Grattis min bästavän

Grattis på födelsedagen min solstråle. På just den här dagen för 14 år sedan föddes den finaste och underberaste människan jag vet ♥




GRANAT

Jag ska starta ett ekologiskt krig...


Morgondagen väntar

Hej, idag har jag varit på stan med min kära mammi och vi handlade lite smått och gott. Jag har nu inhandlat en av mina presenter till min underbara bästavän som fyller år imorrn. Men i stan så fick jag också med mig ett par jeans och en väska hem och ja en gosedjurs ekorre, jag övertalade (tvingade) min kära mor att köta massor med toalettpapper för att jag skulle få den :D  Sen så hemma har jag fixat och trixat lite och nu kör jag robinson spelet med en kär vän :)


HÖSTLOV

NU ÄR DET ÄNTLIGEN HÖSTLOV! :D

Idag är det fredag och jag sitter och äter chips, dricker läsk och kollar på film med min familj- mys♥ Men idag var jag i skolan och vi hade dresscode, man ska ha kläder efter ett visst tema, med temat halloween så jag gick omkring och var lite småsnygg hela dagen. DET KOMMER EN BLID LITE LÄNGRE NER. Men dagen kunde lite bli bättre ämnes mässigt- först biologi där vi bara pratade om lite olika saker, sen syslöjd, lunch, ännu mera syslöjd, klasstid och slutade med ÄNNU mera syslöjd :D Efter skolan gick jag hem med Anna och vi gravade en hel deloch hemma försökte jag få bort allt mitt smink och kamma ut mitt hår vilket inte lyckades så bra. Och ja nu sitter jag här :)




Snart

Jag hinner inte blogga, det är allt för mycket som pågår med läxor och sånt, men jag ahr bara en skoldagkvar sen är det lov i en hel vecka :D

Men idag har jag varit i skolan och det började med biologi, lite läsning och sen idrott, på idrotten var jag och Alexandra i gymmet och lyssande på musik och gjorde våran uppvärmnings grej. Haha jag var jätte trött efter det ;) Sen åt vi lunch, so och franska och efter det SKULLE jag gå hem med Anna. Men sen väntade med Alva på att hon skulle få skjus hem, sen när hon hade blivit hämtad fastnade vi hos våra vänner som väntade på deras buss så jaf var väl hemma vid 4 och slutade halv tre ;D

Nu kollar jag på tv sen ska jag typ bara städa -.-


I'll be there for you when the rain starts to fall

Idag har jag varit i skolan och där hände inte så mycket speciellt, se gick jag hem och satte mig vid daton och fastnade såklart här. Nu kollar jag på V.Ä.N.N.E.R och ska strax ner och äta, sen ska jag läsa lite läxor. YAY jag  älskar alla läxor vi har just nu- eller kanske inte. Längtar till höstlover ordentligt just nu...

Gandalf, min älskling

Om helgen:

Min helg har varit underbar och jag har hela tiden varit omgiven av underbara människor, i fredags så var jag ute och åt med my familia och hade det jätte mysigt med jätte god mat och mycket mycket skratt. Sedan på lördagen var jag på konfirmations grej i djurparken på dagen och under dagen hann jag skratta en HEL del, gissa djurbajs och sjunga flera låtar om djur som t.e.x. Imse vimse spindel och Bä bä vita lamm. Sen när jag kom hem fixade jag lite med mat och godis och sånt för vid åtta kom Alva, Alexandra och Anna. När dom hade kommit åt vi lite kinamat och efterrätt.

Efter det gick vi och byte om till badkläder och hoppade i den varma vedtunnan, där blev vi liggandes i två timmar och hann med mycket snack om ja- ALLT. Jätte skönt att bara prata och få råd. Men sen gick vi in och skulle kolla på film men dom hackade så vi gick och la oss och pratade och tog en hel del kort.  På morgonen kom mina kära föräldrar och sjöng och gav mig lite presenter och sen åt vi alla lite frukost och så åkte Alva och Anna och alexandra och jag hade lite godiskrig innan hon med åkte hem.

Sen kom min mormor, moster, kusin och morbror och vi åt lite och hade det lite mysigt. Sen åkte dom hem och jag och min familj badade lite tunna innan jag gick och la mig.



Fick en valross av min älskade Alva, jag har döpt honom till Gandalf♥

Förlåt

Förlåt att jag inte har hunnit blogga något men jag har haft fullt upp. Jag fyllde år igår så jag har firat min födelsedag och så är det skola och teater och massa sånt. Men jag ska försöka lägga lite mer tid på bloggen, FÖRSÖKA. Men nu ska jag gå och lägga mig, jag är svintrött : /


Efterlängtade helg

FREDAG IDAG OCH JAG ÄR SKIT GLAD FÖR DET! Idag har jag haft 100 minuter biologi sen har jag bara haft syslöjd och lite k-tid :) Min grupp fick stanna i syslöjden på a-tiden om vi ville och jobba lite, och eftersom jag verkligen måste bli klar med mina snickarbyxor jag gör stannade jag där :)  Men en grej om inte var så bra med idag var att jag råkade klippa mig i tummen : / Haha hur lyckas man, sen hade jag satt massor med stickor i mitt hår och glömt ta ut dom när jag hade k-tid så där satt jag lite fint med dom i håret till vi skulle tillbaka till syslöjden, om ni inte fattar så komentera eller något sådant :)

Efter skolan gick jag hem med Anna om om ni läser på hennes blogg har hon skrivit lite om vad som hände när vi gick hem ;) Men sen väl hemma kollade jag på lite VHS-band och sedan åkte jag och min familj in till stan och åt lite för att fira min födelsedag som inträffar på söndag. Men imorrn kommer jag nog inte blogga för jag har först konfirmation och sedan kommer mina underbara älskade vänner och sover över♥ Men ja vi hörs någon gång ;)



Aj aj :(

Home sweet home

Nu är jag hemma efter konfirmationen och sitter och chattar och kollar på tv. Men på konfirmationen hade jag det jätte roligt och skrattade typ hela tiden med Lisa, Maria och Felicia. Det kommer bli en grym tiden med konfirmationen känner jag :) Vi fick lite bullar och så men i bullarna var det typ gul kräm och då slank komentaren nedan ur mig:

- "Jag tror någon har snytit sig i min" .


Dom andrade hade lite svårt att äta sina sen ;)

Men på vägen hem sen åt jag och mina föräldrar på Mc' donalds och sedan har jag inte gjort något mer :) Ska kanske ta ett bad, fryser som... ja något som fryser väldigt mycket ;)


NU DRAR JAG TILL THE BIG CITY

Nu drar jag mig in till stan för jag har konfa möte, riktigt långt och livsviktigt inlägg...


Mäster kocken Agnes

Hej igår hade vi öppet hus på skolan så jag slutade vid sju på kvällen och när jag kom hem var jag jätte trött : /

Imorse var jag uppe ganska tidigt för att vara mig så jag gjorde iordning mig lite och sen gick jag och möte Anna, sen gick Anna och jag till skolan tillsammans och vi kom precis innan vi började- värsta timingen. Men min första lektionen var 15 minuter läsning men vi pratade bara om schemaat för morgondagen efter som vi ska FN dagen då :) FN dagen är igentligen på söndag men då går vi inte i skolan så ja det blev imorrn ;) Sen hade jag franska och sedan SO. På SO:n så kom våran vikare med påstånde om brott och så skulle vi gissa, jag jobbade med Alexandra och vi gissade på det som lät mest otrovärdigt och vi hade rätt flera gånger ;)

Sen var jag jag jätte hungrig och så får man reda på att det är stek fisk och kall sås och då lir man så glad att man kan göra tre bakåtvolter. MEN när man kommer in till matsalen och tar mat så är det: potatis med typ ett gummi lager, kall sås med typ besk eftersmak och fisken är typ som i värsta soppan. Då tar man tillbaka dom där bakåtvolterna rejält.

Efter skolan fick jag skjus hem och sen har jag bara pratat med bästavän i telefon och på skype och lagat VÄRLDENS BÄSTA köttfärssås och spagetti och kanske inte världens bästa men den var god :) Nu kollar jag på tv och har inte planerat något mer ikväll :)



INTE min dag

Vaknade en halvtimme efter att vi hade börjat och fick cykla järnet till skolan men kom ändå en timme försent, hade mina engelska och franska grejer hemma för jag tog fel väska. Sen var det ingen god lunch och på matten var jag jätte trött och innan so:n fick jag jätte ont i benet. Efter skolan cyklade jag hem mad alva och anna som skulle på deras konfa grej och väl hemma åt jag lite mackor och en apelsin.

Sen så tog jug bussen till stan och gick till teatern och där jobbade vi lite med karaktärerna sen så åkte jag hem och åt lite pizza. Och nu ikväll har jag pratat lite med alva i telefonen och nu sitter jag bara och slöar. Börjar skolan vid 1 imorrn eftersom det är öppet hus ;)



Bild som bästa före datumet har gått ut på och kolla min haka med värsta groparna ;)

Tvätta bilen...

Rolig söndag jag har haft då, blev väckt vid 11 och åt lite frukost fick reda på att min familj hade tänkt tvätta bilen och hade tänkt att jag skulle hjälpa till. Så det var bara att ta på sig dom fulaste kläderna man hade och gå ut och tvätta bilen. Sen efter det hjälpte jag till och dukade  sen gick jag ut till sommarrummet och sydde på mina byxor lite. Sen har jag skypat lite med Lucas som,när jag ändå skriver om honom, har smsat med mig hela dan och gjort dan roligare :) Men nu ska jag dra mig till sängen.



Byxor

Hittade dom här fina byxorna i en hög med kläder mamma skulle slänga, sydde fast den röda kanppen och resår som dom inte hänger nere vid knäna ;)


LÖRDAG

Idag så var jag med alva och sålde salamikorv, men eftersom jag är så morgontrött så fick alva börja en timme innan jag kom till henne. Men sen när jag kom gick vi omkring lite här och var och sålde, på tal om det om någon vill köpa är det bara att komentara eller kontakta mig på något annat sätt hur det nu än ska gå till ;) Men efter att vi hade gått omkring i flera timmar gick vi hem till alva och spelade in lite videos och kollade på bilder.

Efter ett tag gick vi ner och åt sendan frog vi upp till konsum och köpte godis och sedan bänkade vi oss framför tv:n som visade "Hide and Seek" usch värsta läskiga filmen var det. Fast thrillers brukar ju inte vara kända för att innehålla enhörningar som hoppar fram på en äng i en solnedång  ;) Sen fick jag skjus hem och hemma satte jag mig här och nu ska jag snart gå och lägga mig, tror jag. Vet inte om jag orkar gå till sängen, VÄRLDENS PROBLEM...



Vi har passerat gränsen för att vara awsome för LÄNGE sedan :)

Numbers

IDAG ÄR DET FREDAG! Och det är jag grymt glad över, har haft två prov och två glosförhör den här veckan, fast det har jag antagligen redan skrivit ;) Fast jag började inte den här dagen på det bästa möjliga sättet, vaknade försent så jag fick ta cykel och cykla järnet till skolan men kom ändå försent och vad kommer jag försent till, jo biologiprov! -.-' Men sen hade jag syslöjd i ett antal timmar med ett lunch avbrott och sen hade vi lite k-tid det vill säga att vi pratar i klassen om saker som behöver tas upp. Sen hade jag extra idrott då vi körde par fys :)

Efter skolan så cyklade jag hem med Anna och väl hemma hjälpte jag pappa med att flytta lite grejer ute, han hann stoppa mig innan jag smet in på mitt rum : / Sen ikväll har jag pratat med bästavän på skype och sätt en amerikansk krigsfilm. Usch såna filmer får mig att må dåligt, tänk att människor har det så och att människor kan vara så hänsynslösa. Nu kollar jag på numbers och sak snart gå och lägga mig :)

Men imorrn ska jag upp skapligt för jag ska vara hos bästavän vid 11, hur jag nu än ska lyckas med det? Jag är ju inte direkt den morgonpigga personen,  fråga bara folk som försöker väcka mig ;) En gång försökte Alexandra väcka mig i fem minuter men jag slog bara runt med armarna och vände på mig ;)


God morgon, eller hur var det

Igår kväll hade jag lyckats somna i soffan vid typ halv sex tiden på kvällen och vakna en timme senare, vid halv sju på kvällen alltså ;) Men grejen var att jag trodde det var morgon så jag går ner i köket och där sitter en familjemedlem:

Jag: God morgon, är du också vaken såhär dags?
Familjemedlem: Vad snackar du om?
Jag: Men jag ska bara duscha sen kan vi äta frukost tillsamans
Familjemedlem: Frukost, Agnes du ska laga mat ikväll
Jag: Ikväll, klockan är ju halvv sju på morgonen
Familjemedlem: (skakar på huvudet och tittar medlidsamt på mej) Nae Agnes, klockan är halv sju på kvällen
Jag: ( tittar lite fånigt och säger generat ) jaha, då kanske jag ska börja med maten...

Jag har full koll på läget ibland. Men igår bloggade jag inte för jag hade fullt upp med läxor. Två prov och två glosförhör, YAY.

Sen idag hade jag varit i skolan och bara suttit vid datorn, händelsefull dag ska jag säga till er...









Plugg

Idag har jag som sagt bara pluggat med bästavän, eller vi kollade gammla filmer och pratade och pluggade lite halft. Om ni kollar på hennes blogg så kan ni läsa en rolig grej om hände idag. Sen åt jag hamburgare och pomme där och sen åkte jag med BUSSEN hem. Väl hemma satt jag lite mer med mina läxor och nu sitter jag här :)  Intressant inlägg I KNOW ^^

Buss är inte min grej

Idag pluggade jag hos alva och skulle ta bussen hem, så jag går upp till busstationen. När jag kommer dit så ser jag en buss och springer som en galning efter den och när jag går på så när jag kommer in på bussen och säger busschaffören att han inte ska dit jag ska. PINSAMT så då vår jag gå av bussen och vänta tills min kommer. Sen att jag hade åskådare gör saken mycket bättre. Sen när min buss kom stod jag på fel plats och fick pringa ett par meter.

Jag är riktigt lyckad ibland ;)

Mäster Tid

Nu är jag hemma ifrån teater :)

Men teater är väl det ända jag har gjort idag, har ju haft studiedag och jag vaknade vid 12, men på teatern gick vi igenom vilka roller vi är och lite om hur dom är. Jag har fått rollen som Mäster Tid och han har ganska långa repliker och det är värsta snacket om tid hela tiden. Okej hela pjäsen handlar ju om tid, men ändå ;)

Sen kom mun gulliga mamma och hämtade upp mig och skjusade hem mig, väl hemma åt jag lita lasange och sen satte jag mig i soffan med tv:n på. Nu är jag jätte sugen på glass och ska ner på hemligt uppdrag och kolla om min kära ärkefiende Frysen gömmer någon glass för mig, det brukar den alltid. Ondskefulla frys...



ÄLSKAR MIN NYA TRÖJA :D


Till bussen

NU DRAR JAG TILL TEATERN, SEE U LATER (̾●̮̮̃̾•̃̾)


Grymt underbar det är vad du är

Igår natt och idag morse var helt underbar, vi satt och kollade på film, pratade och skrattade skit mycket hela tiden.  Både Alva och jag somnade i soffan vid kanske fem och sen vaknade jag vid sex och la mig i min säng. På morgonen vid halv tolv väckte Alva mig och vi satt i soffan och pratade ett tag innan vi gick ner till köket och gjorde i ordning lite mackor som frukost.

Sen pratade vi och kollade på filmer som verkligen påminner än om när man var liten, sen vid fyra kom Alexandra och Emelie och hämtade Alexandras cykel och efter det fortsatte jag och Alva att kolla på filmer. Sen skullle vi laga blodpudding men grejen var den att jag inte hittade blodpuddingen så vi fick gå omkring och leta efter den försvunna blodpuddingen men den fortsatte att vara försvunen så vi stekte lite pannkakor. Och efter det skjusade pappa hem alva och sen åkte vi upp till affären och handlade lite. Sen lyssnade vi på "Hum Hum Från Hummlegården" på högsta volymen på vägen hem.

Sen hemma satte jag mig vid datorn och nu sitter jag och chattar lite med lite olika människor :)



Roligt när man hittar bilder man inte visste man hade

Underbar dag

Hejsan idag vaknade jag vid tio tiden och hade precis drömt om en vit chihuahua, skit skumt jag vet. Sen chattade jag lite med alva och alexandra och jag och alva hade bestämt att vi skulle va och sova över och då frågade alexandra om hon fick vara med, vilket hon fick. Vet inte om ni förstår, i såna fall är det bara att ni kommenterar så ska jag försöka förklara bättre :)

Men sen efter att jag hade ätit frukost och fixat mig lite så åkte jag iväg och ett antal missförstånd senare hade jag hämtat upp dom andra två och köpt godis. Och det var jag som skapade alla missförstånd men ändå, väl hemma hos mig sen så kollade vi på lite filmer och spelade in en egen innan vi gick ner och åt mat hos min mormor.

Sen efter det spelade vi in olika ljud på avas mobil och vid nio åkte alexandra hem, och alva och jag fortsatte spela in lite filmer. Vi hade värsta danspartyt och sen vid tio satt jag och alva helt random och lekte med lite lera vi hittat som min 4-åriga kusin hade glömt. När vi hade "lerat" färdigt gick vi upp och kollade på film och jag grät lite för slutet var så fint och sen så kollade vi på gammla filmer med min bror. Gud vad vi skrattade åt alla grejor vi har gjort.

Just nu sitter vi och kollar på Johan Glans och jag är bara lite halv trött så att gå och lägga sig ligger inte inom en snar framtid :)




Snart är den min



Bild lånad ifrån traderna på min nyinköpta jacka :) För endast 80 svenska rikstaler, gå in på TRADERA och fynda säger jag bara till er, har hittat massor där :D

BILDERNA IFRÅN LÄGRET



Bild ifrån Rådhustronet




Snygga Angelica, jag och Alexandar innan 3D bion



Haha denna get ligger mig varmt om hjärtat ;D



Häst som kliar rumpan...






Noshörningsrumpa :) jag fick klappa en noshörning för alla er som är intresserade

Har fler bilder men det är mest på MER djur, hade så kul att jag inte hann fota :)


Fredagsmys med kladkaka och skratt

Hej det var ett tag sedan jag skrev men jag har varit helt slut. Funderat på att somna när jag har kommit hem ifrån skolan- slut har jag varit. men nu har jag 5 dagar ledig eftersom vi har studiedag måndag och tisdag och dom sak jag änga att mina vänner och att vila upp mig lite.

Men sen jag senast skrev har jag varit i skolan och sen har jag varit hemma. Visst låter det spännande, har haft så fullt upp med att göra ingenting att jag inte hunnit blogga ;)

Men idag har jag varit i skolan och började morgonen med 100 minuter biologi, YAY! Sen hade jag syslöjd nästan resten av dagen, men på syslöjden hände det en grej. Jag skulle stryka ihop en grej på mina snickarbyxor som jag håller på med, men grejen var den att hur mycket jag än försökte så lossnade dom hela tiden. Jag blev riktigt förbannad och satt i säkert 5-10 minuter och förökte stryka ihop dom. Till slut bad jag läraren komma och hjälpa mig och då sa hon att strykjärnet inte var på! Haha jag känner att jag är en stark kandidat till Nobelpriset.

Men efter skolan så gick jag, Lucas, Linn, Moa, Pontus, Angelica och Erika till Angelica, där bakade vi ( mest Moa ) kladkaka och åt den och lite mjölk och flingor :) Inte tillsammans uatn var för sig alltså. Sen åkte Linn hem med bussne och vi andra gick ner till bryggan och kollade lite på vattnet och pratade om allt möjligt. Sen gick vi hem och efter det åkte jag hem tillsamans med Lucas som var jätte gullig och följde mig en bra bit :D

Sen så åt jag mat nere hos min mormor och efter det satte jag mig här med en godispåse i handen och kollar på värsta skumma franska filmen ^^





- BLOGGAR IMORRN

Hittar inte riktigt tid för att blogga, bloggar mer imorrn, KANSKE ;)

Sonic? Mario?

Liknar inte Sonic och Mario varandra? Med bakrunderna och figurerna eller är det bara jag som tänker annorlunda.  Visst den enna är en... Räv? Och sen andra är en liten människa med stor mustach men ändå, dom springer omkring och samlar grejor och hoppar på olika djur för att döda dom. Ganska brutalt när man tänker efter. På super mario använder ju han till och med kvarlevorna från det döda djuret till att döda fler djur med. Men men ville bara dela med mig av mina funderingar :D

Rivmärken från ingemanland

Imorse hade jag inte en lika dramatisk morgon som igår utan idag kom jag till skolan ett bra tag innan vi började. Sen har väl skolan varit som den brukar förutom att jag kom tillbaka från gumpa lektionen med två rivmärken under mitt enna öga, jag vet inte ens hur det gick till. Skit skumt...

Sen efter skolan gick jag hem med Alexandra och vi åt lite nudlar, hon är typ värsta eliten på att krydda nudlar, det är inte många som har den gåvan. Sen så kollade vi på film och pratade om lite allt möjligt och sen gick vi ner och körde bilbana. Ni vet med elektriska bilar, jag körde av banan hela vägen och det känns som att jag inte kommer lyckas så bra när det blir körkortsdags ;) Men sen åkte jag hem och åt kvällsmat och tog ett varmt bad innan jag satte mig här.



Lite halv läskig bild men där jag pekar är rivmärkena om ni kollar riktig noga :)

Agnes is awsome, YAY

Imorse vaknad jag kvart över åtta och hade fått för mig att vi började halv 9. Sen hade jag panik och som grädde på moset var mina skor i tvätten så jag snodde ett par i hallen som var GANSKA förstora. Sen fattade jag att vi inte började halv 9 utan 9 och lungnade ner mig lite. Men vid tjugo i nio mötte jag Anna och så cyklade vi till skolan tillsamans, i skolan så hann jag inte göra så mycket innan vi började :)

Sen hade jag bara vanliga lektioner och jag var typ SUPER MEGA trött hela dagen men sen gick jag hem med dom som skulle till deras konfermatio sen så kollade jag lite på Top Model innan jag hoppade på min buss till min teater kurs.

Och efter den gick jag till Mc'Donalds och så på vägen till busstationen såg jga min buss stod och vänta och så började jag öka takten och det var precis tillräckligt med människor som skulle med så när jag kom var det precis min tur att betala är man awsome eller är man awsome? Haha men sen efetr att jag hade stigit av bussen och kommit hem så satte jag mig här :)


How I Meet Your Mother

Idag har jag bara hjälpt till ute, ni behöver inte tro det om ni inte vill MEN DET ÄR SANT!, sen har jag bara ätit och kollat på tv. Nu kollar jag på How i mewt your mother och dricker tee och äter mackor. M Y S I G T



Stolt över bilden jag har gjort HELT själv. (med hjälp av paint och picnik )

Gårdagen med alva

Igår var jag som sagt med alva, har saknat henne sjukt mycket eftersom hon har varit sjuk hela veckan men nu är hon frisk :D Men vi läste igenom mitt manus som är på 70 sidor och jag är på sida 50 och jag ska ha läst hela tills imorrn, YAY! Men sen spelade vi in en liten film och jag hade så sjukt kul, skrattade så himla mycket. Efter det satt vi och bara pratade och sen kom min kusin Stina och var med.

Sen stannade alva när vi åt och sen följde jag och mamma henne hem och så gick vi en liten sväng och pratade. Hemma sen somnade jag vid tv:n men vaknade runt två-tre och gick och la mig, somnade nästan direkt eftersom jag var så slut efter en helt grym dag.


- Det här köttet var ganska senigt.
- Ja lite mört också.
- Men det var ju ganska billigt.

Efter dom tre meningarna bryter Alva och Agnes ut i asgarv, alla andra tittar oförstående på dom och himlar med ögonen.

Det är synd när man har humor på elitnivå men ingen annan fattar.




Ute i skogen cyklar dom omkring och hittar ingeting

Idag har vi haft friluftsdag, vilket beyder att alla har cyklat omkring lite överallt i fula cykelhjälmar och bekväma men högst fula kläder. Jag cyklade med Alexandra, Nathalie och Anna och ja vi fick lite fel väg beskrivning så vi åkte vilse och fick åka jätte mycket omvägar, vi kom till samlingsplatsen aven om det var sist av alla. Och vägen dit var två mil men jag tro vi åkte tre mil med alla omvägar :) När vi väl kom fram paddlade jag kanot med Alexandra sen åt vi mat.

Efter det så fick vi åka linbana och jag älskar verkligen den där känslan när man bara svävar runt i luften med hjälp av lite "band", sen fick vi hinderbanan som på högsta stället är tio meter upp i luften, jag älskar att gå sånna banor.

Sen så fick vi köra lite olika spel innan vi fick köra bergsklättring, jag klarade den lätta och sen svåra fast på den svåra använde jag repet i några sekunder istället för klossarna men det är en hemlis. Sen så cyklade vi hem och efter att ha cyklat kanske typ samanlagt 5 mil var jag riktigt trött i benen så jag halv sov på soffan sen har jag bara ätit tacos och kollat på film ikväll :)

Och imorrn ska jag vara med min underbara bästavän som jag inte har träffat på hela veckan och saknar sjukt mycket. Längtar verkligen jätte mycket♥





Inga ord kan beskriva bilden och hur mycket den betyder för mig...♥

RSS 2.0