Stavsjö och Horton

Goder kväller på eder alla

Haha nej men imorse så vaknade jag vid typ 7-8 och smsde lite med Alle innan jag somnade om för att vakna vid 10. Men sen så tog  jag på mig lite kläder, åt lite frukost och så hann pappa sjkusa mig 300 meter innan han var tvungen att vända för jag hade glömt badkläder. Sen när det var fixat fortsatte vi våran färd och hämtade upp Alle och till slut stannade vi i Stavsjö ochså lämnade pappa av oss där och vi gick till Ante.

Hos Ante pratade vi lite och sen spelade jag cod mot Gurra och vi behöver ju inte riktigt prata om att han spöade mig med sisådär 3-20. Men sen fick jag spela något Alien Wars spel där jag fullkomligt ägde, och ja jag talar sanning, Ante, Alle och Oskar såg typ ut såhär→ :O när jag klarade levlen och dödade alla Aliens. Men sen kollade vi lite på film och sen kom Gurra. Efter att Gura hade kommit kollade vi på "Det regnar köttbullar" och gick upp till Skiren och badade lite. När vi sedan kom in som livs levande fiskpinnar pratade vi lite om allt möjligt och kollade på lite mera film innan vi åt lite pannkakor.

Efter det tog vi ett till dopp i Skiren och kollade på Horton, haha den elefanten är bara för grym, men i alla fall sen tog vi en liten promenad innan pappa kom och hämtade mej och Alle vid 9 tiden. Väl hemma sen kollade jag på slutet av "Oss torpeder imellan" sen tog jag en panpizza och satte mig här. Nu ska jag väl gå och lägga mig, jag är skitt trött, allt detta Alien dödande tar på nerverna ;)


Bilder...

 
Gullig tekning som jag hittade i min nostalgi låda

 Bildbevis på att jag kan köra båt

 SOMMAR!
 
En utav dom många bilderna Anna och jag tog♥

Gilla håret :D

Jag har tråkigt så jag slänger ut två bilder på hur jag sätt ut ideg, men komihåg att det inte lär bli någon vana ;)
 Ja jag vet att jag blundar typ såhär: -.- fast min mun ler typ såhär: :)

 Haha dålig bildkvalite eller dålig bildkvalite?

Steve :D

Hello VÄRLDEN

Idag är det trosdag och jag vaknade vid typ 11, sen gick jag ner och tog en dusch och åt en risifrutti till frukost ;) Sen så  satte jag mig vid dator och kollade runt på lite bloggar och så. Efter det åt jag lite lunch nere hos mormor och sen fixade jag med mitt håt, gjorde typ två bllar mitt på huvudet, jätte gulligt enligt migD Men vid typ 5 kom Kalle hit.

Vi har kollat på "Det regnar köttbullar" apan Steve i den filmen är min idol nu ;)  Men sen så har vi nördat lite facebook, ätit lite kvällsmat och vi kollade nyss på South Park. Och nu ska vi spela Lite Bubble Trubble, eller som Kalle säger Bubble Stuggle. Men i alla fall nu måste jag sluta skriva, men jag skriver TROLIGTVIS imorgon vi får se...

 

Haha Steve in my heart ♥


Dåligt internet och låååång promenad

Hellu

Idag så började morgonen utav att jag blev väckt vid 11 så jag gick ner och åt en macka med sylt :D Haha sen så blev det en låång promenad längsmed vattnet och till marmorbruket, jag var oxå inne i en grotta som heter kärleks grottan, den var inte så romantiskt mest skrämande. Men sen gick jag hem igen och tog ett par varv i poolen. Okej typ 3 varv men jag är stolt ändå ;) Efter det tog jag en dusch och fikade lite med mammas hallonpaj, jätte god.

Men sen har jag pratat lite med Alexandra i telefonen, saknar henne väldigt mycket♥. Det var ett tag sen jag såg henne men snart ska vi träffas igen :D Men sen smsade jag lite med Ante och spelade lite spel på datorn som den geeken jag är innerst inne ;) Haha men sen så åt jag lite mat innan jah kollade på film resten av kvällen.

Och nu ska jag gå och lägga mig, men den dåliga uppdaten är för internet där jag har datorn nu  inte är så jätte bra hela tiden. Men nu måste jag verkligen sova jag är helt slut, det ät säkert promenadens fel...


(bild i repris) Min saknade galna golfare Alexandra♥ ;)

Spadag med bästavän ♥

Hejsan hallå i stugan

Igår som sagt sov alva bästavän över här, vi badade bubbelbad, hade ansiktsmask och till och med gurkor för ögonen. Haha men jag åt upp mina och fick alvas istället, men dom gjorde jag håll i mitten så att jag kunde se. Sen när vi hade badat i ett par timmar och fårr härliga russin fötter badade vi lite tunna innan vi gick upp oh kollade på " det regnar köttbullar" som jag har fått låna av gulliga Alexandra.

Men sen badade vi lite till i tunnan och doppade oss i poolen lite sådär mitt i natten, sen gick vi in och kollade på lite mer film innan vi somnade.

Sen på morgonen låg vi och pratade ett bra tag innan vi gick upp och gjorde pannkakor som vi åt till ännu mera film. Efter ett tag sen var det fika och sen badade vi i poolen och lite sånt. Sen vid sex åkte alva hem och jag badade lite till innan vi åt lite mat, sen så hittade vi lite playmo som jag verklige älskade att leka med när jag var liten. Så såklart så började jag fixa med det och hittade delar till en husbil och lite sånt, men efter ett tag gick jag ut och badade tunna sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att simma tio varv i poolen som jag är lite små stolt över.

Men imorrn ska jag försöka gå ut och gå på morgonen, måstge komma igång och göra lite och inte bara sitta hemma. Men nu ska jag sova lite, har lite ont i magen tror jag för jag åt lite glass idag vilket inte är bra eftersom jag inte kan äta så mycket mjälk utan att få ont i magen. Men jag har i alla fall en värmedyna som jag har på magen och nu ska jag försöka sova lite.



Mycket kärlek till bilden♥


Telefonsamtal och halv trött.

God morgon

Imorse vaknade jag av hemtelfonen som låg i mitt rum ringde, jag hade glömt den i mitt rum efter att jag hade pratat med Ante. Men det var i alal fall mormor som ringde så jag gicker ner med telefonen till mina föräldrar. Sen gick jag och somnade om men det dröjde inte länge innan bästavän alva ringde på min mobil, vi pratade om hur vi skulle göra idag och så. Sen la vi på och jag läste ut min bok och tog en dusch.

Sen satte jag mig här och ska strax stoppa något i magen, lite små hungrig. Men jag kom och tänka på hur himla tidigt man måste gå upp sen när skolan börjar, men det är det värt för at få träffa alla kompisar :)





Älskar den här låten och musik videon är så himla bra+ att han som sjungers ögon är helt underbara :D

Hemma :D

Haha nu är jag hemma, efter en lång färd i bilen ifrån min faster. Jag gillar och åka bil men ändå inte, alltså att se landskap efter landskap susa förbi somna med huvudet mot rutan och ja allt sånt gillar jag. Men det blir så trångt och när man väl hittar en bra sätt att sitta på guppar det till och sen hittar man inte tillbaka till det sättet.

Men men, nu är jag i alla fall hemma vid min ( mammas ) dator, Börjar sakna min dator med alla mina bilder och framför allt webbkameran. Haha men nu ska jag prata lite med Ante och sen gå och lägga mig. Sen imorrn kommer nog BÄSTAVÄN och vi ska sova över:D Men ja nu ska jag prata lite med Ante:)



Bjuder på bilden ifrån Danmark år 2005 ;)

Ute på vägarna och lite allsång

Hejsan hallå

Nu sitter jag här vid min fasters dator och medans dom andra pratar lite och fixar med maten. Haha jag försöker göra så lite som möjligt ;)

Nej men idag blev jag väckt vid 10 men jag vägrade gå upp så sen fick jag stressa den sista kvarten innan vi åkte. Haha lite halft typiskt mig men jag är ganska lik en groda utan ben på morgonen. Ja alltså hopplös. Men sen åkte vi till Hageby och jag gick där i en timme+ att jag hittade en skit snygg grön handväska som jag köpte.

Sen fortsatte vi våran färd till Åtvid där vi hämtade upp min frafar och Birgitta och åt lite lunch med dom på en jätte gullig resturang. Jag tog en tacopaj och en hallonsoda, jag vet inte men jag har börjar älska hallonsoda lite sådär precis nu.

Men sen fortsatte vi till en jätte fin kyrka och kollade på min gammelfarmor och farfars gravsten, jätte gulligt att dom delar på en  stor gravsten. Sen fortsatte vi till kyrkogården där min farmor ligger och jag kollade lite på den och tänkte på henne. Sen gick jag till ett par gravstenar som jag alltid går till och sen åkte vi därifrån till något cafe.

På cafet var det allsång så vi blev kvar där en stund innan vi åkte vidare till min kusin. Där kollade vi lite på golf och så kom min enna faster och min andra kusin. Sen åkte vi hit till min andra faster, haha ganska inveklat men men.

Och nu ska vi äta här och sen åker vi väl hem så småning om, får se om jag bloggar när jag kommer hem eller inte, och tack för alla gulliga komentarer jag blir så himla glad när jag läser dom :D

The key of awsome

Haha jag diggar verkligen dom här låtarna :D



Varm fudge ansiktsmask och glatt telefonsamtal

Dagen började me attjag låg och drog mej i sängen innan jag gick ner till mormor och fikade lite, sen pratade jag lite i telefonen, hoppade runt på gräsmattan av lycka och funderade över varför alla (2 som jag känner till) gummiskor börjar på F, Flipp Flopp och Foppa toffler.

Ja men sen satt jag vid datorn ett bra tag innan vi åt mat och åkte in till stan. I stan köpte jag mina efterlängtade ansiktsmasker och rakskum. Jag ÄLSKAR mitt rakskum, ni som luktar på det förstår varför. Sen när vi kom hem hade jag på mig en utav ansiktsmaskerna. Sen fick vi lite gäster.

Sen efter att gästerna hade åkt hem satte jag mig lite mer vid dator och rollade med Jennifer :) Sen tog jag ett långt, vartm och skönt bad och läste en bok. Sen blev det köttfärsås och spaghetti och efter det satte jag mig här och chattade:) Och nu ska jag dra mig till tv:n:)


Jag är med i en tävling

Hej jag är med i en tävling och tävlar om ett par blåa cirkel linser. Jag skulle gärna vilja ha såna, tänk att helt plötsligt kunna ta på sig ett oar linser och ögonen blir mycket större än vanligt.

Men tävlingen finns på den här tjejens blogg, hoppas att jag vinner. Så ja... WISH ME LUCK


Dålig nattvana

Usch nu har jag börjat få en sån här dålig vaa, jag kollar jämt på olika pogram när jag ska sova, alltså på datorn och typ Bella&Tyra show och massa annat, och det gör att jag inte somnar och då blir jag skit trött och seg dagen efter. Ja som till exempel just nu väntar jag på att Bella&Tyra show ska börja och sen när jag inte kan somna börjar jag tänka på andra grejer som bara stressar upp mig och såklart gör inte det lättare och sova.

Men när jag var lite lekta jag jämt tills jag somande, jag somnade ofta med en Barbie i hande eller Playmo precis vid kudden. Men nu brukar jag läsa men då kan jag liksom inte riktigt sluta läsa. Men jag får väl helt enkelt sluta kolla på olika pogram och ta fram lite musik och lyssna på. För musik det funkar nästan jämt :)



Mina favoriter just nu :)

Fredagsmys och STOOR tröja

Hejsan hallå i världen

Idag är det fredag och jag göra helt enkelt ingenting, men nu börjar jag bli lite trött på det så jag sak kanske städa och gå ner till Boda och köpa fredagsmys :) Men tyvärr skrev jag inget igår men jag hade fullt upp. På dagen så var jag med Anna och vi tog jätte många och fina kort och så badade vi lite och ja hade roligt :) På kvällen sen så grillade vi och jag satt och pratade med Elin om sorliga filmer och så. OCh sen belv det helt enkelt inte att jag skrev något inlägg.

Men idag så har jag såklart vaknat och så åt jag en rostad macka innan jag löste lite av ett sudoko, okej jag skrev dit 2 siffror men det behöver ingen veta. Men sen satte jag mig vid datorn och kollade lite vänners bloggar och så. Sen har jag plockat in tvätt och ätit lunch och snart kan man ju säga att jag oxå har bloggat :D Aa men om ni vill beta lite emr om dagen med Anna klicka här och så ser ni 3 utav dom fina bilderna vi tog :D

Neej nu ska jag gå och göra lite nytta :)


Jag just nu...


Alexandra och Agnes humor in my heart



Jag har bara ett ord att tillägga: TILLBAKA!!!


Sol dag med tacos :)

Hejsan imorse vaknade jag av att min mobil ringde, jag svarade lite sådär morgontrött och det var Anna som frågade om vi kunde va, vilket vi kunde. Men vid typ 1 kom hon och då åt jag lite ich snäll som hon är så sprutade hon vatten på mig så snäll som hon är ;) Haha sen frågad vi om Kalle ville vara med eftersom han bara satt och spelade tv-spel vilket han ville och sen hade vi typ vattenkrig hela dan.

Sen vid 7 gick Anna hem och efter ett tag gjorde Kalle och jag tacos, och åt den till Hem till Midgård. Men sen blev han hämtad och jag satte mig här och spelade lite spel ;)

Nattdopp

Ja rubriken säger väl allt, nu drar jag och en polare ut och tar ett nattdopp i poolen :D OBS! Nödvänding info you know... ;)

Tillbaka och här för att stanna

NU är jag hemme fter en liten skön tripp till landet, jag behövde det verkligen. Veckan innan jag åkte hade jag fullt upp att jag nästan glömde att sova. Men nu är jag hemma, utvilad och redo för nya utmaningar ;)

Men i onsdags så åkte jag ju hela vägen till landet och när vi kom dit packade vi upp och lite sånt innan vi tog båten ut till en klippa, jag måste bara tillägga att det var JAG som körde båten. Där vi fikade och badade, och ska jag vara helt ärlig tror jag att jag somnade när jag låg på klippan och lyssnade på mina sommarlåtar. Men det var jätte skönt i vattnet och vi var där ett tag innan vi åkte hem och åt lite spaghetti och köttfärsås. Sen så gjorde vi inte så mycket mer den dagen.

På torsdagen tog vi båten ut ch jag åkte lite ring, haha jag flög minst en decimeter upp i luften och lite ont i rumpan fick jag allt, men det var det värt. Vi stannade ute till havs hela dagen och åt lite mackor och köttbullar till lunch och vid vällstid åkte vi hem och åt lite grillat. Sen kollade vi på film innan vi gick och la oss.

Fredagen bestod utav en biltur till lite olika platser och slutade i Västervik där vi köpte glass och kollade lit på båtar innan vi åkte hem och åt underbar tacos som grädde på moset. Sen spelade vi såklart Monopool men hann inte färdigt så vi beslutade att spela färdigt nästa dag.

Lördagen splade vi färdigt eftersom det åskade hela tiden och spöregnade, och jag måste tyvärr medge att jag förlorade Men resten av dagen läste vi, kollade på film och helt enkelt myste.

Idag, söndag packade vi och jag fixade min damcykel som jag har på landet och så gav jag mig ut på en cykeltur. Sen åkte vi hem och jag blev avsläppt vid konsum och gick till bästavän eftersom hon åker imorrn och jag har inte träffat henne på ett bra tag. Vi pratade lite om allt möjligt och sen vid tio så blev jag hämtad och satte mig och kollade på Ondskan. Och sen satte jag mig här.

Oj jag glömde, på lander hittade jag en mus som jag döpte till Sune, den var jätte gullig. VÄLDIGT NÖDVÄNDIG INFO! ;)

 ©agnes

trolls pauvres de mettre en place avec beaucoup de...

LANDET HERE I COME

Ja som sagt nu drar jag till landet och kommer väl hem så småningom... 


Tjigeling :D

Att gräva i en gammal låda kan göra en glad

Som ni kanske läste i föra inlägget så hittade jag min nostalgi låda. Jag bar genast ut den i trädgården och började riva i den, där i fanns verkligen allt. Jag hittade massa födelsedagskort med jätte gulliga meddelande i, som typ till våran prinsessa. Sen kortet när jag skulle få Pelle, min kanin som tyvärr nu är död. Jag hittade massor med tecknigar och så hade jag ritat månadens gubbe.

Men ju längre ner jag grävde ju dyrbarare saker jag hittade, som till exempel bandet som man har runt handleden när man är nyfödd men också "Boken om mig". Boken om mig är en bok som nästan alla på mitt dagis gjorde. Den handlar helt enkelt om en själv. Fröknarna hade fått skriva vad man gillade, ogillade, vad familj medlemarna hette, favorit pogram och mycket annat så fick man rita sina familj medlemar eller favorit pogram till exempel.

Men i botten av kartongen hittade jag mina bäbisskor och kläder, men kanske bäst av allt mina gamla leksaker. Men efter att jag hade kollat på allt igen plockade jag ihop allt förutom min vita mjukis hund som jag hade fått av min faster när jag var lite. Sen ställde jag tillbaks lådan och la den vita mjukis hunden i min säng♥

 



Barndom...


Blogg torka...

Det har inte hunnit bli så mycket tid över till att blogga dom senaste dagarna, men bara badar solar oc är med kompisar. Men här kommer bara lite snabbt om dagarna som har passerat.

I fredags så hade jag film mys med bästavän hemma hos henne, vi åt popcorn kollade såklart på film och hade lite sånadära djupa samtal på vägen hem. Men sen på kvällen så kom Kalle och Gissan, Kalle och jag kollade lite på film och så.

På lördagen var jag mest hemma men på kvällen så var vi och åt hos ett par kompisar och sen åkte jag till Kalle. Där var vi ett litet tag innan vi åkte till Böka och badade Sen när vi kom hem kollade vi på någon halv läskig film.

I går ( söndag ) så väcktes jag vid typ 8 och vid kanske typ 11 så pratde jag lite med Alle och vi åkte till Böka och badade. Vi var där i flera timmer och simmade ut en bit och försökte nå botten. Men sen åkte vi hem till henne och häntade lite grejer och filmer innan vi fortsatte till mig. Hos mig så åt vi lite och kollade på film tills jag somnade vid klockan 2. Sen vid 4 så sa Alle att hon inte mådde bra så hennes föräldrar kom och hämtade henne.

Jag gav henne en hej då kram och sen gick jag tillbaka och somnade ganska på direkten.

Idag så har jag rotat lite i min nostalgi låda och badat.



Galna golfaren Alle ;)♥


GRÖNA LUND, jag längtar redan tillbaka

Eftermiddagen

Sen när vi kommit till Grönan så köpte vi lite åkband och gick på toa och allt sånt innan bästavän alva och jag gick Lustiga huset, snacka om att man gör bort sig lite i trapporna bara, jag tror jag var på väg att trilla ner minst 5 gånger. Men jag klarade dom i alla fall :D Sen så gick vi där och såklart tog vi "den flygande mattan" ner.

Haha sen så åkte vi Blå tåget och skrek lite där och åkte Kvasten och så, sen efter ett tag åt vi lite lunch och åkte Bläckfisken och Lilla upskjutet innan det var dags för Fritt Fall. Jag som aldrig har åkt fritt fall förut var skit rädd men jag åkte den. ( bildbevis kommer sen ) Sen eftesom jag hade varit så modig med Fritt Fall så åket jag Insane, haha jdet kommer ta ett tag innan jag åker den igen.

Sen som dom modiga människorna vi är gick vi Spökhuset, haha det var ett spöke som typ jagade oss. Vi var kom ut ur Spökhuset på ett par väldigt skakiga ben. Men sen åkte vi typ allt igen och efter att jag hade vunnit en liten mus som äter ost oc alva en grej som typ hoppade åkte vi till Mc Donalds.

Där åt vi lite innan vi gick på tåget. Sen när vi var på tåget skulle alva och jag hämta lite vatten ifrån handfatet på toaletten men vi fick inte upp dörren så vi fick fråga en kille som satt där som öppnade den åt oss. Haha gud vad jag garvade. Men sen så kom vi fram och jag åkte hem och sov:)

Det var kort sagt en underbar dag♥



Haha jag var skit rädd men om man ser en kamera måste man ju le ;)♦





Gammla Stan och Ben&Jerrys

Förmiddagen ( om jag gör ett enda långt inlägg blir det så jobbigt att läsa )


 Jag vaknade vid sisådär 8 halv 9 och klädde på mig. Eller jag stod i typ 10 minuter och funderade över vilken tröja jag skulle ha. Men när jag hittat en tröja sminkade jag mig lite och åt en macka. Sen efter att jag hade dubbel kollat att mobilen och allt annat nödvändigt var med så åkte mamma och jag upp till tågstationen och parkaerade där.

Sen mötte vi bästavän och ehnnes mamma och så handlade vi lite frukt oh så innan vi hoppade på tåget. Det  är alltid så mysigt att åkta tåg för man kan skäma ut sig så mycket som helst för det är typ 1% chans att man träffar männsikorna igen. Men sen när vi kom fram gick vi i Gammla Stan och jag och alva ko fram till att vi inte riktigt har samma klädsmak^^ Haha jag älskar kläddaffärer som Rio och RockZone men alva delar inte riktigt det med mig ;)

Men på vägen köpte vi glass på Ben&Jerrys, jag älskar deras glass , jag tog en frotad strut med brownie och mint choklad och dom andra tog typ någon med isbjörnar i vit choklad i.

Sen så bar det av mot Gröna Lund...


Gröna Lund in my heart

NU är jag hemma efter en helt fantastisk dag på Grönan men jag skriver om det imorr för u ska jah kolla lite innan jag förhoppningsvis somnar. Skit trött är nog en underdrift om man ska beskriva hur jag känner mig ;)

GRÖNALUND :D♥

Hej nu sitter jag här i alvas kök och hon fixar och styr lite. Nyss så pratde våra mammor lite med varann och nu är det bestämmt. På torsdag åker vi 4 till Stockholm och ska gå på GRÖNLUND :D Jag längtar, att åka karuseller är en utav det bästa jag vet. Men nu ska vi dunka spotify och baka lite :)



Haha men kan ju säga att alva är stolt fotograf och jag tror den tog när jag säger något som typ : Öhh?

haha ;)


För agnes hon är tlött, TLÖTT :)

God morgon eller vad det nu än heter såhär dags.

Idag vaknade jag vid typ 7, jag orkar inte mer snart. Har sommat ganska sent och bara för att så vaknar jag vid 7-8-9. Usch inte bra, men men. Nu har jag ätit frukost och lite sånt oxh om ett tag så ska jag ta cykeln till bästavän och så vet jag inte vad som mer händer idag,men jag lär ju få reda på det ;)


Drar ut i solsken med bästavän :D

Nu ska jag och bästavän ner och antagligen köpa glass nere i Boda, jag digagr verkligen att halvars ligger här nedanför. Men sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra mer idag, men nu måste jag dra till bästavän som är i vardagsrumet♥


God natt

Nu är klockan ja typ lite över 4 och jag ska strax stänga av datorn och sova lite. Jag börjar bli lite trött men det är irreterande för nu börjar det bli ljust ute. Men men jag får kanske skylla mig själv lite, men bara kanske ^^ Men innan jag tänkte somna vil jag dela med mej av ett skämt som jag har hört ett par gånger och hittade på en skämt sida. Men ja här kommer det i alla fall:

Två får möttes på en äng.
- Bääää, säger den ena.
Då tänker den andra; faaaan, det skulle ju jag säga.

Haha jag tycker att det fortfarande är roligt även om det är gammalt, men det är kanske bara jag det ;)


Invigning av sommar rummet med bästavän :)

Hejsan hoppsan

Just nu ligger jag i bäddsoffan i sommar rummet med bästavän brevid mig och vi pratar och kollar lite på youtube och så. Men idag så hade vi en picknik med en vetelängd och lite småkakor, jätte mysigt och jag kände mig väldigt sommrig med min nya klänning. Jag bruka inte ha klänning och så i vardagen men jag kanske borde börja med det.

Men sen cyklade vi hem till alva och hämtade lite grejer innan vi hamnade hos mig. Hos mig satte vi på tv:n och kollade på Scary Movie, haha solklart en utav mina nya favorit filmer^^ Måste se tvåan som går imorrn klockan 22:00 (på femman till alla er som oxå vill kolla).  Men sen gick vi ut till sommar rummet och kollade på "Snygg, sexig och singel" och sen gick vi in typ 5 gånger för att hämta en lampa, kabel och ja allt möjligt.

Och nu sitter vi som sagt här och kollar runt lite^^



Haha så såg det ut när vi sov över för ett tag sen ;)


Onsdag

Vi vaknade sen åt vi frukost innan vi packade och checkade ut. Sen köpte vi en fleece och så bar det av hemåt med lite stopp vid poolkungen och den botaniska trädgården i Göteborg.

ast när vi var i den där trädgården satte jag mig och skissade lite och drack lite cola, mitt intresse för blommor blomstrar ju inte dirket ( haha läste ni hur rolig jag var där ^^ ) Men men sen åkte vi raka vägen hem och kom väl hem vid kasnke 11 och jag skev lite innan jag till slut somnade.

 OBS! BILDER IFRÅN DOM HÄR DAGARNA KOMMER NÄR MIN DATOR ÄR TILLBAKA OCH JAG LAGT IN DOM^^


Tisdag

Vaknade vid 8 och tyckte lite synd om mig som vaknade så tidigt men jag låg kavr ett tag medans mina föräldrar gick ner till hotellfrukosten, sen efter kanske tjugo minuter en halv timme gick jag ne och tog lite frukost, eller ja två mackor och en våffla. Jag diggar vekligen hotellfrukostar eller vad man ska kalla dom.

Sen så tog vi på oss lite badkläder och gick ner till poolerna elle rvad man ska säga, det var typ som ett litet badhus. Men där var vi ett bra tag och badade och så. Men jag gick upp till rummet och kollade lite på tv innan vi åt lite lunch och jag köpte ett par solbrillor på hotellet.

Men sen gav vi oss iväg till själva stan och jag kom hem en klänning och att par skor rikare. Sen åt vi lite pizza innan vi somnade i våra sängar.

Måndagen :)

Vid typ klockan 8 åkte vi hemifrån och påbörjade färden till Grebbesta. Men efter ett par timmar i bilen så ringde jag bästavän och pratade lite med henne. Sen så smsade jag lite och så stannade vi och åt i Askersund eller hur det nu än stavas. Men vid klockan 5 så var vi framme på hotellet ( ja det tog 9 timmar men då stannade vi typ 4 gånger på vägen^^ ) När vi kom  fram tittade jag lite på tv inne på rummet inna det var dags att äta.

Efter maten sen så tror jag att jag somnade, minns inte riktigt ;)

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter en liten åktur till Grebbestad ( jag jag stavade fel i förra inlägget ). Men om jag ska skriva alla dagar i ett inlägg blir det så lång så jag har bestämt att dela upp dom i ett inlägg för varge dag ^^


RSS 2.0