Grebesta here I come :)

Hejsan tänkte bara säga att jag åker till Grebesta imorrn på morgonen så jag kommer inte blogg förns jag kommer hem på onsdag-torsag-fredag vet inte riktigt än.

Men ja jag lär ju se när, men nu ska jag dra och packa :)

Midsommar

Nu kommer det förhoppningsvis efterlängtade midsommar inlägget...



Jag vaknade tidigt vid si sådär klockan 9 och tog en lååång dusch innan jag tog på mig lite mjukis kläder och började städa mitt rum och vardagsrummet, sen så hämtade jag lite blad till våran lilla midsommar stågn och plötsligt kom det en ekorre med hicka. Ja ni kanske inte tror mej men den här gången så är det sant, det lät i alla fall som den hicka. Men jag döpte ekorren till Kurre och pratde lite med den och den satt på sin gren ch lyssnade typ eller vad man ska säga. Men sen hämtade jag lite bröd och då var den borta.


Sen forsatte jag med midsomamr stången och så kom Kalle och hans familj och Kalle och jag spelade bubble trubble. Sen åt vi lite mat och så och sen badade vi lite i poolen och så kollade vi på Scream 3. Sen så hände inte så mycket mer :)


Glass :D

NU drar jag och Kalle och köper glass, jag skriver ett inlägg om midsommar lite senare idag tror jag. Men nu måste jag dra, har ju itne provat alla halvars glass sorter än ;)


STÄDA! -.-

Usch nu har jag inte skrivitpå länge men det har hämt mycket som jag berättar om någon annan gång, men imorrn är det midsommar afton. Och nu ska jag gå och städa. Önska mig lycka till ;)

Agnesgurkan firar 1årsdag :D

Hejsan tänkte bara meddela att just idag så har jag haft min blogg i ett år :D Lite sjukt hur fort ett år går känns som jag började blogga på den här blggen förra veckan, men när jag kllar tillbaka på hur jag skrev då och hur jag skriver nu märker jag skillnaden.

Men ja ett grattis på1 års dagen eller vad man ska säga :D

En lite fixad bild på mig;)

Haha första bilden som ja la ut i ett inlägg :D

Va med bästavän♥

God morgon

Eller ja morgon och morgon, klockan är ju typ 12 men just nu sitter jag och äter frukost. Lite sådär smått seg på morgonen. Men ialla fall så ska jag hoppa på cykeln och möta bästavän, sen så ska vi cykla hit och jag vet inte riktigt vad som händer sen men jag lär ju märka.



Älskade bästavän♥


En rosa mini laptop :D

Hellu världen!

Nu sitter jag här vid JUlias mina laptop med en sims spelade Julia och Emelie brevid mig. VI har byggt en familj och håller på att bygga hus, vilket tar ca trehundra år ;) Idag så vakande jag och åt frukost och lunch innan jag drog ut i spöregnet och hämtade upp Emelie, vid det laget var jag dyngsur och blev ännu blötare innan jag till slut kom in i värmen hos Julia.

Efter en stunds kramande såa satte vi oss och spelade sims och om ett tag så ska vi nog gå ut och ta ett dop i Julias 20 grader varma pool :D


Kankse inte direkt väder för att sola

Haha vaknade idag av att pappa kom in och sa att han och mamma skulle åka iväg så jag gick upp och så fick jag reda på att Molly hade blivit biten i örat så jag gick ner och kollade på henne ch gosade lite med henne. Sen gick jag uppoch åt frukost, jordgubbsfil och flingor för er som är intresserade.

Sen så tog jag på mig bikini och tänkte gå ut och sola men när jag kom ut hade solen gått i moln och den såg ut som den skulle stanna där ett bra tag. Så jag sprang in i tältet vi ahr på tmten och la mig där och läste och smsade lite. Sen gick jag över till Hamocken och då kom Molly och la sig vid mig. Ska jag vara helt ärlig tror jag att jag somnade ett tag där. Men sen så kom mamma och pappa hem så jag hjälpte dom lite med maten (jag satt och kollade på). Sen efter maten så satte jag mig vid datorn innan jag gick upp till tv:n där mamma och pappa satt och kollade på Bröllopet med stort B. Men var det bara jag som tyckte det var lite för mycket prat om diadem och vart alla skulle sitta? Men sen så kom min moster och morbror och vi grillade lite och åt tårta.

Men för ett tag sedan så åkte dom hem och jag ska nog spela lite spel och chatta med anna och bästavän :)

Old headers

HAha hittade lite gamla headers,  ni som följt min blogg länge kanske känner igen några ^^





Haha ja den sista är ju den jag har nu men jag lär väl bytta om ett tag ;)


Släktkalas och stressigt värre

Oj kom på att min blogg inte har varit sådär super uppdaterad senaste veckan, men men det är sommar och jag orkar ine sitta inne och mögla hela tiden ;)

Men nu kommer veckan lite kort fattat:

Måndag: Var jag med Alle och vi bara låg oc pratade och kollade på film, riktigt mysigt :) På vägen hem möte jag alva och vi beslutade att sova över hos mig lite sådär spontant.

Tisdag: Jag var med alva och vi gick ner till boda och köpte glass. PÅ kvällen så sov jag i ett tält på våran tomt.

Onsdag: jag solade vid poolen och så ringde alva och frågade om jag ville hänga med ill böka med henne och Lisa. Såklart så hängde jag på och vi hade riktigt roligt vid böka och så åkte vi hem till Lisa och grillade flintastek och marsmallows.

Igår/ torsdag: Jag var borta på morgonen och se pkte jag hem och hälsade på min gammelmormor och kusin. Sen åkte jag till alva och firade hennes mamma. Riktigt mysigt med grillning och jordgubbar :) PÅ kvällen kollade vi på Tjocktjuven och sen sov jag över där.

Idag så vaknade vi och åkte till mig och hämtade lite grejer till Claes och sen åkte alva till sig och jag hem och träffade min faster. Och sen satte jag mig här :)



Oh my good it´s RAGNAR SVENSSON :O

Okej, jag är inte bra på att paddla...

Idag så vaknade jag vid 9 och så gjordejag mig i ordning och så skjusade pappa mig till Alle och så fortsatte han upp och slängde skräp.

Hos Alle så lånade jag lite mascara och så, sen så kom pappa och skjusade oss Stavsjö.

Sen i Stavsjö så gick vi till Ante där han och Gurra var och så pratade vi lite innan vi bytte om till badkläder och gick till en sjö som ligger brevid där Ante bor typ. Haha det var skit kallt i vattnet men men. Jag hoppade till och med från hoppberget, lite sådär små stolt över det. Sen så gick vi till Ante och kollade på Screm 3, haha jag diggar mördaren som jämt snubblar och så ^^

Sen så gick vi och badade lite till och paddlade kanot, sen så hamnade jag sälv i den och åkte ut men kunde inte ta mig in igen eftersom en paddel gick sönder och jag inte kan paddla^^. Men Gurra och Ante simamde ut och fick in oss till torra land.  Haha sen pratade jag lite med Alle och så gick vi hem till ANte och drack Cola och åt bullar.

Men sen så spelade ANtes bror ett tv-spel så vi kollade på det och sen åkte Gurra hem och typ någon kvart efter så åkte jag hem.

På vägen hem pratade jag med bästavän i telefonen ända tills ag kom hem och skulle äta. Vi ska sova över på torsdag så jag jag längtar tills då, alltid lika roligt att vara med bästavän. Men efter maten så satte jag mig här och nu chattar jag med Kalle :)




Lite små gamal bild ;)


Nej dags att ta sig i kragen :)

Hejsan hallå.

Nu ska jag försöka skärpa mig och blogga lite mer, senaste inlägget var ju för typ 1 vecka sen, inte bra. Men min datorn är fortfarande seg och jag sak lämna in den inom en snar framtid.

Idag är det söndag och jag har sommarlov, okej jag fick sommarlov för typ 3 dagar sen men men bättre sent än aldrig :) Men idag så vaknade jag runt 1o-11 och åt frukost med my familia, sen så tog jag en dusch och ringde och pratade med bästavän som förhoppningsvis ska med på en musikgrej i sommar. Sen så ska vi till Grönan och bada men men.
Sen åkte jag in på ett dop med mina föräldrar och vi var kvar på en dopfest eller vad man ska säga. VId 5 åkte vi hem och sen när klockan var halv 6 släpptes jag av vid konsum och gick till Alle.

Hos Alle var Ante och Gurra och vi kollade färdigt på Scream, haha himla mycket blod i den filmen. Men sen så pratade vi en del innan dom avr tvugna att åka hem till Ante. Jag och Alle var kvar och pratade om lite allt möjligt och så hade vi kittelkrig ochskickade lite BRÖD-sms till varandra. Haha lite internt skämt som är för jobbigt för att förklara.

Sen vid halv 9 gick jag hem oh då pratdae jag lite med bästavän via telefon, och sen så pratde jag med Ante och Gurra lite.

Väl hemma så åt ja lite och satte mig här och kollade på Bella&Tyra show och snart så ska jag nog gå och lägga mig, lite små trött.


Dom gröna trollen o_O ( bild i repris )


Haha oj det blev inte riktigt så

Ja som sagt det blev inte en bloggpaus eftersom jag just nu sitter på Emelies dator och bloggar. Föresten så pratade jag men en om min dator och han sa att jag ska spara lite och sen så ska jag lämna in den där jag köpte den så ska dom rensa den och så.

Men idag är det måndag och jag har sommarlov om 3 dagar ! Jag längtar verkligen men idag så har jag varit i skolan och det väldigt mycket flum med mina kära vänner. Haha men sen efter skolan så cyklade jag, Elin Alexandra, Julia och Emelie hem till Emelie. Tyvärr skulle Alexandra hem klockan 4 för hon skulle iväg och det tog sån tid för oss att åka hem så vi hann bara till där hon skulle svänga av innan hon skulle hem.

Men sen så cyklade vi hem till Emelie och rostade lite mackor och sen har vi inte gjort så mycket. Just nu sitter dom andra tre och lyssnar på mycket dålig musik enligt mig, haha bara jag som har bra musik smak ^^ Haha nae men nu ska jag nog gå bort till dom och vara lite social med dom. Fast jag vet inte om jag orkar dom sitter typ hela 5 steg bort ;)

Bloggpaus

Ja rubiken säger väl allt, jag bloggar när jag får min datorn :)

Ingen datorn -.-

Hejsan

Just nu har jag tagit över mammas dator eftersom hon inte är hemma ^^ Men eftersom jag inte har någon dator för den är inlämnad ust nu så kommer jag inte kunna blogga på ett tag : / Fast någon gång i bland kan jag nog sno mammas men den kommer nog inte ett eller flera inlägg om dagen.

Men idag så är det torsdag och jag vaknade runt kanske typ 7 och sen tog jag en dusch innan jag fixade lite och hämtade upp Anna och så cyklade vi tillsamans till skolan.
I skolan så hade jag först engelska och jag pratade en del med Linn och vi lämnade in våra böcker. Sen hade vi franska och vi fick lämna in våra böcker där med och så pratade vi lite om allt möjligt.

Sen så hade vi jätte lång rast ch då gick jag och Alle till Caféet och pratade lite med Gurra och Ante. Men sen gick jag och Alle till ängen fär eftersom vi är kamratstöjdare så fick vi lite fika ch vi satt och pratade om lite grejer och hur terminen har varit och så.
Sen hade vi teknik och hade en tävling. Man skulle försöka dra en grej runt en el grej så att en lampa inte skulle börja lysa eller hur jag ska förklara. Haha alla kom typ halva sen så kom jag en millimeter för jag skaka till. Haha men Alle vann och så fick hon en godis påse och efetrsom hon är skit snäll så delade hon ut den till alla eftersom hon inte ville ha.

Sen hade vi lunch och sen kemi då vi satt ute i solan och pratade lite om allt möjligt och sen had ejag extra idrott.
Fast jag kastade lite frisbee eftersom jag hade glömt kläder och sp snakckade jag med Nathalie och Jonna. Sen slutade vi och Anna och jag cyklade hem. Sen så kom min kusin och vi åt glass och nu sitter jag här och sak strax städa.


Fritidsgården och muppad datorn

Hejsan hallå i stugan

Eftersom min dator laggar lite sådär hela tiden så kan jag nästan inte gå in på Internet. Därför kommer jag inte blogga så mycket. Men just nu sitter jag nere på Fritids gården med mina kära vänner. Haha men om ni går in på Alexandras blogg så får ni se en videoblogg på mig där jag är en pirat.

Men idag ska jag vara med Alle och vi ska kolla på en film vi och några fler gjorde för ett år sen. Haha sen om min dator funkar ska vi spela sims ^^ Men nu ska vi gå ut och sola lite tror jag . Och så skulle jag hälsa att Ante är bäst men eftersom jag inte vill ljuga så kan jag tyvärr inte skriva det ^^

RSS 2.0