Början av novellen

Vinden tog tag i hennes korp svarta hår och gjorde så att lockar ilsket piskade hennes högra kind, hon kände regnet falla ner i små droppar på hennes kind och hur vågorna nedanför  slogs emot stenarna  som låg dom tio metrarna nedanför henne. Ett steg till och hon skulle få känns suset i magen  någon sekund innan vågorna svepte tag i hennes kropp och krossade den mot stenarna. Sedan skulle hon aldrig mera behöva tänkte på det fruktansvärda aldrig mer…

Väckarklockan väckte Sara ur hennes dröm och hon motstådd impulsen att kasta den i vägen men när hon såg på klockan att hon började skolan om en halvtimme kom hon på bättre tankar. Hon rusade upp ur sängen och tog en fem minuters dusch innan och kastade på sig kläderna och drog en borste genom det korp svarta håret och sedan lämnade huset med en prickig korv macka i hand för att hinna med skolbussen. Men som vanligt hann hon komma på den i sista stund innan det hann åka iväg. Hon hatade verkligen att åka skolbuss, ingen att sitta bredvid, ingen att prata med och farmför allt igen som försvarade henne när Malin kom med sina kommentarer om hennes kläder, personlighet, uttal ja allt möjligt, en gång hade hon stört sig på att Sara andades för högt när hon hade kastat sina tunga skolböcker i magen på henne. Ja man kan ju säga att Sara hatade Malin och att alla andra beundrade Malin och följde hennes exempel gjorde ju inte saken bättre.


Mr Bean= Mr Böna

Haha bar jag som känner mig grymt smart så fort jag kommer på mågot litet somt yp alla andra redan tänkte på? Men men nyss kom jag i alla fall på att Mr Bean heter Mr Böna på svenska, vet inte om någon förutom mig har tänkt på det men men.

Idag så är det tisdag och jag va i skolan och vi gjorde inte så himla mycket roligt förutom att spela brännboll på linvskunskapen, haha vi kärde på riktigt som Alexandra jämt säger och nu har hon smittat av det på mig. Men efter skolan så fäljde Alexandra med mig hem och vi kollade lite på Superprinsen, haha och sedan spelade vi sims. Jag älskar att spela sims med kompisar för då är det som att man planerar mer eller vad man ska säga.

Men vid halv 7 så skulle hon hem så jag följde henne hem till henne men fortsatte sedan upp till Alva och så följde hon mig till konsum. På konsum köpte jag lite grejer tills imorrne ftersom vi ska va i Boda hela dan. Men när alla grejer var köpta cyklade vi omkring ett litet tag till innan jag cyklade hem och satte mig här. Och nu ska kjag nog skriva lite mer på en novell jag håller på med i nästa inlägg kommer en liten bit ur början ^^

 Mitt låååång hår
 Mitt korta hår

Haha parodi på New Moon


Natt inlägg

Hejsan,

Nu klockan typ 12 och jag kan verkligen inte sova, det går bara inte. Usch det är jätt jobbigt eftersom jag är trött, men i alla fall, eftersom jag inte kan sova så tänkte jag skriva ett inlägg istället ovh kolla om det gör mig sömning.

Idag så vaknade jag vid 10-11 ovanligt tidigt för att vara en lördags morgon jag brukar inte vara riktigt vaken för än vid 12 typ. Men i alla fall så gick jag ner och åt lite frukost innan jag webbade lite med alva och skickade en film som jag hade gjort på ÄlskaMers hemsida . Haha grymt bra var den pröva ni också, såg på Fokis blogg att hon hade fått en sådan och var tvungen att testa. Men efter ett tag tog jag en dusch och sedan gick jag ner till min mormor och hjälpte henne lite innan jag kastade mig på cykeln och cyklade så fort jag kunde till alva. När jag väll kom dit så satte vi oss på våra cyklar och fortsatte vi upp till konsum där vi efter mycket letande hittade Philadelphia ost och lite annat smått och gott som vi satte i cykelkorgen och sedan fortsatte vi våran färd hem till mig.

Väll hemma började vi baka lite cupcakes och när dom var färdiga och smakade på satte vi oss vid min dator och spelade lite sim. Asså jag vet inte men sims är ett utav dom roligaste dataspelen jag vet. Men ialla fall så var alva tvugen att cykla hem så jag följde henne en bit inna n jag åkte hem och badade lite i vedtunnan med min familj. Och nu sitter jag här och har problem med att somna ^^ Haha men men god natt 

Renovering och födelsedag

Hellu det var ett tag sdan men det har blivit så mycket på senaste tiden, vi håller på och renoverar och min bror har fyllt och sånt. Men ialla fall...

Idag så är de fredag och helg^^ Jag älskar verkligen helger, men kan bara sova eller vara med kompisar. Men i alla fall idag så var jag i skolan och då hände det inte så mycket men efter skolan cyklade jag hem och satte mig och webbade lite med alva♥ innan pappa kom hem och vi började städa. JAG HATAR ATT STÄDA -.- det är så jobbigt. Men när allt städande var klart så gick jag ner rn sväng och sedan satte jag mig här.

Men ikväll så kommer min moster,morbror,min kusin och min mormor för att fira min brorsa och vi sak bada tunna,äta pizza och tårta. Så något mer bloggande ikväll tror jag inte det blir men vi får se när det kommer ett till inlägg :)


Dubbel filt och dag på stan med mamma och pappa ♥

Hejsan halloj i stugan, vet inte riktigt vart det kom ifrån men jag var bara tvungen att skriva det.  Men idag så var jag i skolan och det hände inget speciellet men efter skolan satte jag mig på cykeln och cyklad hem och webbade ett tag med alva innan mamma kom och hämtade upp mig.

Efter ett tag kom vi fram till stan och efter att vi hade köpt lite presenter till min bror hittade vi pappa och vi gick i lite fler affärer innan vi åkte hem. Väll hemma tog jag en låång dusch och när jag kom ut luktade jag avokado och smultron^^

Men efter den låånga duschen satte jag mig hör och webbade lite mer med alva och nyss fick jag damp på min antenn eller hur det nu än stavas och det såg ut lite såhär:



Efter först annfallet åkte botten plattan av -.-



Efter andra åkte själva antennen av -.-




Men bra som jag är kunde jag sätta ihop den igen efter typ 5 min ^^

Men nu sak jag fortsätta titta på The Good Wife och webba lite mer med alva


Rullstols basket

Heejsan

Idag så hade vi idrotts dag och fick pröva på handikapps idrotter. det var typ en handikapps förening som var och hälsade på och så var vi indelade i olika grupper, min grupp fick börja med rullstols basket. Asså det var skit svårt och alla välte typ hela tiden, så mycket skratt kan man ju säga att det blev.  Men eftersom jag är bra så välte jag igen gång men jag var nära ett flertal gånger. Men efter att vi hade spelat ett par matcher så gick vi upp och hade lunch innan min grupp fick lyssna lite på en kille som var handikappad och hur hans liv var och så såg vi en film om handikapp sporter.

 Asså dom är sjukt duktiga, jag skulle till expempel aldrig kunna simma utan mina ben, eller spela golf med bara en arm. Sedan så var det några utveklings störda som spelade fotboll och jag vet inte men jag tycker att dom är så gulliga på något vis.

Men efter filmen och allt det så fick vi gå tillbaka till gympa salen men nu köra Goalball, eller vad det nu än heter. Jag vet inte om alla vet vad det är men sök på google så hittar ni säkert en förklaring, själv suger jag på att förklara. men  Men eftersom det var handikapp idrott så fick vi ha på oss glasögon som gjorde att vi inte såg något. Och i bollen var det en pingla så att man kunde lyssna efter den så man visste vart den var. Det var skit svårt men efter ett tag så gick det bättre och sedan när man låg där på toppen slutade vi och jag gick och bytte om. Och efter att jag hade sagt hej då till alla gick jag och anna hem, eller ja vi stannade för jag hittade en ballong i min ficka och så blåste vi upp den och släppte den i bäcken ^^.

 Men när jag väll kom hem gick jag till min mormor och åt lite tekakor och efter ett tag somnade jag och vaknade inte förren jag skulle upp och äta mat. Och när jag hade gjort det satte jag mig här och webbade lite med alva och snart ska jag nog spela lite sims ^^


Haha, så här kan det gå när man är trött


Stressigt värre

Hejsan det var ett tag sedan jag skrev men förhoppningsvis blir det ändring på det nu när först skloveckan är över. På tal om första skolveckan så kommer jag antagligen berätt lite kort om den i något annat inlääg inom en snar framtid men just nu får ni nöja er med ett inlägg om dagen

Först så vaknade jag och var skit trött eftersom jag hade varit så smart och suttit och kollat på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" usch den var jätte läskig och sen blir det inte bättre att man sitter helt själv i mörkret. Men efter att jag hade vaknat satte jag mig vid datorn och chattade lite med alva och vi bestämmde att hon skulle komma hit och att vi skulle ut och fota lite. Så när jag var nyduschat och påklädd kastade jag mig på cykeln och mötte alva och efter att vi hade stannat till hos mig satte vi oss på cyklarna igen och cyklade ner till bryggan där det var skit kallt men ändå så var vi kvar ett tag och tog en hel del kort




Men när vi näsan hade förfrusit pågrund utav blåsten cyklade vi hem och åt lite mat innan vi bakade lite chokladbollar, jag ahde polkastössel på mina vilket inte blev helt lyckat men alvas med koskos på blev i alla fall bra^^ Men när vi bakat färdigt tog vi dom i en burk och så cyklade vi upp till dansbanan och satt där och fikade lite.



Min till vänster och alvas till höger

Men när vi hade fikat färdigt åkte vi hem till mig och nördade lit sims och sedan efter att jag ahde följt alva hem åt jag lite mat innan jag satte mig här och nu så ska jag snart och bada lite tunna:)

Härligt att kramas

Hejsan idag så var det ju först skoldagen och även om att jag varr tvungen att gå upp tidigt så var det värt det när jag fick krama alla mina vänner som jag inte sett på en vecka. Och så var det ju lite extra att krama Alexandra som jag inte kramat på två veckor eftersom hon var sjuk veckan innan påsklovet.

Men när allt kramande var överstökat så hade vi K-tid fast jag fick gå ut ett tag och prata med min mormor som ringde mig men mensedan på matten så jobbade vi vidare och så pratade vi en del samma sak var det på engelskan fast då läste vi Forrest Gump. Sedan när vi läst färdigt så åt jag lite köttbullar i gott sällskap och sedan på biologin fortsatte vi med ryggradsösa djur, inte det mest spännande men men. Efter jag skrivit lite om tagghudingar och blötdjur så hade vi genom gång på svenskan och sedan så gick vi en promenad och kollade på en film om vatten vett.

När vi kollat färdigt så slutade vi och jag började gå mot Julia med Elin , Alexandra och ja Julia såklart. Men sedan så släppte vi av ALexandra vid henne och vi andra fortsatte mot Julias hus. När vi hade nått varat mål så åt vi lit innan jag snodde en bikintopp och Julia och jag hade vatten krig med såna här typ vatten sprutor. Haha jag blev jätte blöt men efter att jag torkat lite så hämtade mamma mig och när jag väll kom hem åt jag lite mat och sedan satte jag mig här.

Och just nu äter jag lite ostbågar och nu ska jag bara borsta tänderna innan jag ska gå och lägga mig, men ja jag skriver nog ett inlägg imorrn eller då vi får se

Promenad med mormor och bad i tunna

Heejsan idag var det inte en lika seg morgon som igår utan jag vaknade vid 10 och då gick jag upp och åt frukost. Sedans å ringde mormor på och frågade mig om jag ville med och gå ut och gå en sväng, efter att jag tackat jag och gjort i ordning mig lite så påbörjade vi våran vandring. När vi kom till båthamms bryggan eller vad det nu än heter så tog jag lite kort och så tog mormor några på mig:









Men efter att vi hade gått i någon timma så gick vi hemmåt och mormor berättade om hur hon och morfar träffades, jag älskar sånna historier och det var jätte mysigt att gå med henne och bara prata om allt möjligt. Men efter ett tag kom vi hem och jag bytte snabbt som blixten om till mina badkläder och så tog hag ett dopp i våran tunna ända fram tills vi skulle äta lunch.

 Men när jag hade ätit lunch så återgick jag till badandet och när jag tröttnat på det satte jag mig här och sedan så kollade jag nyss färdigt på 4 delen av Millenium, asså jag älska verkligen den serien. Men nyss gick jag ner och tog en kräftmacka, ja en kräftmacka och inte en räckmacka tycker kräftor smakar godare men räckor funkar också, men nu ska jag ladda inför morgondagen och gå och lägg mig tidigt så jag hinner blir människa innan klockan 9 i alla fall^^ Ja jag får se hur det går. Men när jag ändå bloggar så tänkte jag bara at ni kanske skulle vilja kolla in den nya designen som jag gjort på min testblogg och sedan så undrar jag fortfarande över om jag ska ha en frågestund eller inte, men men vi får se när det kommer ett till inlägg :)


Seg morgon

Hejsan

Idag har det varit världens segaste morgon, jag vaknade nog vid 10-11 utav att min familj undrade om jag ville med till stan vilket jag inte ville eftersom jag nyss hade vaknat. Men efter att jag sommnat minst 4 gånger så stratade jag min laptop och börjad kolla lite på gamla ''Så ska det låta'' klipp på svt play men när klockan blev 12 så gjorde jag lite frukost och sedan så kollade jag på ''Jakten på Julia'' klipp på svt play. Sedan så har jag bara suttit och kollat på det med endast avbrott när jag åt lunch. Men snart ska jag väll lägga ifrån mig datorn och göra något annat.

Men när jag ända skriver ett inlägg så tänkte jag fråga er om ni skulle vilja att jag hade en frågestund på min blogg. Tänkte att ni kanske har lite frågor som ni vill ha svar på eller något sånt, ni kan ju skriva vad ni tycker om det i en komentar eller något liknande. Men men jag bloggar nog mer ikväll.

 Haha en liten bild på mig när jag skulle föreställa Ragnar Svensson om jag inte minns fel ^^ 


Ändrade planer

Heejsan igår blev det lite ändrade planer för istället för att bada tunna så åkte vi till Åtvid för att min kusin som bor i typ Norrland var där och firade sin födelsedag, eftersom vi inte ser henne så ofta så blev det mycket prat om vad som hänt och så. När vi hade ätit lite mat så kom min kusins barn och frågade om jag ville läsa lite  för dom så det gjode jag tills det var bullar,chokladbollar och tårta till fika, jag älskar verkligen min fasters tårta, det är jämt typ maräng och jordgubbar^^ Men jag tog en bulle och en chokladboll också eller ja en chokladboll min såg mera ut som den hade hoppat ner från ett hus och blivit platt som en pannkaka. Hihi den var jätte gullig och så var det ju min kusins barn som hade gjort den ^^.

Men när klockan började närma sig 11-12 så satte vi oss i bilen och sedan är jag kom hem så satte jag mig med min laptop i sängen och chattade med mina vänner till typ klockan 2-3. Men sedan efter att jag kollat på alla avsnitten av superprinsen ( om ni ville se det klicka på länken och sök på Superprinsen) så somnade jag.


Good morning sunshine ^^

God morgon nu är klockan typ 11 och jag är jätte trött, vi vaknade vid typ halv 10 och  jag tror att jag somnade om åtminsstonde 3-4 gånger. Men efter att jag hade vaknat på riktigt så satte vi på tv:n och kollade på något program där man ringer in och ska svara rätt och vinner pengar. Det var 35 stycken som hade get fel svar när vi bytte över till Smalville, haha .

 Efter att jag hade tröttnatpå att kolla på Smalville och sängt av tv:n så tror jag att jag sommnade om lite till. Men när jag vaknade igen så tog jag fram datorn och satte mig och kollade facebook och snart ska väll alva och jag lämna våra datorer och göra lite frukost, förhoppnings vis pannkakor men vi får väll se ^^ Men nu ska jag ialla fall bara kolla på lite bloggar innan jag går ner ooch börjar med frukosten. Blir nog ett inlägg ikväll efter att jag har badat lite tunna igen :)

  Haha en liten morgon bild bjuder jag på ;)


Badhuset med bästavän♥

Hejsan

Idag så vaknade jag vid 8 snåret eftersom att alva ringde och väckte mig då, sedan när jag var påklädd så gick jag ut och pratade lite med mina föräldrar. Sedan så har vi en byggställning utan för vårat hus eftersom vi bygger tak kupor och jag fick världens lust att klättra upp i den så det gjorde jag och så fick pappa ta ett kort ^^



Haha sedan så gick jag till bussen och helt plötsligt så gick alva och jag av spårvagnen och mot badhuset. Efter att vi byt om och duschat så badade  vi ett tag och duktiga jag klarade av klättervägen (igen^^) Men när vi hade fikat lite och dansat till musiken som var till vatten gympan simmade vi lite till innan vi satte oss i bubbelpoolen. När vi bubblat ett tag gav vi oss ivägg till duscharna och sedan så satte jag mig i bastun. Men när jag bastat färdigt och alva blåst färdigt håret gick vi ut och började gå mot spårvagnen.

Men efter att vi kollat lite på listan över tider bestämmde vi oss för att gå, men eftersom min hälsena eller vad det var helt flipppat ut så var ded med möda som jag tog mig fram dom 3 kvarteren till den efterlängtade Mc´donalds.

Sedan så sprang vi därifrån med hamburgare i magen i tron om att bussen skulle gå om en kvart. När vi sedan kom dit så såg vi att det var en halvtimme kvar så vi satte oss och spelade in lite filmer och tog lite kort som kanske kommer i ett annat inlägg. Men sedan så hämtade vi alvas grejer om med nöd och näppe tog vi oss till mig. Sedan efter att vi suttit och nördat med varsinna laptopar i våra knän så gick vi ut och badade i våran badtunna i en timme innan vi gick in och satte oss här Och just nu kollar vi på scrubs och snart ska vi och gå och lägga oss.

Farmor♥

Folk kanske tror att man inte kan sakna någon man aldrig träffat men jag vet att det går för jag är en utav dom som gör det.  Jag vet att du var en underbar person inte perfekt för det är ju ingen men älskad det var du och det måste ju ha funnits skäl till varför. Jag önskar verkligen att jag fått träffa dig men livet ville något annat men jag vet att du finns i både våra tankar och hjärtan. Jag kan ibland sitta och fundera hur det skulle ha varit om inte just du fått cancer, kanske skulle du sitta bredvid farfar när han löste korsord och sticka eller kanske inte. Men jag är säker på att du skulle älska och bli älskad utav dom omkring dig.   Det finns många bilder på dig och saker du gjort som påminner mig om dig, som dockan som du gjort den kramar jag varenda gång jag är hos farfar och den röda pallen är i mitt rum så jag kan kolla på den och tänka på dig när jag vill. Jag hoppas att du har det bra där du är och att vi någon gång äntligen ses och att jag kan krama dig istället för dockan…

                                                                                                        

Till Farmor som alltid finns i mitt hjärta




Inget stoppar oss nu!

Haha jag och min mamma satt och lyssnade på den här låten i bilen och nu sitter den i hjärnan, haha värsta dansbands låten enligt mig men den är jätte gullig tycker jag ^^


Badhuset

Hellu

Idag så vaknade jag väldigt tidigt utav att min kusin kom och sa upp och hoppa med dej och då är det inte så mycket mer att göra än att gå upp. Sedan när klockan var 10 åkte jag till badhuset och tog med mig min kusin,min mamma och min mormor. Efter att vi hade bytt om så badade jag med min kusin i barnpoolen ett tag innan jag och och simmade lite motions sim Efter att jag simmat ett par längder fikade vi  på sockerkakan som JAG och min kusin hade bakat. Haha och när jag sedan plaskat omkring lite till i barnpolen ville min kusin ut i den stora så då badade vi lite där och så klättrade jag på klätterväggen och klarade hela lite sådär stolt är jag över det .

Men sedan när vi badat färdigt åkte vi till maxi där vi åt kinamat och så hämtade min moster min kusin och mamma och jag kollade efter en vårjacka till mig. Vi hittade en skit snygg svart som jag köpte och så köpte jag strumpor, två sjalar och en skit gullig kofta, förut tycket jag inte om koftor men nu vill jag bara ha fler och fler. Men jag var ju på väg att glöma att jag köpte en ny spargris. Min förra gick sönder när jag var fullt upptagen med att prata med Alexandra på telefon så jag inte märkte att jag hade ner den på golvet.  Min gamla när den låg i bitar : /
 Min nya som det står Krisgris på :)


Men när jag hade handlat färdigt så åkte vi hem och jag satt emig och webbade med alva och ikväll så ska jag sitta ute och kolla på tv med min familj , jag brukar jämt sitta här inne själv och kolla på det jag vill kolla på men  ikväll ska jag ut och mysa med familjen. Men det kanske blir ett inlägg imorrn efter att jag och bästavän har varit i badhuset men vi får se :)




Dålig uppdatering...

Förlår för min dåliga uppdatering men förra inlägget blev så långt att jag har varit tvungen att vila fingrarna efter den stora ansträgningen ^^

Men igår måndags så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, hade mest egen slapp dag och låg och sov  ända tills eftermiddagen, asså jag vänder bokstavligt upp och ner på dygnet nu när det är lov jag är skit pigg på natten men jätte trött på morgonen. Men men sedan när klockan blev 4 började jag att duka och sedan vid halv 6 kom Westerbergs och vi åt lite mat. Efter maten så satte jag mig med ett par stycken till och spelade Bilspel på Playstation 3, haha jag är väldigt stolt över att jag vann ett par gånger. Men när vi tröttnat på det satte jag mig framför Legally Blond, asså jag älskar verkligen den filmen. Haha men jag har ju lite sådär bra humor.

När filmen var slut satte jag mig och chattade och helt plötsligt så var det kolsvart omkring mig och när jag konstaterat att hela min familj gått och lagt mig dröjde det inte så himmla länge innan jag följde deras fotspår.

Idag så vaknade jag betydligt tidigare än jag hade hoppats på eftersom vi ska göra tak kupor i mitt och min brors rum så ett par hantverkare var här vid klockan 7 och började riva och såga i min brors rum. Men men sådant får man stå ut med. Efter att jag hade klätt på mig och duschat så pkte jag och min mamma och hämtade min gull kusin på dagis och tog med henne hem. Sedan efter att ha lekt bakat och massa annat med henne var det dags att hon skulle gå och lägga sig och nu kom jag precis ifrån tv soffan och chattar med Ante. Men snart ska jag gå och lägga mig för jag ska in till badhuset med min kusin och mamma och kanske mormor ganska tidigt imorrn.

GOD NATT


Hemma igen

Hejsan nu är jag hemma igen och tänkte att jag kanske ska börja skriva på bloggen igen, men jag lovar inget. Men eftersom det är PÅSKLOV så blir det nog lite fler blogginlägg än vanligt. Men ialla fall, Jag har ju varit i Åtvid nu själva påskhelgen så ni kanske undrar hur det var där och vad vi gjorde och eftersom jag har mina snälla stunder ska ni få reda på det också...

Fredag

I fredags så vaknade jag ganska tidiggt och hjälpte till  i trädgården och bar ved, jag vet att det låter otroligt att jag inte lämmnade allt jobb åt min familj men ja som sagt jag har mina stunder. När det var färdigt tog jeg en låååång dusch innan mina gulliga kusin som var utklädd till påskärring kom, hon hade också sina föräldrar med sig och vi gav varandra lite påskägg innan vi satte oss och åt lite mat. Efter maten och den GODA chokladmoussen som då mästerkocken MOI ( jag på franska för dom som inte visste det) har gjort så tog jag med mig min bror och kusin och letatde påskägg hos min mormor. När vi sedan kom upp ett påskägg rikare alla 3 så började jag packa och helt plötsligt hade min kusin och hennes föräldrar åkt hem och jag satt i en bil på väg till Åtvid.

När vi väll kom fram så åkte vi till min faster där vi åt lite och helt enkelt umgicks, när klockan började närma sig ganska sent så tog min farfar med sig Nils och mig till sig och vi pratde lite innan vi gick och la oss. Jag som sover i farfars sovrum satte på tv:n och kollade på slutet utav Pirates Of The Caribbeans, eller som jag först trodde det hette när jag var liten Carrots Of The Caribbeans. Haha men sedan så läste jag boken som är på bild här nedan som jag alltid gör när jag är hos farfar

  

Sedan så somnade jag med armarna runt dockan som min farmor har gjort, det kanske låter lite konstigt men det är ett sätt som gör att jag kan känna mig när min farmor fast jag aldrig träffat henne och så är det är något som jag har gjort sedan vi började fira påsk i Åtvid och det har vi gjort så länge jag kan minnas.

Lördag
Men sedan när jag vaknade på morgonen så åt jag lite frukost innan jag letade efter mitt påskägg, haha det låg i Kaffebryggaren och min brosas låg i en blomkruka och efter frukosten så gjorde jag mig iordning innan vi plockade upp mina föräldrar som övernattat hos min faster och så gick vi sedan ner till Påskmarknaden. Jag köpte örhängen och sedan den här tröjan:



Haha ganka tydligt budskap eller vad tycker ni? Men men efter marknaden fikade vi hos min andra faster och sedan tillbringade vi resten utev dagen där och umgick pratde och framför allt kollad och pratade om fotboll. ÅFF har ju kommit med i Allvenskan för er som inte visste det så mycket prat om ÅFF blev det ju men sedan när det blev mörkt så tog jag farfar och min bror en taxi hem och gick och la oss.

Söndag/ Idag

Idag så vaknade jag hos farfar, skulle ju vara konstigt om inte eftersom jag somnade där men men. Efter att vi ätit frukost så åkte vi till min kusin Kalle där vi fikade innan vi åkte till min faster. Hos min faster satte jag, min bror och min Kusin Jonte oss vid Alfaphet och ja vi höll på ett bra tag och det slutade med att jag vann och vi var flera ord rikare, ett utav dom orden var frysarens, haha jag vann på det ordet. Men efter att jag hade gått omkring och skrytit om att jag vann så åt vi lunch innan vi satte oss i bilen för att åka hem.

Men på vägen stannade vi hos mina föräldrars kompis och fyllde på med lite bullar innan vi fortsatte hemmåt, elle ja dom fortsatte hemmåt medans jag åkte till alva. Hos alva så bytte vi påskägg och jag fick en sånn där magnet med jätte gullig text och alva fick ett par örhängen. Efter att vi hade spelat in lite videor och jag hade skrivit ett fint meddelande på hennes spegel så gick honoch jag till bussen och pratade och sedan på bussen så ringde hon så vi fortsatte och pratde lite till och la inte på förns jag gick in i mitt hus.

Efter att jag pratat lite med mina föräldrar så satte jag mig här och kollade ikapp på MIllenium eftersom jag missade senaste delen. Men nu sak jag snart gå och lägga mig och sova. Men jag kanske skriver något mer imorrn eller så... God natt

ÄNTLIGEN PÅSKLOV! ^^

Yees äntligen är det PÅSKLOV! Gud vad jag har längat, sova länge,inga läxor och framförallt hälsa på min gulliga släkt. Sedan så ska jag jag och alva hitta på något kul under lovet, ni lär väll höra vad när vi bestmämt oss. Men
just nu så sitter jag och webbar med henne och chattar med mina andra underbara vänner.

Me idag så gick jag upp ganska tidigt och fixade med mina påskhare kläder eftersom vi har dresscode och man skulle se påskig ut om man ville. Bilder på mig i påskharekostym kommer lite senare. Men när jag väll kom till skolan så var det typ bara några som var utklädda men men. Sedan så hade vi engelska och franska och sedan så hade jag kemi. Och Lunch och sedan teknik. Efter tekniken så gick jag ner till gympasalen med Elin och sedan så körde vi fotboll kanske inte det roligaste i hela världen men bollen flög lite fram och tillbaka och seda när vi körde match på helplan så gick det ganska bra. Sedan när jag var ombytt kom jag på att jag hade glömt mina skor i gympasalen så jag fick tag på Tomas och han öppnade den åt mig. Men sedan så stressade jag upp för att honna krama alla innan dom hade slutat så när det var avklarat upptöckte jag att hag hade tagit på mig skorna på fel fot. Haha men men...

Sedan så kom pappa och jag hade ett utveklings samtalinte det roligaste när man precis har fått lov men det får man leva med. när det var avklarat så åkte vi hem och jag satt och svullade godis. Efter ett tag var det dags att städa -.- men men vissa saker måste man göra, sedan efter maten satte jag mig och ovh ja som ni redan vet webbar jag med alva  och chattar med mina underbara vänner.

O justd det glömde nästan men här är i alla fall bilderna på mig som påskhare:




Men men det blir nog ett till blogginlägg på början av veckan för nu i helgen blir det nog ganska mycket bloggtorka, men...


GLAD PÅSK!



RSS 2.0