cuz I'm blue ...

I år fick jag typ 4 påskägg så jag la allt i en skål och sen har jag gått och små ätit lite och nu är allt gott uppätet. Nu finns bara dedär äckliga äggen i massa färger som smakar lite som mjöl när man tuggar på dem. Usch dagen i-LANDS PROBELM. ← capslock är en bra uppfining... äsch snart ska jag och angelica dra in på bio vi ser om vi hittar någon kul film vet inte men jag tror linn ska med. Ska snart gå och tvätta bort färg ifrån färgkriget vi hade på bilden. Lyckad som jag är fick jag färg lite överallt inklusive I munnen, söta blå tänder fick jag. Nej nu ska jag dra mig ifrån datorn :)



[email protected]

allt jag ser, allt jag känner, allt jag vill ha

Heey Broo.

Första skoldagen idag och det var väl helt okej, jätte mysigt att träffa alla igen men jag var skit trött mot slutet. Efter skolan hängde jag lite i korridoren och var med anna som hade piano. Vi cyklade hem tillsamans och när jag kom hem tog jag fram lite etacochips och satte mig och kollade på Passion Of The Christ, blev väldigt depp av filmen när man såg hur förstörd han var. Sen om man väljer att tro på allt eller inte är ju upp till en själv ;) Sen tittade jag på lite V.Ä.N.N.E.R avsnitt och åt en stor del av mitt påskgodis. Min mage är helt uppblåst. Sen har jag krupit ner i min säng och snart ska jag väl sova. Griimt tröttis justi nuist. Pussis


God morgon, vilken underbar dag det är

God morgon.

Just ni sitter jag och äter frukost och ska snart möta upp anna för att dra till skolan. Har faktiskt längtat lite efter att få träffa alla mina vänner igen men fler dagar ledigt skulle inte göra någon skada ;) Äsch jag har inte så mycket att säga, ska möta anna om typ 5 minuter så jag hinner inte heller. PUSS


Hemma

Nu är jg hemma efter en grym påskhelg med min släkt♥ Vi åkte hem och direkt när jag kom hem satte jag mig vad poolen och solade med en bok i handen. Sen spenderade jag nästan hela dagen där och förut grillade vi lite mat. Jag grillade även lite marsmallows och åt själv, min mormors hund Molly fick även smaka och nu har hon massa klet i hela sitt hundansikte ;) Lyckades även bränna mig själv på fingret så nu sitter jag här och har ont. Ska strax dra iväg med Anna och träffa lite grymt folk, får se vart jag hamnar :)




Haha gullig gammal bild ;)

K.Ä.R.L.E.K



Glad påsk

Hej just nu står jag i min faster kök och vi ska strax gå på påskmarknad.

Igår åkte vi ner hit till Åtvid och så åt vi lite och pratade ett bra tag innan jag åkte hem till min farfar

Jag vaknade upp hos min farfar och såklart letade jag påskägg, så fort jag kommer till åtvid i påsktid blir jag 7 år igen. Efter att jag hittat ägget så tog jag en dusch och sedan åkte vi hit och åt frukost. Nu ska jag borsta tänderna så jag inte går om kring och fäller folk på marknaden med min andedräkt. Ha en glad påsk alla så hörs vi när vi hörs♥

" Nej men jag ler såhär"

Jag kom på en grej. Jag kan inte se naturlig ut på kort, försökte alldeles nyss när jag skulle ta en bild till inlägget nedan och fakesmilet kom direkt.




Det är därför ni bara får bilder när jag gör världens sämsta grimarser ;)

PARTYTRICK

Hej, just nu städar jag, typ. JAG HATAR ATT STÄDA, min garderob ser förjävlig ut med kläder överallt! Funderar på att bli nudist.

Idag sov jag till ett sen vid halv tre åkte jag till kyrkan med maria, lisa och fille. Vi var framme vid tre och då fick vi gå runt och göra olika saker och prata om påsken. Sen ställde vi fram massa stolar och bord för att ha påskobord. Jag, maria, lisa och fille hamnade vid ett mini bord med världens minsta stolar, det berode på att bordet egentligen är till för att barn ska få sitta och rita där. vi fick även sällskap av två underbara tjejor i en annan konfirmationsgrupp.

Vårat bord var helt mobbat, vi fick inget brod, smör, äpple eller tsalsiki. Sen satt vi och garvade hela tiden åt massa. Alla fick sånhär äcklig druvjucie som är vid nattvarden men vi sprang bbak i kyrkan och tog/fick en äpplecider. Sen vid halv åtta var det slut och vi fick skjus hem av marias mamma.

När jag kom hem sen så tog jag en dusch och tog cykeln och matade kaninerna och fiskarna jag har ansvar för den här veckan. Och nu ska jag måla ett fint kort till min familjemedlem som fyller år imorrn och städa såklart.




helt enkelt, helt bra

Hej.

Vaknade bland mina underbara tjejor efter en fyra timmars nattsömn- HEJ PÅSAR UNDER ÖGONEN! Sen var jag tvungen att sticka ganska direk efter så redan vid tolv var jag hemma och tog en dusch. Sen kom min gulliga farfar och vi åkte in till staden och jag handlade massa vilket var min försenade födelsedags present. Jag kom hem med en jeans jump-in, ett rött läppstift, en skit söt klänning, ett par jeans, ett par shorts och lite linnen- TACK GRYMMASTE FARFAR!♥ Sen åkte vi hem och tog en glass och nu sitter jag här och ska strax laga mat. Sen ska jag och anna ut och springa, jag kommer typ ta en skateboard från en liten unge och försöka komma ikapp anna ;)


five o'clock at the morning

Hellu.

Just ni sitter jag med mina grymma tjejor varav hälften snart har somnat. Vi har sett på de första fyra Saw-filmerna och skrikit en hel del. Två utav tjejorna beslutade sig för att gå upp på toa men hamnade utanför och bankade på källarfönstrer när vi andra satt i källaren och var skit rädda. Sen så kollade vi på en annan lite roligare film för att försöka glömma alla avhuggna kroppsdelar. Sen ägnade vi tid på att skriva på varandra, mina ben är sönderklottrade just nu- gulligt. Sen spelade vi super mario kart en stund och sen satte jag mig här.

Vi funderar på att gå ut en liten sväng men jag funderar med på att somna vet inte riktigt vad jag ska välja ;)



Söta tjejor mitt i natten ;)

Skrikmarathon

Hej, dålig uppdatering men det får ni stå ut med.

Igår var jag på Breviks lägergård med världens bästa konfagrupp, kommer bli helt amazing att umgås med de människorna i mer än två veckor. Sen på kvällen var jag ute en sväng med bästa anna och pratade, det är super mysigt att vara ute på kvällarna.

Idag sov jag mest hela dagen och snart ska jag dra iväg till bästa bestis och umgås med underbara tjejor, massa med godis, läsk och skräckfilm. Tur att jag sov så mycket idag för jag kommer inte sova ett dugg har jag en känsla av, vi har bestämt att försöka klara av att se alla Saw filmerna. Kommer krossa någons hand ;) Nej men nu ska jag dra. Puss

Svanen och jag

När jag var i stan idag gick jag på en bro för att komma till bussen, plötsligt var det en svan mitt i vägen och massa folk stannade och stirrade på den. Bilar var tvungna att väja för svanen. Dö coolt, tyvärr funkde inte min mobil så jag kunde inte fota...

Så jag ritade dena verklighetstrogna bild istället, bra va?


en blick och jag faller, faller för dig

Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy

You make me feel so
Oh boy
You really turned me
On boy
And I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you

like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean

you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need

en blick och jag faller, faller för dig

Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy

You make me feel so
Oh boy
You really turned me
On boy
And I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you

like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean

you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need

15/4-1996

Vill säga grattis till ängeln Alexandra som fyller år idag, massor utav stora grattis kramar till henne♥




I'll be there for you when the rain starts to fall

Hellu.

Idag är det fredag och jag mår mycket bättre. Halsen är fortfarande skit och jag vet inte hur jag ska klara mig imorrn, först teater ochs en ska jag på beestis konfirmation och prata med hennes släktingar, dom kommer tro jag är värst miffot och hamnat i målbrottet ;)

Men min dag har varit riktigt okej trots att jag har haft fysikprov, kemiläxförhör och lyckades bränna min tumme och ben på tekniken. Hade även k-tid och fick godis och på bilden gick det bra. Stannade kvar ett tag och sa hejdå till de grymma folket eftersom vi drar på påsklov nu och jag inte kommer träffa alla. Men till slut drog jag hem och sen åkte jag in till stan med mor och far och handlade lite.

Väl hemma var min söta kusin hos oss så vi gick ut och plockade lite blommor och sen åt vi lite. Sen har jag inte gjort så mcket, ganska trist fredags kväll. Ska försöka hitta på massa nu under påsklovet- orkar inte sitta och ruttna hemma ;)

Nej nu ska jag sova, ska vara i stan klockan tio imorrn.


"nae jag är inte biiitter"

Har gått omkring med min hesa röst och sjugit och pratat bara för att det låter så himla kul, jag skulle antagligen hållit käften hela dag med tanke på min hals nu. Känslan av att ha minihamstrar i halsen som försöker tugga sig ut är inte den bästa. Sen att jag har fått huvudvärk och en svag känsla av illamående eftersom en minihamster verkar ha gått fel om kommit till magen gör det inte ett piss bättre. Just nu är jag bitter, jävligt bitter. Nu ska jag sova i tusen år och vakna upp och må bra, förhoppningsvis rida iväg på en enhörning under en regnbåge.


alla känner apan men apan känner ingen

Hej.

Idag är det onsdag och jag vaknade vid halv åttqa och hade lite bråttom. Men jag hann i alla fall i tid till min svenska och sen hade jag franska. Efter det hade jag typ so och sedan lunch. Det var påskbord -.-' jag gillar verkligen inte hötidsmat- ALLTID samma sak, hitta en svens  högtid som inte tvingar en att äta köttbullar eller sill. Jag sitter jämt och gnager på några digistive kex så fort det är högtidsmat, kanske något revben på julen och ett ägg någon gång.

Men sen hade jag engelska och sedan matte, min moster lyckades ringa just den dagn då jag glömt stänga av ljudet på min mobil och alltså blev jag av med den restan av skoldagen. Sen hade jag även livskunskap och mådde endast dåligt av övnigen vi gjorde, man skulle välja bort folk och shit.

Efter det slutade jag och sen drog jag och alva hem till mig och pluggade, fast vi skrattade nog mest. Det brukar bli så liksom ;) Sen lagade vi mat och försökte fixa med min prao i sista minuten. Följde henne även en bit hem och vi blev pratande om masa en bra tag inna båda ehöbde dra hem och göra läxorna vi inte hann med. Nu ska jag snart sova lite, min röst är helt förstörd och jag tror jag snart kommer bli sjuk IGEN. Puss

Plåster

Hej, nyss duschade och då tog jag bort mitt plåster jag hade på hälen (i måndags skrapade jag upp hälen på en grind och gick ner till min mormor och klagade ltie så jag fick plåster och pannkakor♥) och började tänka på plåster.

Är det bara jag som tar bort mitt plåster i duschen eller när jag badar? Alla säger att man ska rycka snabbt så gör det bara ont en millesekund men det gör ju skit ont flera minuter efter! Eller vänta ni behöver inte svara på frågan eftersom jag kom på att det ALLID är gammla använda plåster i bahus, vem har liksom inte simmat ner till botten ihopp om att hitta ett halsband och få belöning hos den snygga badvakten men i stället rört ett gammalt geggit plåster?  Bara så att ni vet vad jag tänker på liksom...



En bild på plåsteri från google, skulle ju vara lite äckligt om jag la in en bild på mitt gammla använda.

Himla Potatis

Hellu.

Idag har jag varit i skolan och imgåts med helt AWESEOME människor. Mina vänner är så grymma. Har såungit omkring och mått bra hela dagen tack vare dom. Satt och garvade med Alexandra åt Habsburgarna ännu en lektion då plötsligt några börjar tjafsa, dom håller på ett bra tag och snackar och kallar varandra lite grejor, sen säger den ena helt plötsligt: Din himla potatis! DET gjorde verkligen min dag, sitter och skrattar för mig själv när jag skriver det nu.

Men sen hade jag sällskap hem och hemma drog jag till min mormor och fick pannkakor. Efter det drog jag till teatern och sen hem igen och åt. Och nu sitter jag här, lyckades smuggla upp en chips påse^^


C u later alligator

NU ska jag dra till min teater ;) Vi hörs antagligen ikväll. PUSS


And baby when you call me

Igår orkade jag inte blogga men jag var i alla fall med bestis. Vi gick en liten promenad och satte oss ner på en parkbänk och pratade. Men till slut blåste det så mycket och blev så kallt att vi gick in till henne. Inne hos henne sen kollade på film och pratade lite mer. Sen kom min  fader och hämtade mig och samtidigt hämtade vi upp kebab och köpte godis. Efter kebabätande kollade vi Kill Bill filmerna och åt godis.

Idag har jag nästan bara legt i sängen och gjort ingenting, var uppe en liten sväng och fixade fika annars har jag inte gjort ett piss.



I just keep dancing on my own

I just keep smiling beacus of you

Hej.

NU kan jag berätta om de där gerjorna jag skulle berätta en annan gån i förra inlägget. Jag var nämligen och köpte saker till min vän Lucas överraskings fest som vi hade igår. Vi köpte massa med ballonger och sen tacos och lite annat smått och gott. Sen igår så gick jag till Natalie vid halv fem och började blåsa upp ballonger. Vid lite över fem sen kom Alexandra, Marcus, Emma, Oskar och Victor. Vi började laga tacos och fixa lite mer. Sen så kom Lucas vid typ kvart över sex i tron om att han och Natalie skulle va och sen hoppade alla vi fram som galningar med sånadära tutor. Hahahha.

Sen åt vi eftersom alla typ hungrade ihjäl och så åt vi lite glass. Vi körde även Twister då Lucas och jag var i samma lag och vi körde 4 åt gången, måste även nämna att jag vann när jag körde ;). Sen pratde vi massa och sen körde vi en gång till då typ alla var med. Det slutade med att Lucas och jag var kvar sist och sen började alla äta chokladsås så då ville jag med ha. Tyvärr vred jag på huvudet när dom skulle ge mig den så jag fick i mitt hår, hela ansiktet och på min byxdress. Helt grym kväll helt enkelt med älskat folk♥


Habsurgaren Maximillan

Hej.

Idag har jag varit i skolan och hade fysik på morgonen, sen hade skulle jag ha haft idrott men vi fick ha svenska istället. Fast vi fick en längre rast så jag och några till drog till Oskar. Sen hade jag lunch och efter det so, jag satt och garvade åt Habsburgaren Maximillan typ hela lektionen.

Agnes: HABSBURGARE! FATTA VAD KUL!
Alexandra: Hahahha, tänk om det finns någom som hete Hamburg.
Chris: Alexandra det finns en stad som heter Hamburg.

Vilka bor i Hamburg? HAMGURGARNA.

Helt underbart, sen hade jag franska och sen slutade jag. Sen gjorde jag lite grejor efter skolan som jag kan berätta om någon annan gång. Nu ska jag snart sova ska bara plugga lite mer kemi.



Puss och God natt♥

Grymmare människor får man leta efter

Hej.

Idag har jag haft studiedag så jag vaknade lite sådär vanligt, sen chillade jag lite hemma och fixade iordning mig och vid halv fem lämnade jag huset till en konfirmations grej. Helt galet kul bussfärd in till stan där hela Norrköpings konfirmations grupper var. Sen när vi kom fram blev vi indelade i grupper och sen fick vi vita band som skulle vara synliga, en karta och lite ledtrådar.

Sen blev konfaledare och lite annat folk utskickade för att jaga oss och de hade ett rött band på oss. Om man blev fångad fick man gå till ett fängelse och sjunga sig ut. Så fort någon i min grupp såg någon med rött band började alla skrika och springa. Vi fick skäll av en vakt inne på domino just för detta. En gång mutade vi en av de som jagade oss med en tjugo och ett antal gåner sprang vi ifrån de som jagade oss påvägen till fängelset.

Mot slutet var det gudstjänst och vi sjöng lite och det blev prisutdelning. Mina vänner som inte lyckades så himmla bra fick ett öppnat kellogs paket som tröst pris. Sen tog vi bussen hem och garvade en hel del. När vi gick av bussen så kom världens bästa komentar:

Chaffören: Har ni tagit med er allt skräp?
Figge: Ja, Jennifer är här.

Helt underbart. Puss och god natt

Biffiga jag

Hej.

Idag har jag varit i skolan, lite halft små roliga lektioner och på lunchen var jag hos Oskar. Fick även tillbaka engelska och matteproven och det hade väl gått bra tycker jag. Skoldagen gick faktiskt mycket lätt eftersom vi har studiedag imorrn, alla svävade lite på moln så fort någon nämde morgondagen. Efter skolan sen frågade Marcus om jag och Angelicka kunde fälja med till gymet vilket vi gjorde. Vi tränade med lite fast mest satt vi på spinningcklarna och kollade in de svettiga pojkarna. Jag skulle pröva springbandet men gjorde misstaget och frågade Marcus hur man gjorde, han ökade takten hela tiden och jag stod där och skrek som en galning.

Sen drog jag hem och lagade mat och nu ska jag kolla på "Dumma mig" HELT UNDERBAR FILM!



Framtida Agnes ;)

GRATTIS !

Jag glömde ju helt totalt bort att det inte var en helt vanlig skol dag! Min kära vän Lucas fyllde ju år! :D Tusen grattis till honom. Han fick även en chips påse av mig som jag fick eftersom jag kom tre på en matte tävling.

Men nu är jeg hemma efter en teater lektion och jag har precis ätit pizza, ska kolla på ett Big Brother avsnitt eller något sådant.


I keep drowning in your eyes

Hejsan.

Nu tittar jag lite på tv innan jag drar iväg till teatern.

Har varit i skolan och haft det awesome som det brukar vara. Fast jag har haft både engelska och matteprov så allt har väl inte varit super kul. Jag tror i alla fall att det gick ganska hyfsat men den som lever får väl se. Efter skolan sen drog jag hem med alva och anna som skulle till deras konfirmation. Äsch jag har inte så mycket att säga så jag ska väl sluta skriva nu, PUSS



Göllig tjeja med manus

Dumma mig.

Hej.

Jag vaknade och smsade med mina amigos Alexanra och Lucas som jag skulle ha film kväll med. Jag fick tag på Lucas och vi bestämde att träffas innan och va så jag drog till honom och vi pratade och spelade cod. Sen fick vi tag på Alexandra ocg vi gick och möte henne vid konsum. När vi ändå var där gick vi in och köpte chips och choklad. Sen gick Lucas hem till sig för han skulle fixa lite grejor och Alexandra och jag gick till henne och valde ut lite filmer.

Sen fick jag ett telefonsamtal ifrån Lucas då han sa att han antagligen inte kunde för han skule få gäster men att han kunde träffas en liten stund innan så vi träffades en stund. TYvärr glömde vi bort tiden så Alexandra och jag missade bussen hem till mig så vi gick till mig och satte oss vid dator lite innan vi åt. Efter maten kollade vi världens gulligaste film som heter "Dumma mig". Vi spelade även "The game of life" innan Alexandra drog vilket var precis nyss och nu ska jag kolla om jag hittar något gammalt avsnitt av "Big Brother" och svulla chips.


Tick tack, jag vill sova i din säng i natt...

Gick precis och la mig i sängen för att kolla på lite Big brother avsnitt innan jag somnar och jag la mig på min väckarklocka. Nu undrar jag varför jag har lagt den i sängen eller om den hoppat dit själv och vill sova skavfötter med mig i natt. Vågar inte riktigt somna nu.




"Snälla släpp mig!"

Hej.

Idag är det fredag och jag har haft NO hela dagen typ, jag bytte ifrån musik och hemkunkap till fysik, teknik och kemi. Och sen var jag supper trött hela dagen sså jag har inte varit fullt vid medvetandet hela tiden, gick omkring och var lite smålullig hela tiden, fnittrade typ hela dagen. Men den när jag kom hem somnade jag direkt i soffan och sen åkte mamma och jag upp till konsum och köpte mysmat och sen åt vi famför tv:n och myste.

Sen kollade jag på "Skönheten och Odjuret", jätte gullig film. Älskar den lilla kaffekoppen, han som jämt måste gå och lägga sig i skåpet och i slutet när han blivit människa frågar sin mamm om han slipper sova i skåpet. JÄTTE GULLIG! Sen är det lite små kul när  Odjuret håller den elaka killen över ett stup och den elaka killen skriker: "SNÄLLA SLÄPP MIG BARA, LÅT MIG LEVA!" Min natthumor är sämst.

Nu kollar jag på "Svensexan 2" och ska snart sova.

RSS 2.0