Ute på vägarna och lite allsång

Hejsan hallå

Nu sitter jag här vid min fasters dator och medans dom andra pratar lite och fixar med maten. Haha jag försöker göra så lite som möjligt ;)

Nej men idag blev jag väckt vid 10 men jag vägrade gå upp så sen fick jag stressa den sista kvarten innan vi åkte. Haha lite halft typiskt mig men jag är ganska lik en groda utan ben på morgonen. Ja alltså hopplös. Men sen åkte vi till Hageby och jag gick där i en timme+ att jag hittade en skit snygg grön handväska som jag köpte.

Sen fortsatte vi våran färd till Åtvid där vi hämtade upp min frafar och Birgitta och åt lite lunch med dom på en jätte gullig resturang. Jag tog en tacopaj och en hallonsoda, jag vet inte men jag har börjar älska hallonsoda lite sådär precis nu.

Men sen fortsatte vi till en jätte fin kyrka och kollade på min gammelfarmor och farfars gravsten, jätte gulligt att dom delar på en  stor gravsten. Sen fortsatte vi till kyrkogården där min farmor ligger och jag kollade lite på den och tänkte på henne. Sen gick jag till ett par gravstenar som jag alltid går till och sen åkte vi därifrån till något cafe.

På cafet var det allsång så vi blev kvar där en stund innan vi åkte vidare till min kusin. Där kollade vi lite på golf och så kom min enna faster och min andra kusin. Sen åkte vi hit till min andra faster, haha ganska inveklat men men.

Och nu ska vi äta här och sen åker vi väl hem så småning om, får se om jag bloggar när jag kommer hem eller inte, och tack för alla gulliga komentarer jag blir så himla glad när jag läser dom :D

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Okej :)

Vart finns den att köpa?? :)

2010-07-25 @ 19:23:03
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Okej :D

Då vet jag vart jag ska kolla, är lite nyfiken på produkten! :)

2010-07-25 @ 20:25:57
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Okej :D

Då förstår jag att den måste dofta gott! :D

2010-07-25 @ 20:42:37
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Julii ♥

haha Agnes försök förklara så att tröga jag oxå fattar ;) ♥

2010-07-25 @ 21:18:26
URL: http://juliatheone.blogg.se/
Postat av: Maja

har den oxå den funkar helt okej om man tar den varje dag! Jag brukar inte ha finnar alls, men nu har jag haft finnar i en rätt lång period! jobbigt :(

2010-07-25 @ 21:33:29
URL: http://majjisvdig.blogg.se/
Postat av: Maja

Samma här! så otroligt jobbigt!

2010-07-25 @ 21:52:06
URL: http://majjisvdig.blogg.se/

Skriv din kommentar här så den inte hamnar fel:

Och du heter?
Spara ditt namn?

Vil du lämna din mailaddres? (bara jag som ser)

Din bloggadress passar in perfekt här:

Ja i denna fina ruta lämnar du din kommentar:

Trackback
RSS 2.0