätit pannkakor och garvat, pappa och jag skjusade nyss hem henne och stannade och matade kaninerna. Nyss ringde bestisen och vi ska till BAHUSET IMORRN! :D NYKÖPINGSBADHUS! Det är förknippat med massor av bardomsminnen och så har dom världens rutschkanor och en vågmaskin! Helt underbart, jag ska kolla lite på Big Brother ochs en gå och lägga mig tror jag, får se lite ^^



Gölliga flickor...♥

.

Funderar på att gå och lägga mig...

Men jag vet inte riktigt.

Mysig filmkväll

Hej

Jag har inte bloggat men jag har varit lite upptagen. I fredags var jag och firade min grymt söta kusin som fyllde 5. Den lilla ungen är helt underbar, och det blev en jätte bra kväll med tacos, tårta och så fick jag leka lite mamma, pappa, barn med henne. Och igår tills idag har jag varit med bästaste alva, jag tog bussen till henne vid två och så pratade vi och skrattade. Sen åte vi lite mat och kollade på filmer och gick och la oss vid tre, sen pratade vi i ytterligare en timme sen somnade vi.

Sen vid 12 vaknade jag hos alva, vilket var tur, hade jag vaknat upp någon annanstans hade jag fått panik ;) Vi gjorde inte så mycket på söndagen, vad har man annars söndagen till? Sen vid 5 drog jag hem för jag var tvungen att mata lite kaniner och fiskar. Sen har jag inte gjort så himla mycket mer. Sitter just nu och kollar på Melodifestivalen i repris. Vill ni veta en sak? Jag har insett att jag inte bryr mig ett dugg om Melodifestivalen.. Förra året satt jag och tävlade genom att försöka gissa rätt på placeringarna. Det här året har jag sett ETT bidrag förutom de jag kollar på nu ;)

Äsch nu ska jag väl ta och göra något, tror jag...


ÄppleJos

Hejsan

Jag började min skoldag me datt komma lite försent till min försat lektion som var läsning men där stod alla och suddade bänkar, hel skumt... Jag började med sudda och sen hände det inte mycket mer den lektionen. Efter det hade jag musik och vi spelade lite olika instrument. Efter det hade vi idrott och vi håller på med redskap, jag är helt kär, redskap är helt underbart. Jag springer omkring där som en galning och gör handvolter, hänger i ringar och hjular och kör kullerbyttor. Sen hade jag lunch och efter det skulle jag ha haft so men det blev en svenska då vi kollade klart på filmen " Greven av Monte Cristeo" den rekommendenderas starkt. Sen hade jag franska och vi kollade på film på slutet. Sen slutade vi och jag kramade om Alexandra rejält eftersom den gifelln drar till Thailand under sportlovet, kommer sakna henne men hon får ha det så bra och ta med lite sol på burk till mig ;)♥

Sen när jag kom hem firade jag att jag har lov genom att sno ett paket glass ifrån frysn och sitta och mumsa i mig framför tv:n. Sen snodde jag även en chokladbit. Jag har även varit borta och prata med de personer jag ska vara kanin- och fiskmatare åt. Working woman, Ohh yeah! Nu ska jag sno tv:n ifrån mina parenteser och koll på ett inspelat Glee avsnitt.




Hare jätte bra där nere i värmen nu! :)♥

Friluftsdag

Hellu, idag har vi friluftsdag så nu ska jag dra in till badhuset :) ♥



Tänker på dej♥

Ben&Jerry's

Nu är jag hemma ifrån teatern, på teatern körde vi en improvisationövning och jag fick rollen som den glömske, vimsige och kissnödiga bartender. Grejen var att jag hela tiden glömde var toaletten låg och när jag väl kom dit glömde jag vad jag skulle göra där ;) Efter teatern sen hade jag tänkt att överraska min sjuka bästavän  med en Ben&Jerry's i handen som hon skulle få. Men när jag stod utanför hennes dörr var ingen hemma, och efter som jag inte kunde nå henne på mobilen skriver jag det här och hoppas hon läser det:

Alva, jag har din Ben&Jerry's i min frys. Vill du ha den får du gärna ringa så får vi prata mer på telefonen♥

Sen kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte hem och åt hos min mormor, sen hade mamma köpt hem en fin hjärtåtrta som vi åt på. Min kladkaka får vi ta en annan gång. Nej nu ska jag kolla runt lite och sen sova.

Glad alla hjärtans dag

Hej

Idag var jag i skolan och vi fick gelehjärtan av våra lärare, jag tror dom försökte kompensera eftersom vi senare hade matteprov och engelska test -.-' Men restan av dagen gjorde jag inte mycket, gick omkring och var lite kärleksfull♥ Sen gick jag hem med Anna och nu är jag hemma och bakar en kladkaka till min familj som överraskning, så SHH! ^^ Sen har jag smsat med bästavän som är hemma och är sjuk : / ♥ Hoppas hon mår bättre snart. Men snart ska jag springa ner till bussen och dra in till teatern. Och sist men inte minst ett alla hjärtans dag skämt som inte alls har med kärlek att göra :

Voldemort: Hahahaha I killed your parents
Harry: Yeah, well at least my parents didn't take the 'I've got your nose game seriously'
Voldemort: ...

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ♥




Och här är för att du ljög för RYMDMAMMA!

Hejsan, jag har gjort lite de här senaste dagarna och inte riktigt haft tid att bloggat. I onsdags var jag med Lisa och ja hon har redan skrivi om vad vi gjorde så vill ni läsa det får ni gå in på henne blogg genom att trycka på hennes namn. Och i går alltså torsdag var jag och bästavän inne och kollade på "Trassel". Ass kul film dedär fast den var lite halv sorlig. Sen efter filmen tog vi bussen hem och jag gjorde min tvättläxa ;)

Sen idag har jag haft världens bästa schema:

Läsning-Musik-Hemkunskap-K-tid-A-tid.

Jag diggar verkligen mina fredagar ^^ Sen att jag kommer få fysik, teknik och kemi istället fär musik och hemkunskap tycker jag vi skmiter i just nu.

Efter skolan sen så stannade jag kvar ett tag och väntade på min far och pratade med lite folk- mysigt. Sen fick jag skjus hem och sat emig lite vid datorn och sen tog jag ett bad. Nu var det ett tag sedan jag gick upp ur badet men ända sen dess har jag suttit här och snart ska jag väl äta. SKa försök lura upp my familia att köpa lite godis.



Pluggisch dagius

Hejsan, idag har jag varit i skolan och idag var alexandra där :D Hon har varit sjuk nu ett tag : / men det var väl vanliga lektioner och ja så. Efter skolan sen gick jag och alva hem till mig och skulle ha en pluggisch dagius men det fungerade inte riktigt eftersom vi fastnade lite framför daton och gjorde lite andra saker ;) Vi skrattade en hel del som vi brukar göra men vid efter ett tag åkte hon hem : / Men när vi stod där och väntade på hennes far vid min grind vändde jag mig om lite snabbt och såg världens största stjärna



Sen insåg jag att det var månen



Men sen eftersom jag följde polstjärnan hittade jag hem och åte lite mat och fick MUNKAR efter maten.



Nu sitter jag och kollar på tv och snart dra mig till sängen♥


Markiser

Agnes kollar på bygglov och Mia pratar om de nya markiserna dom ska köpa:

- " Det kommer bli jätte fina markiser och på vissa ställen är det nät så solen kommer igenom"

Jag tror inte hon har förstått markisers syfte riktigt..


Mys i soffan

Hejsan idag var jag i skolan och hade olika ämen fast jag har faktiskt glömt bort vad jag hade :O Sen stannade jag, alva, anna och lisa kvar efter skolan och lekte med en loppa alva hade gjort. Haha Lisa tog en lucka som gjorde att hon BARA fick säga nej i en hel timme, smartm som jag är glömmer jag vilken färg det var och tar samma. Detta slutar med att jag och lisa springer omkring som galningar och försöker med teckenspråk förklarara för alva och anna vad vi menar. Resultatet var ganska varierat ;) Till slut springer lisa och jag omkring och skriker nej som galningar och försöker ta en pinne ifrån varandra.

Sen när en timme hade gått gick jag, alva och anna och pratade och dom blev försenade till deras konfirmation ^^ Själv gick jag hem och bara slappade hela dagen för min teater blev inställd. Super skönt att bara ligga och lata sig, jag rekommenderar detta starkt till alla! :D




Om någon har kissat på din sockervadd då kommer vi, FABIAN OCH MÅNS! För vi är skrattmåsarna♥




Jag ber dig snälla, snälla

Sitter och kollar på Wallander och en dagisfröken ser ut precis som Caroline Af Ugglas. Snälla, snälla snälla låt detta inte vara sant ;)


Humorkväll

Hej, här kommer lite rader om igår.

Som sagt så var jag hos Angelica, jag gick det med Oskar och så pratade vi med Joshua i telefonen. När vi kom dit kollade vi i massa skolkataloger och ass garvade och pratade lite skit. Sen ringde vi Marcus som var super gullig och köpte med lite lördagsmys. När Marcus sen kom satte vi oss i soffan och skulle vara super svenskar och kolla på melodifestivalen men vi orkade inte och bytte till Amarican pie- beta house. Jag älskar den där filmen. Efter ett tag gik vi ut och kollade vem som kunde stå i kylan längst och pratade lite med Josuha. 

Sen gick vi in och myste ännu mer och vid halv tolv åkte jag hem. Underbart folk det där som förtjänar dagens ros♥

Idag så har jag och mamma rensat min garderob, nu ska jag bara ha lite pengar så jag kan shoppa loss ;) Kollade nyss i Ellos katalogen och jag dreglade nästan. Haha sen har jag pratat med bästavän om bio som vi ska se på på onsdag. Nu kollade jag nyss på "Solsidan" och nu kollar jag på "Timeout" älskar söndagkvällar ^^



Tacos och sen vänner

Hellu, idag har jag suttit med min extra uppgift som jag har i so:n . Men nu ska jag äta lite tacos sen drar jag till Angelica och träffar lite härlige vänner. Mysigt ♥ Får se när vi hörs, tills dess får ni ha det bra ^^


Mat fredag

Hellu, världens bästa dag idag ^^ Först musik och för första gången gick det bra för mig på trummor och så spelad vi piano :D Sen hade jag hemkunskap hela dagen och Elin och jag ägde det där köket. Vi gjorde världens godaste thailax, pita bröd och MUFFINS! Jag rullade nästan ut från hemkunskapen ända  upp till k-tiden. Sen hade jag a-tid och jag och Marcus hade " Snopp i örat-krig" det slutade 2-2 men när jag träffar honom imorrn ska jag ta hem några poäng^^ Sen slutade jag och stannade och väntade på bussen med lite härligt folk, och sen gick jag hem och SOV Jag la mig på sängen och lyssnade på lite musik och helt plötsligt sov jag, jag vet itne hur länge jag sov men jag vaknade upp till plankstek i alla fall. Sen har jag suttit och myst framför tv:n med min parenteser och nu ska jag sova lite till.


Simma Agnes, SIMMA

Hejsan

Idag är det torsdag och jag har varit i skolan. I skolan hade jag läsning, sen missade jag nästan hela min musiklektion för jag hade ett möte med kamratstödjarna ;) Jag hade värsta överskotts energin och pratade och skrattade massor. Efter det hade jag en svenska lektion och efter det BAD! :D Jag älskar att simma så det var jätte ul, vi simmade bröst-, ryggsim och lite crawl och så fick vi lite fritt på slutet. Sen skyndade jag och mina kärar vänner upp till lunchen och åt super snabbt sen fick vi springa för att hinna i tid till ett so-prov. Sen hade jag franska och efter ett förhör fick vi kolla på film, min franska lärare är helt underbar ^^

Efter skolan när jag och Anna skulle gå hem fastnade med våra kära vänner och jag hade ninja fight med Marcus, haha helt underbart kul ^^ Till slut kom vi hem och då satte jag mig framför tv:n, jag var och är fortfarande helt slut, var på väg att somna flera gånger... Nu ska jag ta och titta lite till på tv OCH SEN SOVA :D


Eller hur var det?

Jag skrev ett inlägg om min dag men det försvann när jag skulle publicera det, nu skiter jag i att skriva ett inlägg. Fast jag skriver ju ändå det här inlägget. Nu blev det krångligt, jag borde sluta blogga innan jag överlistar mig själv mer...

Sårskorpan exploderar

Hej igår var jag på teater och jag orkade inte skriva när jag kom hem. Men idag var jag i skolan och hade det jätte mysigt, sen gick jag hem till alva. Med alva förstås och vi gjorde chokladbollar, ni skulle sett hur vi arbetade i köket, helt rutinmässigt ;) Sen pluggade vi en stund och pratade om allt möjligt, sen gick vi ner och åt och pratade om lite olika saker och sen fick alla ett skrattanfall, jag skrattade så mycket aatt jag var tvungen att lägga mig ner på golvet. Haha, tyvärr så gillar jag att vara hemlighetsfull så ni får inget veta ;) Men sen fortsatte vi och plugga och så kollade vi runt lite på datorn och vid nio fick jag skjus hem :D ♥ Sen hemma har jag inte gjort så mycket, mest suttit vid datorn och så. Vi syns när vi hörs!




RSS 2.0