Tisdag idag:D

Först vakande jag vid  6 snåret för att jag är så smart och ställer in min väckarklocka på 6 D: Sedan fick jag kämpa och sprinag med skorna halft på och jackan i handen för att åka med pappa i bilen (är lite lat utav mig) Men väll i skolan gick jag och möte Alexandra innan vi sprang till fysiken:D Efter det hade vi 15 minuters "matte" och gick sedan upp till matsalen där vi fock info om att man inte får gå på en tåg räls eller nära elgerjorna. Sedan pratade en kille som råkat ut för en av dessa olycker och fasen vad rörd jag blev... Alle satt och kollade på mig för han vet att jag gråter till sånna här saker och Björn Bröder. men sedan på gymnasriken körde vi BOXNING extremt kul om du frågar mig =D Och så efter att stresst till lunchen,ätit lunchen och spelat lite pingis tror jag det var hde vi SO.Vi kollade på plantet earth och då hade jag en ljus stund och kom på dessa grejeor och frågor:

* Plantet earth är en blandning mellan apornas planet,sagan om ringen och hajen
* Zebra borde heta Noshörning för att den har en nos och liknar en häst, och hästar liknar EnHÖRNINGAR
* Sedan undrade jag om hajar har någon penis, fick svar från en källa att dom har 2 penisar och att hanen biter honan så hon blir medvetslös innan det som kallas parning sker.

Hoppas ni får lite nytta utav denna information;D men efter So:n hade jag livskunskap där vi hade masage=) Och sedan kom jag 2 på pingisen (jag klättrar sakta uppåt) innan franskan började. På franskan klämmde jag min hand så jag hade ont dom sista minutrarna innan vi slutade. Sedan var jag och kollade inne på biblan innan jag åkte hem och åt pannkakor innan jag satte mig här :D och nu har jag skrivit typ hälften så mycket som Alexandra gör så jag är hel nöjd :D

Kommentarer
Postat av: alva

och ingenting om lilla mejj som ligger här helt sjuk oh dan! :'( <33 (:

2009-11-18 @ 13:46:05
URL: http://alvagojefors.blogg.se/

Skriv din kommentar här så den inte hamnar fel:

Och du heter?
Spara ditt namn?

Vil du lämna din mailaddres? (bara jag som ser)

Din bloggadress passar in perfekt här:

Ja i denna fina ruta lämnar du din kommentar:

Trackback
RSS 2.0