GRÖNA LUND, jag längtar redan tillbaka

Eftermiddagen

Sen när vi kommit till Grönan så köpte vi lite åkband och gick på toa och allt sånt innan bästavän alva och jag gick Lustiga huset, snacka om att man gör bort sig lite i trapporna bara, jag tror jag var på väg att trilla ner minst 5 gånger. Men jag klarade dom i alla fall :D Sen så gick vi där och såklart tog vi "den flygande mattan" ner.

Haha sen så åkte vi Blå tåget och skrek lite där och åkte Kvasten och så, sen efter ett tag åt vi lite lunch och åkte Bläckfisken och Lilla upskjutet innan det var dags för Fritt Fall. Jag som aldrig har åkt fritt fall förut var skit rädd men jag åkte den. ( bildbevis kommer sen ) Sen eftesom jag hade varit så modig med Fritt Fall så åket jag Insane, haha jdet kommer ta ett tag innan jag åker den igen.

Sen som dom modiga människorna vi är gick vi Spökhuset, haha det var ett spöke som typ jagade oss. Vi var kom ut ur Spökhuset på ett par väldigt skakiga ben. Men sen åkte vi typ allt igen och efter att jag hade vunnit en liten mus som äter ost oc alva en grej som typ hoppade åkte vi till Mc Donalds.

Där åt vi lite innan vi gick på tåget. Sen när vi var på tåget skulle alva och jag hämta lite vatten ifrån handfatet på toaletten men vi fick inte upp dörren så vi fick fråga en kille som satt där som öppnade den åt oss. Haha gud vad jag garvade. Men sen så kom vi fram och jag åkte hem och sov:)

Det var kort sagt en underbar dag♥



Haha jag var skit rädd men om man ser en kamera måste man ju le ;)♦





Kommentarer

Skriv din kommentar här så den inte hamnar fel:

Och du heter?
Spara ditt namn?

Vil du lämna din mailaddres? (bara jag som ser)

Din bloggadress passar in perfekt här:

Ja i denna fina ruta lämnar du din kommentar:

Trackback
RSS 2.0